Nagyon régen jártam már errefelé (legalábbis ami a saját gyűjteményemet illeti), így gondoltam összegyűjtöm azokat, amiket még nem mutattam itt meg.
Az Anasztáziából mindenképpen szerettem volna az új kiadást is (bár a régebbi szebb), a Szaffi eddig csak (papírtokos) VHS-en volt meg, a Fehérlófiára pedig nagyon kíváncsi vagyok és elég olcsó volt (azt hiszem, hogy olyan 100 Ft körül). A három Sissi összesen 2000 Ft volt, de nagyon örültem neki, mert nem is tudtam, hogy megjelent DVD-n valaha is. Az Egy troll New Yorkban karácsonyi ajándék volt. A Magyar Népmesék dobozt kb. egy éve vettem, 8000 Ft volt, de mégis azért 8 DVD, illetve az összes rész, így szerintem ár-érték arányban megérte.
A Veszélyes vágyat a testvéremtől kaptam, az Anna Karenina pedig a legújabb, 990 Ft volt a székesfehérvári Auchanban. A Szép remények és a Most jó már megvan egy ideje, a nagyon csak alakulgató Jeremy-gyűjtemény darabjai.

Az Arthur király sem mai csirke, de azt hiszem, hogy 990 Ft volt, és járt hozzá egy vászonkép is (biztos láttátok, mikor csomó ilyen volt a Tescoban.) Az Egy veszedelmes vizony és a Híd Therabithia földjére szintén ajándék volt, Az orvosdoktor pedig olcsó beszerzés, és azt hiszem szintén a Tescoból.
A Timothy Green különös élete is a Jézuska jóvoltából érkezett, A csúf igazság és az Eleven testek pedig bevallom, már nem tudom, honnan vannak, de az tuti, hogy akciósak voltak.

Szemfényvesztők szintén 990 Ft volt, a Másnaposok szerencséje pedig 700 Ft körül.