Idézet (dave095 @ 2013.05.11. 11:00)
Akkor asszem mindjárt én is ellátogatok a Tacseszbe, ki tudja.

Egyébként én ezt sosem értettem... Hogy tudnak ezek ilyen leárazásokat csinálni? Tuti valamit elcsesznek, mert nem tudom elhinni, hogy ez nekik megéri.

Egyszer én is belefutottam a Szökésbe és a Gilmore Girls-be pár száz forintént. Hihetetlen.

Hajrá!
Hát, szerintem ilyenkor raktárkisöprés van, illetve most rengeteg joglejárt cucc lett, mert az Intercom eladta a Disney jogait a Pro Video-nak. Az X-Men - Az elsők egyébként Marvel & 20th, szóval nem tudom, hogy a Marvel miatt ez vándorolt-e. Az viszont tuti, hogy most az összes Disney-mesét kiszórják, csak az a baj, hogy nekünk azok már megvannak, ami meg nincs, az ócska plecsnis újrakiadás, újrahasznosítós tokkal, amiért meg nem vagyunk hajlandóak 1000-nél többet kiadni.
Egyébként régen 3x ennyi műanyag volt egy tokban, mint most, az új DVD-k ára meg csak emelkedik és emelkedik...
A Tesco-ban az árkiesést egyébként más termékek árának emelésével oldják meg, egyik ismerősünk ott dolgozott, és ő mondta, hogy mindig megoldják úgy, hogy visszajöjjön a hiány.