Vasárnap lezajlott az éves MTV-díjátadó, ahol ezúttal Az éhezők viadala és az Alkonyat volt a legnagyobb győztes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kihirdették az MTV Movie Awards nyerteseit
2012. június 04. 11:19
2012. június 04. 11:26
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Gratulálok a győzteseknek!
2012. június 04. 11:32
Gratula mindenkinek.THG, Jennifer Lawrence,Josh Hutcherson
2012. június 04. 11:39
Nem hiszem el, hogy az Alkonyat még mindig elég rajongótáborral rendelkezik ahhoz, hogy nyerjen a díjátadón. Meg mi az, hogy az LMFAO leveri a drive-os filmzenét? Ugyan. Valahogy már megint többet vártam.
2012. június 04. 12:28
|
|
Arvenitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.06. Hozzászólás: 229 Csatolások: 192 Azonosító: 148769 offline
|
Még hogy legnagyobb győztes az Alkonyat??Ugyan már!!2 díjat nyert összesen,ugyan annyit mint a HP DH/2.Ennyi erővel azt is ki lehetett volna emelni!!A cikk szerkesztője kicsit sem elfogult..-.-
Emma,Dan,Rupert,Tom:tényleg ti vagytok a legjobb stáb,nagyon megérdemeltéteka díjat!!
D
Emma,Dan,Rupert,Tom:tényleg ti vagytok a legjobb stáb,nagyon megérdemeltéteka díjat!!
2012. június 04. 12:34
|
|
TjaaashCameron Monaghan ♥ Gallavich |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.28. Hozzászólás: 1236 Csatolások: 264 Azonosító: 115832 offline
|
Gratulálok ^^
Én több díjat adtam volna a Harry Potternek, ennyi év után tényleg megérdemelték volna :/
Bánt, hogy a legjobb csókot megint Kristen és Robert nyerték meg, én Emmanak és Rupertnek adtam volna ♥
Én több díjat adtam volna a Harry Potternek, ennyi év után tényleg megérdemelték volna :/
Bánt, hogy a legjobb csókot megint Kristen és Robert nyerték meg, én Emmanak és Rupertnek adtam volna ♥
2012. június 04. 12:43
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Gratula mindenkinek főleg Johnny Deppnek
2012. június 04. 12:44
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Harmatgyenge tinidíjátadó. Szinte semmilyen díjazottal nem értek egyet. Gratulálok minden szavazónak, aki ész nélkül nyomogatta a VOTE ikont, tökéletesen tükrözi a közízlést.
2012. június 04. 12:55
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Gratulálok nekik
2012. június 04. 12:59
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Kristen Stewart örülhet. Láttam amikor azt mondja, hogy megőrül, ha nem ők kapják meg a legjobb film díjat.
oh, úgy tűnik én se szavaztam eleget
A Harry Potternek grat
Bár több díjat is kaphattak volna
Simán megérdemelték volna a legjobb film díjat. Ezeket egyszerű érvek támasztják alá:
1. Jobb a stáblista
2. Az egyes pontból kifolyólag jobbak a színészi tehetségek
3. Az effektus részek simán kenterbe verik az Alkonyatosat.
Egyébként azt se értem, hogy Robert és kristen miért nyerik meg állandóan a legjobb csók díjat. Minden évben ugyanazt adják elő
oh, úgy tűnik én se szavaztam eleget
A Harry Potternek grat
Simán megérdemelték volna a legjobb film díjat. Ezeket egyszerű érvek támasztják alá:
1. Jobb a stáblista
2. Az egyes pontból kifolyólag jobbak a színészi tehetségek
3. Az effektus részek simán kenterbe verik az Alkonyatosat.
Egyébként azt se értem, hogy Robert és kristen miért nyerik meg állandóan a legjobb csók díjat. Minden évben ugyanazt adják elő
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. június 04. 13:04
A THG és a Harry Potter sikereinek örülök. Mindkettőt nagyon szeretem. Gratulálok nekik. Az, hogy a Twilight az év filmje kész vicc, egyáltalán nem tetszett az a rész. Vannak azért még érdekes nyertesek itt, de hát ehhez már hozzászokhattunk.
2012. június 04. 13:05
Nehogy már az Alkonyat legyen az év filmje.
A Harry Potter sokkal jobban megérdemelte. Na meg a Legjobb csóknak járó díjat is inkább Emmának és Rupertnek adtam volna.
2012. június 04. 13:13
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Még hogy a Twiligt az év filmje? Szerintem a Harry Potter jobban megérdemelte volna... Én egy díjat sem adtam volna nekik.
A Hunger Games sikereinek örülök, Jennifer megérdemelte a díjat
A Hunger Games sikereinek örülök, Jennifer megérdemelte a díjat
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.