Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 11:45
Én nem neki szurkoltam, de tény, hogy a saját műfaját remekül csinálja. Gratulálok.
2012. június 03. 11:47
Nagyon örülök neki őszintén én nem hittem volna hogy ő nyeri meg Jenny-ben bíztam de azért ő is megérdemelte.
2012. június 03. 11:49
|
|
Nina Dobrev Fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 704 Csatolások: 0 Azonosító: 158625 offline
|
Én a Quantum XXL-nek és Jennifer-nek drukkoltam! És nagyon sajnálom hogy nem közülük került ki a nyertes! De azért gratulálok Mészáros János Eleknek, bár szerintem fél év sem kell és a nevére se fog emlékezni senki!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 03. 11:52
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Mennyi okostojás futkározik itt
A hozzászólások alapján sok emberben csalódtam, gratulálok a csöppnyi kis eszetekhez. Jennifer egy átlátszó, üvöltöző, nagyképű nő(?), aki megint vinné a tucatot, ami jaa menő, de semmit nem ér. A tánccsoport pedig valószínűleg nem látott még igazi, profi táncosokat, akik valóban táncolnak, nem csak szaltózgatnak és balra-jobbra lépnek. Az úriember legalább valami újat hozott, az egyébként unalmas műsorba és lehet, hogy nem örvend majd akkora népszerűségnek, mint bájgúnár Vastag Csaba, de legalább elmondhatja magáról, hogy ugyanaz a szerény ember maradt, mint a "show" előtt és nem állt be a tucatsorba. Nem támogatom az ilyen tehetségkutatókat, de ha már vannak akkor inkább az olyanok, mint Elek győzzenek, mintsem a bájgúnár pasik vagy az üvöltöző csajok.
2012. június 03. 11:52
|
|
Punkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 415 Csatolások: 1 Azonosító: 139694 offline
|
ez mutatja azt,hogy a csillag születiket csak énekesek (illetve a mesemondó kissrác) nyerheti meg... de akkor jelentkezzenek az xfaktorba vagy a megasztárba könyörgöm,hagyják már meg a táncosoknak a csillag születiket!
Quantum ♥
Quantum ♥
2012. június 03. 12:00
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Szerintem tehetséges ember, ráadásul nagyon szimpatikus is, úgyhogy gratulálok neki. 
Bár azt a műfajt, amit képvisel, kicsit sem szeretem, de az tény, hogy nagyon jól csinálta. Én a Quantum XXL-nek szurkoltam, az elejétől kezdve ők voltak a kedvenceim, valamint szerintem Jennifernek is nagyon jó hangja van, mindhárman megérdemelték volna a győzelmet.
Azt szerettem volna, hogy a Quantum nyerjen, de nem is jártak volna teljesen jól; mindenki kapott volna 1.000.000-t amit elver két hónap alatt, a lakást 'kikőpapírollózzák', a kocsit pedig hetente cserélgetik egymás közt..?
Nem értem azokat, akik itt fujjolnak meg " ne máááár"-oznak, csak mert nem egy olyan cukikamukika gyíkarc, mint a Vastag Csaba, SP és barátaik.
Én sem szeretem az operát, mint a többi velem egykorú tini 97%-a, de el tudom ismerni, hogy jól csinálta. Megérdemelte, hogy nyerjen, hiába nem neki szurkoltam.
Bár azt a műfajt, amit képvisel, kicsit sem szeretem, de az tény, hogy nagyon jól csinálta. Én a Quantum XXL-nek szurkoltam, az elejétől kezdve ők voltak a kedvenceim, valamint szerintem Jennifernek is nagyon jó hangja van, mindhárman megérdemelték volna a győzelmet.
Azt szerettem volna, hogy a Quantum nyerjen, de nem is jártak volna teljesen jól; mindenki kapott volna 1.000.000-t amit elver két hónap alatt, a lakást 'kikőpapírollózzák', a kocsit pedig hetente cserélgetik egymás közt..?
Nem értem azokat, akik itt fujjolnak meg " ne máááár"-oznak, csak mert nem egy olyan cukikamukika gyíkarc, mint a Vastag Csaba, SP és barátaik.
Én sem szeretem az operát, mint a többi velem egykorú tini 97%-a, de el tudom ismerni, hogy jól csinálta. Megérdemelte, hogy nyerjen, hiába nem neki szurkoltam.
Baylee
2012. június 03. 12:01
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
én nem néztem,de örültem hogy nem Dzsenifer nyert:) számítottam rá hogy Mészáros Elek... fog nyerni
2012. június 03. 12:01
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
én nem néztem,de örültem hogy nem Dzsenifer nyert:) számítottam rá hogy Mészáros János Elek fog nyerni
2012. június 03. 12:02
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Plazma volt a legjobb kár hogy hamar kiesett. Quantum XXL -nek kellett volna megnyerni a k***a a***át a H***e opera énekesnek
Vivyy22
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Szerintem teljesen jogos, hogy ő nyert. beismerem, nem néztem végig az adást, de látszott, hogy ő és Jennifer a legtehetségesebb. Még is Elek sokkal szimpatikusabb volt, ezért neki szurkoltam jobban. .D
rockgirlfriend
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Jobban örültem volna,ha a Quantum nyerni meg,de Mészáros János Elek nagyon megérdemelte!
2012. június 03. 12:03
Gratulálok neki, megérdemelte. Annak örülök h nem Jennifer nyerte.
2012. június 03. 12:09
|
|
sszandravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 166763 offline
|
Igazából mind hárman megérdemelték volna a győzelmet 
Már csak azért is neki szurkoltam,mert Puzsér úgy elvolt ájulva a Quantum XXL-től,akik tényleg jók és szerintem sikeresebbek lesznek,mint Elek,de örültem,hogy ő nyert
Már csak azért is neki szurkoltam,mert Puzsér úgy elvolt ájulva a Quantum XXL-től,akik tényleg jók és szerintem sikeresebbek lesznek,mint Elek,de örültem,hogy ő nyert
2012. június 03. 12:13
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Bunda dolgot érzek. Ki szavazott Jancsira? A fiatalok? Ne nevettessenek már. A Csillag Születik egy jótékonysági tehetségkutató.
Attól, hogy bunda volt, még megérdemli amúgy.
Attól, hogy bunda volt, még megérdemli amúgy.
2012. június 03. 12:14
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.06.03. 12:02)
Plazma volt a legjobb kár hogy hamar kiesett. Quantum XXL -nek kellett volna megnyerni a k***a a***át a H***e opera énekesnek
Gratulálok a kulturált hozzászólásodhoz.
selena_taylor_fan
2012. június 03. 12:16
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (ericsaade.hu @ 2012.06.03. 12:02)
Ezzel az "értelmes és kultúrált" hozzászólásoddal saját magadat minősítetted,és bebizonyítottad,hogy az intelligenciád és az értelmi színvonalad a béka hátsója alatt van.Gratulálok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.