Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese
2012. június 03. 16:19
|
|
hildusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.17. Hozzászólás: 201 Csatolások: 278 Azonosító: 145636 offline
|
Szerintem mindhárman nyertesek, de Juhász Marci is, meg a többi döntős... Hatalmas lehetőség, hogy megismert őket az ország. Kinek-kinek egyéni ízlésén múlik, hogy kit kedvel a finalistákból... Nekem János szimpatikus, nagyon tetszett a bemutatkozása Bagó dalával, de az utolső duett is annál inkább mert Queent énekelt és ráadásul Tabánival
2012. június 03. 16:22
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.03. 16:07)
Az jobb ha nyakkendősök döntik el, hogy ki nyerjen és egy 'helyes pasi' nyeri meg ahelyett, hogy az vinné a trófeát aki valóban megérdemli? Az sem jobb semmivel sem.
Ha utálod, ne nézd, nézd az angol Csillag Születik műsort, abban most egy nő és a kutyája nyert. 
Az biztos,hogy nem 100%-ig a nézői szavazatok döntenek.Túlnyomórészt a "nyakkendősök" döntenek arról,hogy ki nyerje meg.És abban igazad van,hogy az sem lett volna jobb,ha egy szépfiú nyer,akinek semmi hangja,akkor már inább ő.Nem azt mondom,hogy nincs semmi tehetsége,mert tehetséges,ez igaz.De ahogy a többi Csillag születik győztes,ő is egy idő után senkit nem fog érdekelni.És nem azért,mert tehetségtelen,hanem azért mert arra a stílusra,amit ő képvisel nincs annyira igény és inkább nyomják a bájgúnárokat,akiknek semmi hangjuk.Az ő stílusa megosztja az embereket:van akinek tetszik és van akinek nem.Én úgy gondolom,hogy Jennifer és a Quantum XXL jobbak voltak (de természetesen ez csak az én véleményem).És az tény,hogy eddig mind a négy Csillag születiket egy elesettebb emberke nyerte meg.Az idei Csillag születikben pedig csak Szirota Jennifert szerettem,és csak miatta néztem.Azt nem tudom,hogy az angol Csillag születikben milyenek vannak,mert azt nem követem figyelemmel,de ezek szerint még gázabb,mint a magyar.
Egyébként meg egyértelmű volt,hogy ő nyeri meg:
1.Magyar tehetségkutatóban még soha nem nyert csapat
2.Az RTL-nél mindig fiú nyer.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 03. 16:33
|
|
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 831 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline
|
Teljes szívemből neki szurkoltam!! Annyira örültem, mikor meghallottam, a nevét :')) És amikor elkezdett sírni.. hát legszívesebben megölelgettem volna <3
Igazán megérdemli a győzelmet! Egy önzetlen, tiszta szívű és nagyon tehetséges ember! Remélem még ezek után is sokat hallunk róla! Ha lesz CD-je tutibiztos, hogy megveszem :'))
Igazán megérdemli a győzelmet! Egy önzetlen, tiszta szívű és nagyon tehetséges ember! Remélem még ezek után is sokat hallunk róla! Ha lesz CD-je tutibiztos, hogy megveszem :'))
2012. június 03. 16:34
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
nem néztem a műsort, csak egyszer-kétszer, úgyhogy nem tudom, ki lehet ez, de annyiban örülök ennek, hogy legalább egyel több lett a magukról sokat gondoló tinisztárocskákból, hanem egy olyan ért el sikert, aki már sok mindent megtett.
rockgirlfriend
2012. június 03. 16:36
Megérdemelte.Végre nem olyan nyerte aki...hanem olyan aki teljességgel megérdemelte.Tényleg nagyon jó hangja volt,bárki bármit mond!
rockgirlfriend
2012. június 03. 16:37
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Baylee, csak egyetérteni tudok
Én is végignéztem a hsz-eket, volt, amin dőltem a röhögéstől. Szereztek nekem egy jó napot
nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, ráadásul a hely is egyre kisebb benne. Én megnéztem tegnap, hogy kikkel duetteznek, stb. Azért a Bring me tol life-ot nem kellett volna így elb*szni, már bocsánat. nagyon szeretem azt a dalt és az együttest, de ez szörnyű volt. Meg a Hair-dal... A kedvenc musicalem egyik legjobb dalát tette tönkre az a csaj
Szerencsére az AC/DC megszégyenítését nem láttam, de el tudom képzelni, mit vinnyogott vele.
Mészáros János pedig egy tehetség. Aki nem tudja elviselni, az így járt. Lehet, hogy bunda volt, de mint írtátok már itt, neki tényleg lesz jövője. Ha a tévében nem is, akkor az operában biztosan. Ilyen hangból nem sok mászkál az utcákon. Nem a legnépszerűbb műfaj, az igaz, de Bíbor meg a többi női hormonnal teletömött "férfiénekes" jobb lett volna? Esetleg Plazma, a bunkóságával? Ja, persze, ő csak kibontakozik. Baylee-nek szerintem igaza van, a legtöbb ember csak azért nézte ezt a műsort (vagy bármilyen tehetségkutatót), mert tetszett a látvány. Aki nem egy szőke herceg, és ő nyer, az már egyből bunda, csalás, miegymás. Én örülök, hogy ő nyert, neki legalább hangja is van, nem csak beszélni tud. A táncos és/vagy énekes csapatoknak sosem volt sok esélyük, nagyon erőltetik az éneklést, különösen a szólóénekeseket. A Quantum XXL jó, de itt nincs esélyük a győzelemre. C'est la vie.
Mészáros János pedig egy tehetség. Aki nem tudja elviselni, az így járt. Lehet, hogy bunda volt, de mint írtátok már itt, neki tényleg lesz jövője. Ha a tévében nem is, akkor az operában biztosan. Ilyen hangból nem sok mászkál az utcákon. Nem a legnépszerűbb műfaj, az igaz, de Bíbor meg a többi női hormonnal teletömött "férfiénekes" jobb lett volna? Esetleg Plazma, a bunkóságával? Ja, persze, ő csak kibontakozik. Baylee-nek szerintem igaza van, a legtöbb ember csak azért nézte ezt a műsort (vagy bármilyen tehetségkutatót), mert tetszett a látvány. Aki nem egy szőke herceg, és ő nyer, az már egyből bunda, csalás, miegymás. Én örülök, hogy ő nyert, neki legalább hangja is van, nem csak beszélni tud. A táncos és/vagy énekes csapatoknak sosem volt sok esélyük, nagyon erőltetik az éneklést, különösen a szólóénekeseket. A Quantum XXL jó, de itt nincs esélyük a győzelemre. C'est la vie.
2012. június 03. 16:38
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Gratulálok neki..megérdemelte:)nagyon jó hangja volt.
2012. június 03. 16:57
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mondjuk nekem az elején szimpatikus volt, de csak az elején, aztán megismertük, és egyre jobban kezdett idegesíteni. Erre megnyeri!
Nem baj, azért a Quantum XXL elég magasan verte MJE -et.
(na meg a Face team
)
Nem baj, azért a Quantum XXL elég magasan verte MJE -et.
2012. június 03. 16:58
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
látom mindenki egyetért azzal,hogy ő nerte meg . na megint különcködnöm kell akkor. szóval, szerintem ő jó volt de nem a csillag születikben eltudnám őt képzelni egy opera "ház" színpadján de nem itt én a Quantum XXL-nek szurkoltam magam sem tudom miért
de szerintem ők nagyon jók és jennifer se rossz de én ott reménykedtem ,hogy ne Mészáros János Elek nyerje meg.! jó helyen van nála a pénz de én nem örülök ,hogy ő nyerte meg
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (janet7 @ 2012.06.03. 13:45)
Aki azt mondja, hogy Jenniferből sok van, az nem tudom milyen műsort nézett...sem hangra, sem zeneileg nincsenek ilyenek a magyar zenei iparban és nem is lesznek... Ha meg van egy pár, sajnos mindenki tesz rájuk.
A Csillag Születiket eddig még mindig olyanok nyerték, akik azzal a lendülettel szépen el is tűntek a süllyesztőben és az a vicces az egészben, hogy ezt előre lehetett tudni. Nem a tehetség hiánya miatt, egyszerűen nem olyan alkatok, akik sok mindent fognak tudni kezdeni ezzel. János meg pláne ilyen. Annyiból értem, illetve logikusnak tartom azt, hogy nyert, hogy a Jennifernek, illetve a Quantumnak több esélye van arra, hogy nyeremény nélkül is folytassák, illetve fennmaradjanak vele (nem biztos így sem), mint Jánosnak, aki azért korban, illetve habitusban is kilóg onnan, meg alapvetően a ma népszerű előadók közül, zeneileg meg pláne. Szóval neki mondhatjuk, hogy ez volt az egyetlen esélye. Nem hinném, hogy sok mindent fog vele kezdeni, híresebb nem lesz, aztán hogy színházi, vagy hasonló dolgokat csinálni fog-e...nem vagyok benne biztos. A többi nyertessel mi lett? És ők még nem is lógtak ki ennyire.
A Csillag Születiket eddig még mindig olyanok nyerték, akik azzal a lendülettel szépen el is tűntek a süllyesztőben és az a vicces az egészben, hogy ezt előre lehetett tudni. Nem a tehetség hiánya miatt, egyszerűen nem olyan alkatok, akik sok mindent fognak tudni kezdeni ezzel. János meg pláne ilyen. Annyiból értem, illetve logikusnak tartom azt, hogy nyert, hogy a Jennifernek, illetve a Quantumnak több esélye van arra, hogy nyeremény nélkül is folytassák, illetve fennmaradjanak vele (nem biztos így sem), mint Jánosnak, aki azért korban, illetve habitusban is kilóg onnan, meg alapvetően a ma népszerű előadók közül, zeneileg meg pláne. Szóval neki mondhatjuk, hogy ez volt az egyetlen esélye. Nem hinném, hogy sok mindent fog vele kezdeni, híresebb nem lesz, aztán hogy színházi, vagy hasonló dolgokat csinálni fog-e...nem vagyok benne biztos. A többi nyertessel mi lett? És ők még nem is lógtak ki ennyire.
És amiért te Jánosra azt mondod, hogy kilóg, az azt bizonyítja, hogy ma a tökéletesség teljesen más úton jár, mint ahol kéne. Amiről ma mindenki azt hiszi, hogy normális, azt hívjuk eltorzult társadalomképnek. Apropó, attól, mert valaki zenél, nem biztos, hogy érdekli a hírnév, amire - véleményem szerint - undorító játszani. Ja és amiért Jennifer tovább a köztudatban maradhat, az csak a két szép szeme lesz, nem a tehetsége. Ő semmi mást nem fog csinálni, minthogy "pop"csirkéskedik, és az egyetlen emlékem róla, egy Whitney Houston dal megszégyenítése
általában egyetértek veled, de ebben az esetben...
Baylee és AmyTurner teljesen egyetértek. Szerintem teljes mértékben megérdemelte azt, hogy megnyerje ezt a versenyt. Lehet hogy a Jennifer-nek nagyon jó hangja van, de valahogy nem tud meghatni a csaj. Semmi kisugárzása nincs az énekléshez. A döntőből csak a Bring me to life-t hallottam, mivel szeretem azt a számot, érdekelt hogy adják elő, de meg kell mondjam egy rakás sz*r volt. Ezt nem tudom szebben kifejezni, az volt. A Quantum XXL pedig nem volt rossz, de tényleg rengeteg ilyen csapat van manapság, és ők is csak egyek a sok közül.
2012. június 03. 17:00
|
|
Kittus 091új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 172629 offline
|
Örülök hogy ő nyert mert megérdemelte. Láttam már nagyon sokszor élően is énekelni, és nagyon tehetséges.
rockgirlfriend
2012. június 03. 17:02
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
Én Jennifernek szurkoltam,de végül is mindegy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.