Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 12:16
|
|
Draweraptorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.21. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 165623 offline
|
Hát én a Quantumnak szurkoltam, de a többiek is jók voltak.
Arra azért nem számítottam, hogy Elek nyer,de a hírdetés elején olyan arcot vágott, hogy ő neki már tök mindegy úgyse győz aztán a végén meg ő nyeri meg. xD
2012. június 03. 12:17
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Annyira aranyos és önzetlen ember ez a János. Emellett tényleg van tehetsége, bár nem hiszem, hogy sokáig fogunk róla hallani, mert belőlük mindig hullócsillagok lesznek. 2 hónapig cikkeznek róluk az újságok, aztán ennyi. Én viszont azért gratulálok neki.
2012. június 03. 12:19
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.06.03. 12:02)
Plazma volt a legjobb kár hogy hamar kiesett. Quantum XXL -nek kellett volna megnyerni a k***a a***át a H***e opera énekesnek
És még intelligens is vagy.
2012. június 03. 12:21
Ajj Jenifernek vagy a Quantum XXL-nek kellet volna de Jenifer érdemelte volna meg nagyon sokat dolgozott és egy nagy esély lett volna neki
2012. június 03. 12:22
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
én a Quantumnak szurkoltam,meg plazmának de kiestek
de azért gratulálok!
2012. június 03. 12:28
Idézet (itsmedemz @ 2012.06.03. 11:33)
Most őszintén, miért kell bántani?
Azért mert nem egy mai divatos műfajt képvisel? Nekem nagyon szimpatikus, aranyos emberkének tűnik, és nem azért nyert, mert megsajnálták. Neki tényleg volt hangja, nem úgy, mint a sikogatós Jennifer. A táncosok nekem is tetszettek, de táncolni meg lehet tanulni – oké ,nem mindenki tud ilyen jól – viszont nézzetek már rá erre a szerencsétlen emberre. El sem hitte. Oké, hogy nem lesznek koncertjei, de meghívást kapott az Operaházba, így neki gyakorlatilag biztosított a jövője. Én örültem neki, hogy Ő nyert, nem kell bántani. Ha meg ilyen bunkó s*ggfejek vagytok, akkor respect.
Teljesen egyetértek veled!
2012. június 03. 12:28
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Teljesen megérdemelten, gratulálok!
Nem hallgatok operát, (pedig gyönyörű műfaj), de néha kirázott a hideg a hangjától.
Nem hallgatok operát, (pedig gyönyörű műfaj), de néha kirázott a hideg a hangjától.
2012. június 03. 12:33
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Örülök, hogy a nézők nyitottak az Operára. Most az egyszer nem csalódtam Magyarországban. Kétségen kívül tehetséges Jennifer, de nem sztáralkat. Túl visszafogott és csöndes. A Quantum XXL pedig nem amatőr, hanem egyenesen profi. A baj csak az, hogy ez egy amatőr tehetségkereső. Szerintem.
2012. június 03. 12:34
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Én a Quantum xxl-nek szurkoltam.
Egyébként nem bánom, hogy nyert.
Egyébként nem bánom, hogy nyert.
2012. június 03. 12:34
Ennyi rosszindulatú embert egy helyen.
Nekem se János volt a favorit, kicsit csalódtam az eredményhírdetéskor, de ez nem ad okot arra hogy kígyót békát összehordjak. Mi az, hogy nem fog tudni mit kezdeni a pénzzel és hasonlók? Ti tiszta hülyék vagytok? Agrár földmérnök nem idióta. Sőt, ha már ezen a vonalon vagyunk, akkor Jennike még csak nem is nagykorú, semmiféle végzettsége nincsen.
2012. június 03. 12:39
nagyon megérdemelte, hatalmas tehetség, ráadásul egy nagyon szimpatikus ember
én neki szurkoltam, de tulajdonképpen a három közül bármelyik lehetett volna első, hiszen mind jól teljesítettek.
egy valami nem tetszett: a zsűri hozzáállása. undorítónak tartom, hogy rögtön az elején kijelentették, hogy már pedig a quantum xxl-nek kell ezt a versenyt megnyernie. ez baromira sértő és igazságtalan volt Jenniferre és Jánosra nézve, arról meg ne is beszéljünk, hogy mint zsűritagok, rohadtul nem szabadna ennyire nyíltan véleményt nyilvánítaniuk. szégyellhetik magukat. mondjuk puzsértól nem is vártam mást, kész szánalom az az ember.
ja, és az is egész nyugodtan elsüllyedhet szégyenében, aki olyanokat ír, hogy Jánosnak nincs tehetsége. megértem, hogy a nyávogó 1D-s b_uzikhoz meg a dizniribikhez vagytok szokva, de az ilyen kijelentésekkel csak saját magatokat minősítitek le.
beszűkült látásmódú idióták...
én neki szurkoltam, de tulajdonképpen a három közül bármelyik lehetett volna első, hiszen mind jól teljesítettek.
egy valami nem tetszett: a zsűri hozzáállása. undorítónak tartom, hogy rögtön az elején kijelentették, hogy már pedig a quantum xxl-nek kell ezt a versenyt megnyernie. ez baromira sértő és igazságtalan volt Jenniferre és Jánosra nézve, arról meg ne is beszéljünk, hogy mint zsűritagok, rohadtul nem szabadna ennyire nyíltan véleményt nyilvánítaniuk. szégyellhetik magukat. mondjuk puzsértól nem is vártam mást, kész szánalom az az ember.
ja, és az is egész nyugodtan elsüllyedhet szégyenében, aki olyanokat ír, hogy Jánosnak nincs tehetsége. megértem, hogy a nyávogó 1D-s b_uzikhoz meg a dizniribikhez vagytok szokva, de az ilyen kijelentésekkel csak saját magatokat minősítitek le.
2012. június 03. 12:42
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
én csak a válogatókat néztem,de abból is kiderült számomra,hogy Mészáros János Elek egy nagyon tehetséges,kedves,önzetlen,egyszerű hétköznapi bácsi. Igazán szeretni való,nem valami nagy pofájú hülyegyerek. Szerintem teljesen megérdemelte,bár a Quantum XXL is-ahogy a válogatón láttam-nagyon jól nyomta. Nem tudom, Szirota Jennifer mennyire tehetséges,de szerintem Mészáros János Elek egy szebb,értékesebb,különlegesebb műfajt képviselt
Gratulálok neki!
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. június 03. 12:44
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Gratulálok Neki, sztem megérdemelte. Attól mert Mo-n Fluorra és SP-re meg a hozzájuk hasonló szemetekre van igény, azért a valódi tehetséget is illik vhogy jutalmazni. Amit Tabánival műveltek a szinpadon az hihetetlen volt, a tehetség győzelme. Simogatta a fülemet.
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.