Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 12:54
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
tehetséges ember, az biztos, de valahogy nem rá számítottam, hogy megnyeri. és nem rosszból, csak azért, mert a környezetemben úgy vettem észre, hogy pl. a Quantum XXL népszerűbb. de gratulálok neki:D
1 felhasználónak tetszik:
Vivyy22
2012. június 03. 12:56
|
|
carly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 528 Csatolások: 0 Azonosító: 132467 offline
|
ez a csillag születik de szégyen,. mindig ilyen kis nyomingerek nyernek ?? utasi árpi, tabáni most ez az Elek...néhány hónap mulva nem is fognak majd rá emlékezni. A táncos csapatnak kellett volna nyernie!!!!!!!
2012. június 03. 13:03
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Nagyon örültem, szinte végig ő volt a kedvencem.
Mondjuk én annyira nem is néztem ezt a műsort, de tény, hogy nagyon szép hangja van. Ugyanolyan szerény maradt mint a műsor elején. Jó, a Quantum XXL is jó, meg Jennifer is, szóval én nem ellenük vagyok, hanem olyanok ellen, akik azt mondják hogy dögöljön meg, meg hogy néz ki, mint aki egy kocsmából jött, meg biztos csak nyugdíjasok szavaztak rá. Ja igen, és hogy sajnálatból szavaztak rá. Miért kellene őt sajnálni? Szerintem inkább tiszteletreméltóbb. Nem sztáralkat, kicsit idősebb is, de abban a műfajban amit képvisel igenis megállja a helyét, nem is kicsit. Mit kéne benne sajnálni? -.- nem értem a logikát.
Kicsit sajnálom, hogy rajta csattan az emberek ízlésficama, és ennyien utálják csak azért mert nyert. Jennifer és a Quantum XXL féleségből olyan sok van már. Én nagyon örülök hogy nem olyan nyert aki a 15-16-17 évesek kedvence. Az is szánalmas volt amúgy ahogy Lilu meg Nóri viselkedett. Ennek a versenynek nincs győztese, mindhárman győztesek? Nem is tudom hányszor mondták el, hogy köszönik a Quantum XXLnek hogy minden héten valami újat mutattak, stb. Ha nem örültek annyira legalább színészkedhettek volna vagy valami.
Na mindegy, ÉN nagyon örülök hogy ő nyert, végre nem egy megcsinált celeb, úgy látszik Magyarország egy részének azért még van ízlése. Meg lehetett nézni hogyan viselkedett amikor kimondták a nevét. Meghajolt, meghatódott, mosolygott, szinte alig hitte el. Az is nagyon tetszett mikor mondta azt a bibliai idézetet. Én vele együtt sírtam
Nagyon megérdemelte, tényleg ilyen hanggal nem mindennap találkozunk. Mert pl. mikor Plazmát sztárolták, az is szánalmas volt. 1-2 előadása még elment, de azért akkora tehetsége nem volt -.- csak a tinik szerint. Facebookon is kiírta az egyik osztálytársam hogy ki kiváncsi erre az Elekre? szánalmas ez az ország. mondja egy olyan aki SP-t és Fluort hallgat. Na mindegy, holnap már úgyis mindenki elfelejti ezt az egészet. de én örülök hogy ő nyert, igenis megérdemelte.
Aki meg szitkozódni tud, hogy miért nem Jennifer vagy a Quantum XXL nyert, fogadjunk smst se küldött. De mindegy ebbe nem szeretnék belemenni. Amúgy sem annak van a legnagyobb sikere aki megnyerte. Max. kicsit gazdagabb, de Elek biztos el fog tűnni a médiából (ami szerintem jobb is, így is már kezdtek róla ocsmány cikkeket írni, hogy még szűz meg hasonló - szerintem ez a "világ" nem neki való) de a többiek nem, úgyhogy nem értem a felháborodást. Nyilván mindenki megérdemelte volna, de attól mert nem a kedvencetek nyert még nem kell egy másik tehetséges embert fikázni. Más stílus majdnem mindhárom, szinte összehasonlíthatatlan, így tényleg mindhárman nyertek. Csak az egyik gazdagabb lett, de a többiek úgyis megkeresik azt a pénzt mert fölkapottak lesznek.
Kicsit sajnálom, hogy rajta csattan az emberek ízlésficama, és ennyien utálják csak azért mert nyert. Jennifer és a Quantum XXL féleségből olyan sok van már. Én nagyon örülök hogy nem olyan nyert aki a 15-16-17 évesek kedvence. Az is szánalmas volt amúgy ahogy Lilu meg Nóri viselkedett. Ennek a versenynek nincs győztese, mindhárman győztesek? Nem is tudom hányszor mondták el, hogy köszönik a Quantum XXLnek hogy minden héten valami újat mutattak, stb. Ha nem örültek annyira legalább színészkedhettek volna vagy valami.
Na mindegy, ÉN nagyon örülök hogy ő nyert, végre nem egy megcsinált celeb, úgy látszik Magyarország egy részének azért még van ízlése. Meg lehetett nézni hogyan viselkedett amikor kimondták a nevét. Meghajolt, meghatódott, mosolygott, szinte alig hitte el. Az is nagyon tetszett mikor mondta azt a bibliai idézetet. Én vele együtt sírtam
Aki meg szitkozódni tud, hogy miért nem Jennifer vagy a Quantum XXL nyert, fogadjunk smst se küldött. De mindegy ebbe nem szeretnék belemenni. Amúgy sem annak van a legnagyobb sikere aki megnyerte. Max. kicsit gazdagabb, de Elek biztos el fog tűnni a médiából (ami szerintem jobb is, így is már kezdtek róla ocsmány cikkeket írni, hogy még szűz meg hasonló - szerintem ez a "világ" nem neki való) de a többiek nem, úgyhogy nem értem a felháborodást. Nyilván mindenki megérdemelte volna, de attól mert nem a kedvencetek nyert még nem kell egy másik tehetséges embert fikázni. Más stílus majdnem mindhárom, szinte összehasonlíthatatlan, így tényleg mindhárman nyertek. Csak az egyik gazdagabb lett, de a többiek úgyis megkeresik azt a pénzt mert fölkapottak lesznek.
2012. június 03. 13:08
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.06.03. 12:02)
Plazma volt a legjobb kár hogy hamar kiesett. Quantum XXL -nek kellett volna megnyerni a k***a a***át a H***e opera énekesnek
Na például itt van egy ízlésficamos..
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 03. 13:13
Szerintem itt már mind a hárman megérdemelték volna.
2012. június 03. 13:15
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
annyira aranyoooooos :')
iannina, hidd el, nagyon sok mindenkinek tetszik... jó, nem biztos, hogy a te korosztályodnak, de az enyémnek pl már simán.
iannina, hidd el, nagyon sok mindenkinek tetszik... jó, nem biztos, hogy a te korosztályodnak, de az enyémnek pl már simán.
2012. június 03. 13:24
Nem értem, hogy miért kell szegényt így csúfolni.. Azért csúfoljátok, mer nem rockot énekel? Vagy, mert nem vékony? Szánalmas...
Ezért csúfolni egy igazi tehetséget??!!!
Szerintem megérdemelte, hogy nyert. Persze Dzsenifer és a Quantum XXL is jók voltak.
2012. június 03. 13:26
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Szerintem nem Jánosnak jár a győzelem... igaz tehetséges de ebből nem fog tudni megélni míg a Quantum XXL elmehet a világ bármely pontjára mert az előadásuk színvonalas és nem egyhangú
Szerintem ők jobban megérdemelték a győzelmet
2012. június 03. 13:31
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én nem nagyon néztem a műsort, de a tegnapi fináléba bele-bele pillantgattam és reméltem, hogy Szirota Jennifer vagy Mészáros János Elek fogja megnyerni. Ezekből a tehetségekből nincs sok. Bár féltem, hogy az a szórakoztató együttes a Quantum XXL nyeri meg, mert azt kántálták nagyon, de szerencsére nem így lett
Egyébként meg aki Mészáros János Elek-et szdija, megnézném, hogy hogy tudna így énekelni.
Sok hasonló együttes van, mint a Quantum XXL, de kevés olyan aki tud úgy énekelni, mint János. Egyébként szerintem Jennifer is megérdemelte volna.
2012. június 03. 13:33
Hát én nem rá számítottam,hanem inkább Jeniferre,de azért gratulálok neki.
2012. június 03. 13:34
|
|
cukki11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 142604 offline
|
az rtl annyira elszúrja azzal h ott még egy női győztes sem volt... Nem Jánosnak kelett volna megnyerje.. :/ Jennifernek vagy a Quantum XXL-nek ... Szinte teljesen biztos voltam benne, hogy nem János fogja megnerni!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.