Ha valakit érdekel az alábbi filmek közül valami... Eladó vagy csere alapon beszélhetünk róla! Privátban keressetek, ha valami felkeltette az érdeklődéseteket:
Érzelmek tengerében (Brendan Fraser) - fóliás
Féktelen balfékek (Mike Epps, Regina Hall) - fóliás
Grimm (Matt Damon, Heath Ledger, Monica Belucci) - új, csodaszép állapotú /egyszer sem volt megnézve/
Jégi dicsőségünk (Will Ferrell, Jon Heder) - új, csodaszép állapotú /egyszer sem volt megnézve/
Junior (Arnold Schwarzenegger, Danny De Vito, Emma Thompson) - fóliás
Kis-nagy világ (Catherine Keener, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman ; rendező: Charlie Kaufman) - fóliás
Lapzárta (Michael Keaton, Glenn Close, Marisa Tomei, Randy Quaid, Robert Duvall) - új, csodaszép állapotú /egyetlen egyszer volt megnézve/
Moulin Rouge! (Nicole Kidman, Ewan McGregor) - új, csodaszép állapotú /egyszer sem volt megnézve/
Nászfrász (Mandy Moore, Robin Williams, John Krasinski) - új, csodaszép állapotú /egyszer sem volt megnézve/
Rio (animációs film) - fóliás
SOS szerelem (Ullmann Mónika, Fenyő Iván, Csányi Sándor) - új, csodaszép állapotú /egyetlen egyszer volt megnézve/
Stuart Little, kisegér (Hugh Laurie, Geena Davis) - fóliás
Stuart Little 2. (Hugh Laurie, Geena Davis) - fóliás
Vágy és vezeklés (James McAvoy, Keira Knightley) - új, csodaszép állapotú /egyszer sem volt megnézve/
DVD Gyűjtők Fanatikus Topicja
2013. augusztus 13. 09:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. augusztus 14. 21:42
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Ha gondoljátok, akkor most rengeteg minden akciós a Media Markt Webáruházában.
Nem, ennek semmi köze a joglejárt InterCom-os Disney cuccokhoz.
Egyébként azt hiszem, hogy ők félreírtak egy árat, mi meg leakasztottuk őket egy Pán Péter duplával 999-ért. Azóta átírták 2999-re. Bocs.
Egyébként azt hiszem, hogy ők félreírtak egy árat, mi meg leakasztottuk őket egy Pán Péter duplával 999-ért. Azóta átírták 2999-re. Bocs.
2013. október 01. 09:30
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Érdeklődnék, hogy érdekel-e valakit egy fóliás, Amy Winehouse: Live in London Blu Ray lemez..? Ha igen, keressen priviben!
2013. október 04. 00:12
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2013.08.14. 21:42)
Ha gondoljátok, akkor most rengeteg minden akciós a Media Markt Webáruházában.
Èn csak most látom ezt a linket,de ez nagyon veszélyes volt.
2013. december 20. 16:02
|
|
|
Új szerzemények:

1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
2013. december 20. 19:38
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nekem ezek vannak meg, erősen áhítozom a bővítésükre
Star Wars 1-6
Elfújta a szél
Titanic
Derék Dudley
Egy szót se
Rómeó és Júlia musical (francia és magyar)
Feketék fehéren
A bukás
2 Willy Fog (Az utazás a föld körül-ből)
Pumukli
Hayden Christensen filmek (a SW 2. és 3. részén kívül):
Hazugsággyáros
Éberség
Tökéletes bűnözők
Szűzlányok ajándéka
Hipervándor
Sorozatok (leginkább itt akarok bővíteni):
Dokik 1-3. évad
Vészhelyzet 1. évad
Star Wars 1-6
Elfújta a szél
Titanic
Derék Dudley
Egy szót se
Rómeó és Júlia musical (francia és magyar)
Feketék fehéren
A bukás
2 Willy Fog (Az utazás a föld körül-ből)
Pumukli
Hayden Christensen filmek (a SW 2. és 3. részén kívül):
Hazugsággyáros
Éberség
Tökéletes bűnözők
Szűzlányok ajándéka
Hipervándor
Sorozatok (leginkább itt akarok bővíteni):
Dokik 1-3. évad
Vészhelyzet 1. évad
2013. december 23. 11:28
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
végre ezt is a gyűjteményembe tudhatom
12 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
Kazuo,
goldman,
Tomforever,
Éowyn,
Lindsay019,
Christo,
Jessy,
duracell,
Byee,
Szandi0820,
TheDanush
2013. december 23. 22:46
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.12.23. 11:28)
végre ezt is a gyűjteményembe tudhatom

Ez nagyon állat, de én anno mikor megjelent megvettem dupla lemezes, 3D borítós dvd kiadásban, úgyhogy nekem már 'csak' az marad.
Kazuo
2013. december 24. 11:22
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.12.23. 22:46)
Ez nagyon állat, de én anno mikor megjelent megvettem dupla lemezes, 3D borítós dvd kiadásban, úgyhogy nekem már 'csak' az marad. 
én direkt vártam a bővített függelékes változatra
Christo
2013. december 24. 13:12
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (Average Girl @ 2013.12.24. 11:22)
én direkt vártam a bővített függelékes változatra 
Hát, én meg már sajnos nem bízom bennük, nagyon sok minden nem jelenik meg nálunk, amikre gondolkodás nélkül hozzájuk vágnám a pénzem.
2013. december 24. 14:09
|
|
|
Idézet (Christo @ 2013.12.24. 13:12)
Hát, én meg már sajnos nem bízom bennük, nagyon sok minden nem jelenik meg nálunk, amikre gondolkodás nélkül hozzájuk vágnám a pénzem.
Azért az ilyenek nálunk is meg szoktak jelenni
Christo
2013. december 25. 23:13
|
|
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline
|
Végül csak múlt héten jutottam el addig,hogy rendeljek is a Media Martktól,közben Az emlékmás 999 helyett már 1499,de még így is megéri szerintem.
Az külön tetszik,hogy átlátszó tokokban vannak és így belül is van kép
Viszont a szállítás maga volt a "tévedések vígjátéka"...Nem először rendeltem az MM-től online úgy,hogy egy postára kértem az átvételt,hogy ne otthon kelljen a futárt várni.Most viszont elfelejtették ráírni azt,hogy Postán maradó a csomag,így hívott a futár,hogy nem tudja ott hagyni a csomagot,mert olyan,mintha egy sima cím lenne,úgyhogy levitte a központi postára,a másikon meg hagyott egy értesítést.Ahova kértem,oda gyalog is el tudtam volna menni,de így az egyik legmesszebb lévő postára vitték. Ez délelőtt 11-kor történt,majd délután fél 4-kor még nem volt ezen az új helyen a csomag,úgyhogy még egyszer kellett érte mennem.A fél várost bejártam 2x,mert a Media Marktnál vmit elrontottak...Na már mindegy,de gondoltam leírom,bár sokat nem tud az ember ellene tenni,mivel az online rendelés meghatározott lépésekben zajlik.
Ja még annyi,hogy a futár persze úgy beszélt,mintha az én hibám lett volna...
Az külön tetszik,hogy átlátszó tokokban vannak és így belül is van kép
Viszont a szállítás maga volt a "tévedések vígjátéka"...Nem először rendeltem az MM-től online úgy,hogy egy postára kértem az átvételt,hogy ne otthon kelljen a futárt várni.Most viszont elfelejtették ráírni azt,hogy Postán maradó a csomag,így hívott a futár,hogy nem tudja ott hagyni a csomagot,mert olyan,mintha egy sima cím lenne,úgyhogy levitte a központi postára,a másikon meg hagyott egy értesítést.Ahova kértem,oda gyalog is el tudtam volna menni,de így az egyik legmesszebb lévő postára vitték. Ez délelőtt 11-kor történt,majd délután fél 4-kor még nem volt ezen az új helyen a csomag,úgyhogy még egyszer kellett érte mennem.A fél várost bejártam 2x,mert a Media Marktnál vmit elrontottak...Na már mindegy,de gondoltam leírom,bár sokat nem tud az ember ellene tenni,mivel az online rendelés meghatározott lépésekben zajlik.
Ja még annyi,hogy a futár persze úgy beszélt,mintha az én hibám lett volna...
2013. december 28. 21:42
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Ezer éve szeretném már az összes Harry Pottert DVD-n, szóval idén karácsonyra ezt kértem, bár megjegyzem nekem bőven elég lett volna a 8 film külön-külön. Ezzel a 24 lemezes gyűjtői kiadással engem is sikerült meglepni, de rengeteg érdekes dolog van benne. Például az első film készítéséről tegnap néztem meg az egy órás dokumentumfilmet és ha minden igaz a többihez is készültek ilyenek. Csak azokba még nem volt időm belenézni, de majd most!
13 felhasználónak tetszik:
duracell,
benyaw93,
Christo,
Lindsay019,
Jessy,
Tomforever,
Kazuo,
funny18,
Average Girl,
Szandi0820,
TheDanush,
Jody,
sMokEe.cLouD
2013. december 28. 22:30
|
|
Christo |
|
Idézet (Lady Suzy @ 2013.12.28. 21:42)
Ezer éve szeretném már az összes Harry Pottert DVD-n, szóval idén karácsonyra ezt kértem, bár megjegyzem nekem bőven elég lett volna a 8 film külön-külön. Ezzel a 24 lemezes gyűjtői kiadással engem is sikerült meglepni, de rengeteg érdekes dolog van benne. Például az első film készítéséről tegnap néztem meg az egy órás dokumentumfilmet és ha minden igaz a többihez is készültek ilyenek. Csak azokba még nem volt időm belenézni, de majd most! 
Hú ezzel már én is szemeztem
2013. december 29. 14:09
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Idézet (Christo @ 2013.12.28. 22:30)
Hú ezzel már én is szemeztem
De ezen van magyar felirat vagy szinkron, vagy egy teljesen angol kiadás?
Három lemez jár egy filmhez, a film maga ugye szinkronos, van egy extrák CD, ahhoz is van szinkron, illetve van ez a Harry Potter világának megteremtése sorozat, ami maga a dokumentumfilm része, ahhoz pedig csak felirat van.
2014. január 02. 19:18
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Sziasztok!
Már egy ideje szemezgetek ezzel a topikkal, és meg kell, hogy mondjam nagyszerű nézni a DVD-s képeiteket! Már amikor 10 éves voltam nyavalyogtam, hogy vegyük meg ezt, vegyük meg azt DVD-n. Jó látni, hogy nem csak én gyűjtöm fanatikusan őket - elnézést, ha sértően fejeztem ki magam. Na, szóval jelenleg most ezek vannak nálam:
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.