5 ok, miért Harry Styles a legszerencsétlenebb a színpadon
2012. június 06. 19:26
|
|
esztiismisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177308 offline
|
nagyon szerencsétlen, de pont ezért is szeretjük
<3
2012. június 06. 19:40
A tamponos elég őrült. Egy - két rajongó elvetemült..
2012. június 06. 19:49
Hehh, szegény kis Harry

Csak jönnének már Magyarországra<3 És már alig várom hogy megérkezzen a DVD amit rendeltem xd
Csak jönnének már Magyarországra<3 És már alig várom hogy megérkezzen a DVD amit rendeltem xd
2012. június 06. 20:02
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Szegénykee

Hát mindenki a legfiatalabbat cukkolja ://
De imádomm
Hát mindenki a legfiatalabbat cukkolja ://
De imádomm
2012. június 06. 20:06
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
Szegényke de nem szerencsétlen sőt
olyan aranyos és maguk között piszkálodnak
2012. június 06. 21:28
Am örök hála Zayn-nek és Liam-nek az inges dolog miatt :$
Harry a kis kockahasúú
2012. június 06. 21:58
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Egy tucat videó van arról, hogy a fiúk piszkálják Őt a WMYB szólója közben(ami szerintem ritka édes, már az egész szám gyakorlatilag erről szól), és feltűnően sokszor esik el a színpadon, nem kell neki torta hozzá, megy neki magától is. Szegénynek általában mindig sikerül a tökét eltalálni valamivel, a tamponos atrakció meg röhejes. A melltartót még megértem, minden koncerten kapnak vagy ötöt, de a tampon az már gáz, nem tudom mégis mit gondolnak ilyenkor a rajongók. Az inges jelenetnek meg ahogy hallom jópár rajongó örült, tényleg jó ötlet volt, ezért imádjuk Őket ennyire.
2012. június 06. 23:58
Harry cuki *-* nos azt amit a kellemetlen helyre dobtak megfognám és úgy arcon b*sznám vele a feladót...a tamponhoz annyit h undorító milyen ostoba és "k*rva" viccesek a fanok...kac kac nagyot nevettem...hadd ne mondjam azzal mit csinálnék -.-
2012. június 07. 14:14
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Jajj, ez a gyerek, nagyon vicces
Az tuti, hogy történik vele sok minden. Én jót nevettem rajta. De becsülendő, hogy akármi is történt, mindig ugyanúgy folytatta az éneklést. Grat, Harry
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: