Idézet (Christo @ 2014.01.29. 23:14)
A Felemelkedést 845-ért vetted?

Én basszus 4000-ért... de durva, hogy milyen hamar leárazzák némelyik filmet, ráadásul 2 lemezesen.
Úúú, basszus.

Egyébként én is nagyon meglepődtem, még árellenőrzővel is csekkoltam, de tényleg annyi volt - kis piros árcímkéje volt, stílusosan áthúzva, és több példány is volt belőle. MM-ban még most is minimum 2ezer körül mozog, a többi Tescoban 3ezerért dobálják. Egyébként csak a Tescoban szoktam ilyen nonszensz akciókat találni, még ősszel ilyen 100/200 forintokért vettünk filmeket tesómmal (nem zs-kategóriát), nemrég meg 500 ft-ért könyvet (tudom, nem ide jön, de példának jó), aminek semmi baja sem volt, ezek ilyen "nem élelmiszer alapú" akármi címen futottak. Akkor vettem meg a Tron: Örökség filmzenét 99 Ft-ért (nem maradt le nulla!).
Mi egyébként nem szoktunk teljes áron filmeket venni (kivétel erősíti a szabályt), mert ha van egy kis spórolt pénzünk, az is inkább a Disney gyűjteményre megy - úgyhogy pont kapóra jönnek az ilyen akciók, igazából a Tróján és Az éhezők viadalán kívül nagyon rég vettem ezer forint felett filmet.
Ennek a várakozásos technikának egyébként sok hátulütője is van, mert a jobb kiadványokról könnyen le lehet csúszni (lásd Hófehérke és a hét törpe 2 DVD-s gyémánt kiadása, amivel túl sokat vártunk). Itt először a joglejárat is megfordult a fejemben, de a Warnes Bros mostanában nem vándorolt senkihez, úgyhogy tényleg elég random akció lehetett ez.

Azért szeretnék még sok ilyet találni, és remélem, hogy Te is ki fogsz néhányat.