Mit gondoltok errõl?
Szerintetek ha igaz akkor ez a bizonyos csoport ezt meg tudná tenni? Ha csak a tavaly õszi eseményket nézzük. Mennyire van ennek valóságalapja? Vagy csak tényleg kitaláció?
Az én véleményem az hogyha a hír igaz, és tényleg jól felfegyverzett csoportról van szó, akkor lehet egy kis esélyük a tervük megvalósításában, bár azt kétlem hogy el tudnák foglalni a Parlamentet. Ami viszont valószínübb hogy csak álhírvolt.
Szóval...?
Állítólagos Március 15.-ei Parlament elleni támadás
2007. február 10. 17:46
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
ha lennének ilyen emberek akik állítólag fegyveres gyakorlatokat is tartanak és hónapok óta figyelik õket - akkor miért csak figyelik és nem állítják elõ õket??? - kamu az egész - megint a népet akarják megfélemlíteni, hogy eszükbe sem jusson tüntetni március 15-én.
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=3967
http://www.hirtv.hu/?tPath=/view/videoview&videoview_id=3967
2007. február 10. 17:50
|
|
pio3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.16. Hozzászólás: 306 Csatolások: 104 Azonosító: 4641 offline
|
Kedves Tuvok!
Ezt a témát nem lehet politikamentesen tárgyalni, ezért szerintem ne is feszegessük. Jobb lesz úgy mindenkinek. Egyébiránt nem hinném, hogy ez a topic estére még itt lesz.
Ezt a témát nem lehet politikamentesen tárgyalni, ezért szerintem ne is feszegessük. Jobb lesz úgy mindenkinek. Egyébiránt nem hinném, hogy ez a topic estére még itt lesz.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: