Kristen Stewart leszarja, mit gondolsz róla
2012. június 05. 21:00
|
|
Tilasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 145604 offline
|
Mondhatom, csodálatos! A Magyar egy csodálatos nyelv, melyben a rokonértelmű szavak oly széles skálájával találkozhatunk, mint egyetlen más nyelvben sem, de mégis sikerült megtalálni, pont a cikk címéhez, azt a kifejezést, ami a legvulgárisabb. Nem lehetett volna azt írni, hogy "Nem érdekli", vagy ahogy azt a cikk elején is írtad, "Tesz rá". Nem, te megtaláltad, az egyik legocsmányabb kifejezést, amit csak lehet, az egészben pedig az a legszebb, hogy ezt nem dobták vissza, a moderátorok, bár az is lehet, hogy mivel egy moderátor írta, így nem is került más által ellenőrzésre, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy az értelmi színvonal szárnyal ennyire, vagy csak szimplán ennyire szegényes egyesek szókincse!
Ha a véleményem kifejtéséért kitiltást kapok, hát csak rajta. Én nem halok bele. Törlitek a profilomat? Akár milliónyit regisztrálhatnék, ha akarnék. Azt pedig megtapsolom, aki esetleg az IP címet akarja bannolni, mivel dinamikus IP révén csak a modemet kell újraindítanom, és máris újat kapok.
Eddig hallgattam, de az, hogy íly módon fejezzük ki magunkat egy cikkben, főleg egy moderátor, ráadásul egy olyan oldalon, ahová 10 évesek is járnak, már kiverte nálam a biztosítékot.
Kérdem én, mi lesz a következő???
Ha a véleményem kifejtéséért kitiltást kapok, hát csak rajta. Én nem halok bele. Törlitek a profilomat? Akár milliónyit regisztrálhatnék, ha akarnék. Azt pedig megtapsolom, aki esetleg az IP címet akarja bannolni, mivel dinamikus IP révén csak a modemet kell újraindítanom, és máris újat kapok.
Eddig hallgattam, de az, hogy íly módon fejezzük ki magunkat egy cikkben, főleg egy moderátor, ráadásul egy olyan oldalon, ahová 10 évesek is járnak, már kiverte nálam a biztosítékot.
2012. június 05. 21:59
hát.. mit ne mondjak, megválogathatná a "szavait". én már nem azért, de egyet értek vele. nem kell mindenkinek a véleménye.. nekem se, csak a barátoké érdekel, másoké nem!
2012. június 05. 23:05
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Szerintem tök igaza van, hogy nem érdekli ki mit gondol róla. Akik nem szeretik azok úgyis mindig mindenben csak fikázni fogják és úgysem ismernék el, hogy pl jól alakított egy filmben vagy csini volt, stb. Nem is kell velük foglalkozni. Én imádom Krist. Szeretem, hogy ilyen laza és nem olyan álszent mint egyes sztárocskák. És akárki akármit mond, Kristen szép csaj.
Amúgy nagyon szép a Vanity Fair címlapján.
Amúgy nagyon szép a Vanity Fair címlapján.
2012. június 06. 00:13
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Imádom ezt a csajt! Ő legalább nem álszent, felvállalja amilyen volt, és nem majmol senkit, meg pózol feleslegesen, mégis jól érzi magát a bőrében. We love you, Kris
2012. június 06. 02:29
|
b23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.02.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 12897 offline
|
kedves tilas. itt nem a csak a cikk címéről van szó, hanem olykor egyes cikkekkel is. gyanítom eme szösszeneteket azon korosztály írja, akiket tényleg érdekel is az ilyen számukra hír értékű baromságok. néha még a helyesírás sem igen megy, nem kell a címen kiakadni. figyelemfelkeltés csak. ez kell a mai intelligens tini-korosztálynak.
nem kell meglepődni, ha egyszer a jersey shore-on nőnek fel
nem kell meglepődni, ha egyszer a jersey shore-on nőnek fel
2012. június 06. 07:58
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (citromfacsaró. @ 2012.06.05. 17:59)
ha leszarja mások mit gondolnak róla, miért lett színésznő?
Talán mert vannak emberek, akik nem azért lesznek színészek, hogy mások kritikájával legyenek elfoglalva, hanem azt csinálják amit szeretnének vagy amit tanultak.
Idézet (Tilas @ 2012.06.05. 21:00)
Mondhatom, csodálatos! A Magyar egy csodálatos nyelv, melyben a rokonértelmű szavak oly széles skálájával találkozhatunk, mint egyetlen más nyelvben sem, de mégis sikerült megtalálni, pont a cikk címéhez, azt a kifejezést, ami a legvulgárisabb. Nem lehetett volna azt írni, hogy "Nem érdekli", vagy ahogy azt a cikk elején is írtad, "Tesz rá". Nem, te megtaláltad, az egyik legocsmányabb kifejezést, amit csak lehet, az egészben pedig az a legszebb, hogy ezt nem dobták vissza, a moderátorok, bár az is lehet, hogy mivel egy moderátor írta, így nem is került más által ellenőrzésre, de mindenesetre elgondolkodtató, hogy az értelmi színvonal szárnyal ennyire, vagy csak szimplán ennyire szegényes egyesek szókincse!
Az eredeti cikkben is így volt leírva, csúnya szóval, mivel Kristen ezt nyilatkozta. Én azt mondom, ha az illető is csúnyán beszélt, mi is adjuk vissza hitelesen amit mondott, nincs rosszabb egy nem jól lefordított szövegnél. Az értelmi színvonal pedig nem ezzel a szóval fog tovább zuhanni mivel minden negyedik cikknél leírja valaki ugyanezt a szót, fiatalok akiknek nem lenne szabad csúnyán beszélni már egyre gyakrabban használják ezt a kifejezést. Ne azon akadjunk már ki, hogy pontosan fordított, minden más oldalon is ez a főcím. A rokonértelmű szavak használata előnyös megoldás lehetett volna de magából az interjúból leszűrhető, hogy ez a megfelelőbb kifejezés, mert olyan a szövegkörnyezet és a kisasszony minden ötödik mondatában szerepel ez a szó. Egy fordítás legyen hiteles. Kristen mondanivalóját is elég jól lefordította, ott is használhatott volna szebb szavakat de szerintem így is megfelel.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2012. június 06. 08:46
Idézet (Tilas @ 2012.06.05. 21:00)
Mivel Kristen eléggé nyers megfogalmazást használt, és minden negyedik szava a 'shit', 'shit eater' és az 'I don't give a f*ck' volt, nem is tudom, melyik magyar kifejezés lett volna a leszaromnál is helyén illőbb.
Nem szeretnék másra hivatkozni, de a cikkről nem egyedül én döntöttem, Freeze szerint ez a kifejezésmód még a kisípolandó határ elé tartozik. És ez még finom fogalmazás ahhoz képest, amit egyesek a fórumon művelnek.
2012. június 06. 08:47
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Erre csak azt tudom mondani, hogy nem normális. Tehát leszarja (direkt csillagozatlanul), hogy az emberek mit gondolnak róla és a filmjeiről. A füvezős expasizós dologra meg csak azt tudom mondani, hogy csodaszép példakép lehet! Azt a szegény kutyát meg megmérgezték...
2012. június 06. 10:21
|
|
Mrs.Simpsonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 176823 offline
|
Pedig én szeretem.
2012. június 06. 12:11
|
|
gardfield17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 133870 offline
|
Én annyira nem szeretem Kristen-t,de nagyon jó dolog,hogy nem akar tökéletes lenni és felvállalja,hogy milyen.
2012. június 06. 12:47
most Kristen Stewart most nagyon felfutot eddig meg azt se tudták hogy ki ő !
2012. június 06. 23:48
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
Kristen úgy JÓ,ahogy van!
És ő a legjobb, bírja a kritikákat és engem sem érdekel h mit gondolnak az emberek, nem tök mindegy! Úgy sem ők határozzák meg az életünket, hanem a cselekedeteink! Hajrá Kristen!!!
és Rob!
2012. június 07. 08:57
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Na végre egy sztár aki nem akar tökéletes lenni minden másodperceben, teljesen igaza van ha ő így boldog akkor nyugodtan csinálja azt amit szeret és olyan ruhát vegyen fel ami neki tetszik
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.