Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 17:04
|
|
franzzz13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 268 Csatolások: 1 Azonosító: 139918 offline
|
Szerintem igenis megérdemelte a győzelmet, mert tánccsapatból meg visitozó tinilányból már van elég hazánkban. De ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
liáÁSD
2012. június 03. 17:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.06.03. 16:22)
Az biztos,hogy nem 100%-ig a nézői szavazatok döntenek.Túlnyomórészt a "nyakkendősök" döntenek arról,hogy ki nyerje meg.És abban igazad van,hogy az sem lett volna jobb,ha egy szépfiú nyer,akinek semmi hangja,akkor már inább ő.Nem azt mondom,hogy nincs semmi tehetsége,mert tehetséges,ez igaz.De ahogy a többi Csillag születik győztes,ő is egy idő után senkit nem fog érdekelni.És nem azért,mert tehetségtelen,hanem azért mert arra a stílusra,amit ő képvisel nincs annyira igény és inkább nyomják a bájgúnárokat,akiknek semmi hangjuk.Az ő stílusa megosztja az embereket:van akinek tetszik és van akinek nem.Én úgy gondolom,hogy Jennifer és a Quantum XXL jobbak voltak (de természetesen ez csak az én véleményem).És az tény,hogy eddig mind a négy Csillag születiket egy elesettebb emberke nyerte meg.Az idei Csillag születikben pedig csak Szirota Jennifert szerettem,és csak miatta néztem.Azt nem tudom,hogy az angol Csillag születikben milyenek vannak,mert azt nem követem figyelemmel,de ezek szerint még gázabb,mint a magyar.
Egyébként meg egyértelmű volt,hogy ő nyeri meg:
1.Magyar tehetségkutatóban még soha nem nyert csapat
2.Az RTL-nél mindig fiú nyer.
Egyébként meg egyértelmű volt,hogy ő nyeri meg:
1.Magyar tehetségkutatóban még soha nem nyert csapat
2.Az RTL-nél mindig fiú nyer.
Valóban. Elesett vagy nem, szerintem oly mindegy, mert 1 év múlva sehol sem lesz ...
2012. június 03. 17:31
|
|
barbyiii968új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.03. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 163198 offline
|
Nagyon örülök neki!!
Megérdemelte. És sztem Jenni és a Quantum is megérdemelte vna..de nekem már mindegy volt ^^ mind jók voltak
2012. június 03. 17:34
Tipikusan az a helyzet, amikor azt kell mondani, hogy inkább maradjatok csendben, mert lenyomjátok az egész internetes világ IQ-ját.
2012. június 03. 17:50
Tőlem aztán mind1 ki nyert..
Bár amikor belenéztem a Quantum XXL jobban megérdemelte volna szerintem... (;
2012. június 03. 17:56
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Idézet (Johinna @ 2012.06.03. 16:58)
És amiért te Jánosra azt mondod, hogy kilóg, az azt bizonyítja, hogy ma a tökéletesség teljesen más úton jár, mint ahol kéne. Amiről ma mindenki azt hiszi, hogy normális, azt hívjuk eltorzult társadalomképnek. Apropó, attól, mert valaki zenél, nem biztos, hogy érdekli a hírnév, amire - véleményem szerint - undorító játszani. Ja és amiért Jennifer tovább a köztudatban maradhat, az csak a két szép szeme lesz, nem a tehetsége. Ő semmi mást nem fog csinálni, minthogy "pop"csirkéskedik, és az egyetlen emlékem róla, egy Whitney Houston dal megszégyenítése
általában egyetértek veled, de ebben az esetben...
általában egyetértek veled, de ebben az esetben...
Jánosról azt mondtam, hogy a mezőnyből lóg ki (és a könnyűzenei piacon pl. rohadtul nem fog érvényesülni, mert nem azt képviseli, ma pedig egy János kaliberű énekesnek sokkal nehezebb, vagy lehetetlen hírnévre szert tennie egy Csillag születik nélkül, ezért is írtam, hogy emiatt jobb, hogy ő nyert, mert a másik kettő kategória azért előbb tud érvényesülni a győzelem nélkül is NA). Ami tény, nem vélemény. Nem azt mondtam, hogy ő nem normális, a többiek meg azok, hanem hogy kilóg, amit te is láthatsz, mert teljesen más, mint ott mindenki. Az is tény (amit én sem kedvelek, de ha tárgyilagosan nézzük), hogy nem fog tudni annyira érvényesülni, mint bárki más és nem azért, mert kevésbé tehetséges. Ha valakit nem érdekel a hírnév, az nem megy TV-s tehetségkutatókba véleményem szerint.
Jenniferben meg pont azt szerettem illetve szeretem, hogy pont nem "pop csirkének" láttam, és nem azt várom tőle továbbra sem, hanem egy jazz/soul vonalat, amit ő maga is mondott, hogy nagy álma. A Csillag születik előtti feldolgozásai pl. Etta James vagy Tina Turner is ezt bizonyítják nem a pop csirkeséget...
Egyébként nem egy tipikus szépség, nem jó csaj, szóval azért azt ne fogjuk már rá, hogy a két szép szeme miatt van/lesz ott, ahol.
Hát nekem, mint Whitney rajongónak baromira tetszett az a dal, pedig gyűlölöm, ha más énekli a dalait...
Azt meg egyszerűen nem tudom felfogni, hogy a Megasztáros Gigiről sosem láttam olyan kommenteket, mint hogy visítozó tinilány, aki csak a szépsége miatt jut oda, ahova, pedig milliószor többet "visítozott", mint Jennifer, ráadásul csinosabb is, és zeneileg is a populárisabb vonalat képviselte... Komolyan nem értem az embereket.
Egyébként javíts ki, ha nem gondolod azt, hogy Tabáni (ő ebben volt egyáltalán?), Utasi, meg László Attila nem tűnt el a francba...
Azt meg keménynek érzem, hogy olvasgattam a kommenteket, és egyesek számára itt az, hogy valaki nem Jánost akarta a győzelemre (ja, ráadásul én nem is írtam ilyesmit, még ha így is van...) egyenlő azzal, hogy az illetőnek csak a külső számít és egy buta, süket tini, az kissé kiütött.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. június 03. 18:17
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Jó hogy ő nyert, legalább nem olyan nyomi, mint a többi. Jobban szerettem a csillag születiket, mert kevesebb volt benne a nyomoronc, a megasztárban mmindenki az volt
2012. június 03. 18:31
Nemtudom.hogy nyerhette meg erre nem számítottam azt hittem hogy a GuantumXXL nyeri meg de ha még nem is ők akkor a Jennifer de,hogy ő.
2012. június 03. 18:48
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem értem,hogyha valakinek nem Mészáros János Elek volt a kedvence,hanem jobban szerette Szirota Jennifert vagy a Quantum XXL-t,akkor miért kell rögtön azzal jönni,hogy süket kis tinilány és hogy csak a külső számít neki.Nekem nem ő volt a kedvencem,hanem jobban szerettem Jennifert.És ennek semmi köze ahhoz,hogy néz ki,hanem egyszerűen jobban bejön Jennifer stílusa.Sőt én általában kifejezetten nem bírom a tehetségkutatós szépfiúkat,pl: a tavalyi X-faktorban is Kocsis Tibi és Tarány Tamás voltak a kedvenceim (és egyik sem egy tiniikon).
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.