Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 14:16
|
kisszigiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 177082 offline
|
Nagyon meglepődtem, bár vitathatatlan, hogy nagyon szépen énekel Mészáros János. Én Jennifernek szurkoltam már 2 évvel ezelőtt is. Csodálatosan énekel, s a kitartásáról példát vehetne sok céltalanul lézengő fiatal. Meggyőződésem, hogy ha a bejutásakor, ill. az első két elődöntőben elhangzott dalokat énekelte volna a fináléban, most ő lenne a nyertes. A dalválasztással volt a gond, bár gondolom, nem ő választotta. S az sem mellékes, hogy egy sokak számára teljesen ismeretlen énekessel énekelte a duettet. Ezzel a dallal bevallom, engem sem győzött meg. Sajnálom!! A győztesnek viszont gratulálok!
2012. június 03. 14:16
|
|
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline
|
Én nagyot csalódtam ebben a retek klubban!Amióta tehetségkutató van,egy nő sem nyert!Persze,nem is voltak annyira tehetséges nők....De Jennifer nagyon jó volt,szerintem.De én hiszek abban,hogy Jennifer és a tánccsapat is többre fogja vinni,mint a János.János is jó volt,persze.Egyszeri fellépésre nagyon jó!De nem heteken keresztül.Egyszerűen nevetséges,hogy ő nyerte!Amikor kiesett az Immigrants,már akkor gondoltam,hogy akkor János nyeri.Mert ha nem jut tovább az immigrents,hanem ez az emberke,akkor már biztos ő nyeri...
Így a végére azt mondhatom:Gratulálunk!Ismét egy Tabánit avattunk,aki sehol sem lesz!
Így a végére azt mondhatom:Gratulálunk!Ismét egy Tabánit avattunk,aki sehol sem lesz!
2012. június 03. 14:19
|
|
Enikőőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 168977 offline
|
Látom, hogy most mindenki fel van háborodva, mert nem a kedvence nyert. De gondoljatok bele. Ott van a Quantum. Heten mit kezdenének egy darab retkes autóval. Szerintem Elek nagyon is megérdemelte a nyereséget, ugyanis Jennifer és a tánccsoport már most híresebb, mint Elek valaha is lesz ... -.-
2012. június 03. 14:21
|
|
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline
|
örülök hogy ő nyert..kis egyszerű ember..megérdemelte
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 03. 14:25
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
Tegnap volt, hogy először belenéztem a műsorba, nem néztem végig. Egyikőjük se nagyon kötötte le a figyelmem, szerintem mindegyik gyenge volt. Sőt, az egész mezőny nevetséges volt.
2012. június 03. 14:25
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
És az még nem törvényszerű hogy egy többtagú csapat, duó nem nyerheti meg mert egy kocsi van..ez hülyeség. És ha belegondolunk mindannyian megérdemelték volna ott a döntőben.
2012. június 03. 14:30
Én úúúgy szurkoltam a Quantum XXL-nek.;33
Úgy meglepődtem,hogy mrá megint énekes nyeri eg.o.O
Úgy meglepődtem,hogy mrá megint énekes nyeri eg.o.O
2012. június 03. 14:31
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
moonpriness94 annyira igazad van :DDDDD
2012. június 03. 14:47
Ezt már nem hiszem el miért mindig azoknak kell nyerniük akik még karriert se tudnak csinálni fogadjunk h kb 2 hónapig lesz ez téma és utánna szép lassan eltűnik a feledésbe majd egyszer újra előveszik de3 aztán vége. Én Szirota Jenifernek v a Quantum XXL-nek adtam volna az első helyet mert ők szertintem tehetségesebbek és még rengeteg minden van előttük hisz meg fiatalok de Mészáros János Elek nem fog tudni nagyon elhelyezkedni a zenei világban esetleg az operaszínházakban mert csak oda kell de máshová nem. Egyébként meg csak azért nyert mert a sok nyugdíjas rá szavazott és nyugdíjasból jó sok van az országban és csak azért nyert.
2012. június 03. 14:48
|
|
DemiLovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 168480 offline
|
:'( A Quantumnak kellett vna nyerni,nem ennek a nyekergő akárkinek -.-"
2012. június 03. 15:04
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
2012. június 03. 15:06
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
am is Elek visszamegy oda ahol lakik,megmetszi a fákat:rohog: úgyanúgy fogja tovább élni az életét és sztem alig fog pár koncertet adni és kész,de ez az én véleményem:)
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Szerintem lényegtelen volt ,hogy ki nyer , hiszen a Csillag születik számomra egy röhej ...Még egyoylan ,,sztárt,, sem tudott kiteremteni , aki legalább a magyar palettán megállta volna a helyét , nemhogy nemzetközi szinten ... Egyépként minden évben olyan nyer , akivel aztán enm tud mit kezdenia szórakoztatóipar ...Most mongya meg nekem valaki ,hogy hogyan , meg pláne kinek adnak mejd el egy középkorú operaénekest ?? A zene 90%-át tinédzserek, huszonévesek vásárolják ... és ez enyhén szólva sem az a műfaj ,amiért fizetni fognak ...szóval ez megint BUKTA !!
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jaj, ne rinyáljatok már! Jennifer így is biztos, hogy kap lemezszerződést, hívják majd fellépni! Nesztek, még egy tucat énekesnő! Mert az. Hiába van szép hangja, amikor annyira semmilyen, hogy az hihetetlen. Persze még nagyon fiatal. Majd ha kikerült a retek klub "rabságából", nem kell azt csinálnia ami a szerződésben benne van, akkor majd lehet belőle valaki, de addig majd írnak neki tucat dalokat és ennyi. Mindig ez van! Ott a Janicsák Veca, csodás hanggal, mindenki oda volt érte stb. Most meg le kellett mondani jó pár koncertjét annyira nem érdekel senkit. Hozzáteszem sajnos. János lemezeit meg úgyis vinni fogják, mint a cukrot, mert az a réteg aki az ő stílusát kedveli azok költenek boltban, neten albumokra, míg Jennifer korosztálya inkább letőlti illegálisan, persze tisztelet a kívételenek. És János gondolom nem vágyik "hírnévre" őt úgyis hívják majd az Operaházba, stb, mint ahogy pl a volt megasztárosok közül is mai napig alkalmaz az Operettszínház énekeseket.
De a lényeg, hogy mindegy ki nyert, mert a döntősök közül végülis mindenki, csak tudniuk kell okosan felhasználni a hírtelen jött ismeretséget.
De a lényeg, hogy mindegy ki nyert, mert a döntősök közül végülis mindenki, csak tudniuk kell okosan felhasználni a hírtelen jött ismeretséget.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 03. 15:07
Ez vagy megint bunda volt, vagy megint nem értem a magyarokat...
Istenem 100-szór kijelentette ez az ember, hogy ő csak kiváncsiságból jelentkezett a műsorba és hogy nem kell neki a nyeremény. Erre mi történt? Megnyerte. Lehet, hogy Jenninek és a csapatnak kellett volna a pénz, erre nem kapják meg. És mit fog a kocsival csinálni amikor még vezetni se tud?? Bár elismerem van hangja van, de 1 pár hónap és azt se tudjuk ki ő...
Erről ennyit...
Istenem 100-szór kijelentette ez az ember, hogy ő csak kiváncsiságból jelentkezett a műsorba és hogy nem kell neki a nyeremény. Erre mi történt? Megnyerte. Lehet, hogy Jenninek és a csapatnak kellett volna a pénz, erre nem kapják meg. És mit fog a kocsival csinálni amikor még vezetni se tud?? Bár elismerem van hangja van, de 1 pár hónap és azt se tudjuk ki ő...
Erről ennyit...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.