Russell Brand csúfot űzött Katy Perryből
2012. június 05. 20:05
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én most néztem végig a díjátadót, Russel egyetlen egy "beszólásán" sem tudtam nevetni
Erre az embertípusra szokás mondani, hogy bunkó
Azt hiszi, hogy csak mert beszólogat nála jóval tehetségesebb embereknek ( ami nem nehéz, mert lássuk be, nem azzal híres, hogy mennyire tehetséges ) attól nagyon menő lesz
Szánalmas volt amit művelt, és a többi színész arckifejezéséről akik a nézőtéren ültek ugyan ez jött le
Erre az embertípusra szokás mondani, hogy bunkó
Azt hiszi, hogy csak mert beszólogat nála jóval tehetségesebb embereknek ( ami nem nehéz, mert lássuk be, nem azzal híres, hogy mennyire tehetséges ) attól nagyon menő lesz
Szánalmas volt amit művelt, és a többi színész arckifejezéséről akik a nézőtéren ültek ugyan ez jött le
2012. június 05. 20:10
Mit is vartunk Russeltol?.... De Kristen nagyon ott van
2012. június 05. 21:26
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
pont ma néztem ezt:D Igen köcsögség de akkorákat röhögtem rajta x"dddd
2012. június 06. 14:14
Ez csak egy szánalmas vesztes feltűnési viszketegsége! Katy bármikor talál nála milliószor jobbat!
2012. június 07. 12:33
|
|
belieberTumblr girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2101 Csatolások: 18 Azonosító: 175940 offline
|
attól még,hogy mást kifikuráz és "kibeszéli" attól még egyáltalán nem lesz menő.! amugy is mint képzel magáról?? kíváncsi lennék ha ő vele is ez történne ő hogy reagálna rá.!! tongue.gif
2012. június 07. 20:53
|
|
L.A. SzaSzyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146755 offline
|
Feltűnési viszketegség ;D
2012. június 09. 17:24
Szerintem a Katy-s dumájában semmi bántó nem volt.Nem alázta meg, konkrétan nem is figurázta ki Katy-t, ez szerintem jó poén volt
A Justinossal meg egyet kell értenem..
Belenéztem a díjátadó végbe, ott volt még egy beszólása, amelyik tetszett, valami olyasmi volt, hogy "És elérkezett a show vége, mert a Tinimamik nem mehet le később . de ezek a csajok jobban tették volna, ha később kezdik 2
gonosz, de tetszett.
2012. június 15. 19:38
|
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline
|
Mit képzel má ez a Russell Brand??? Hát azé róla is megvan a világnak a véleménye!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: