Starity

Mészáros János Elek lett a Csillag Születik 2012 győztese

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 03. 16:14 #181
JARREKA
JARREKA
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 277
Csatolások: 0
Azonosító: 174000
Baylee:egyettértek mindenben blush.gif thumbsup.gif rohog.gif
2012. június 03. 16:19 #182
hildus
hildus
visszatérő vendég
Hozzászólás: 201
Csatolások: 278
Azonosító: 145636
Szerintem mindhárman nyertesek, de Juhász Marci is, meg a többi döntős... Hatalmas lehetőség, hogy megismert őket az ország. Kinek-kinek egyéni ízlésén múlik, hogy kit kedvel a finalistákból... Nekem János szimpatikus, nagyon tetszett a bemutatkozása Bagó dalával, de az utolső duett is annál inkább mert Queent énekelt és ráadásul Tabánival smileeee.gif
2012. június 03. 16:22 #183
selena_taylor_fan
selena_taylor_fan
Hozzászólás: 1878
Csatolások: 108
Azonosító: 153268
Idézet (ophely88 @ 2012.06.03. 16:07)
Az jobb ha nyakkendősök döntik el, hogy ki nyerjen és egy 'helyes pasi' nyeri meg ahelyett, hogy az vinné a trófeát aki valóban megérdemli? Az sem jobb semmivel sem.  biggrin.gif Ha utálod, ne nézd, nézd az angol Csillag Születik műsort, abban most egy nő és a kutyája nyert.  biggrin.gif

Az biztos,hogy nem 100%-ig a nézői szavazatok döntenek.Túlnyomórészt a "nyakkendősök" döntenek arról,hogy ki nyerje meg.És abban igazad van,hogy az sem lett volna jobb,ha egy szépfiú nyer,akinek semmi hangja,akkor már inább ő.Nem azt mondom,hogy nincs semmi tehetsége,mert tehetséges,ez igaz.De ahogy a többi Csillag születik győztes,ő is egy idő után senkit nem fog érdekelni.És nem azért,mert tehetségtelen,hanem azért mert arra a stílusra,amit ő képvisel nincs annyira igény és inkább nyomják a bájgúnárokat,akiknek semmi hangjuk.Az ő stílusa megosztja az embereket:van akinek tetszik és van akinek nem.Én úgy gondolom,hogy Jennifer és a Quantum XXL jobbak voltak (de természetesen ez csak az én véleményem).És az tény,hogy eddig mind a négy Csillag születiket egy elesettebb emberke nyerte meg.Az idei Csillag születikben pedig csak Szirota Jennifert szerettem,és csak miatta néztem.Azt nem tudom,hogy az angol Csillag születikben milyenek vannak,mert azt nem követem figyelemmel,de ezek szerint még gázabb,mint a magyar.

Egyébként meg egyértelmű volt,hogy ő nyeri meg:
1.Magyar tehetségkutatóban még soha nem nyert csapat
2.Az RTL-nél mindig fiú nyer.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. június 03. 16:29 #184
ADRI XD
ADRI XD
új tag
Hozzászólás: 80
Azonosító: 168112
Nem neki szurkoltam , de megérdemli!! smileeee.gif
2012. június 03. 16:33 #185
pookins
pookins

Státuszafter a hurricane comes a rainbow
Hozzászólás: 831
Csatolások: 946
Azonosító: 140772
Teljes szívemből neki szurkoltam!! Annyira örültem, mikor meghallottam, a nevét :')) És amikor elkezdett sírni.. hát legszívesebben megölelgettem volna <3
Igazán megérdemli a győzelmet! Egy önzetlen, tiszta szívű és nagyon tehetséges ember! Remélem még ezek után is sokat hallunk róla! Ha lesz CD-je tutibiztos, hogy megveszem :'))
2 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend, liáÁSD
2012. június 03. 16:34 #186
FüMá
FüMá
síugrásb*zi

StátuszNo one can hurt us like we've hurt ourselves
Hozzászólás: 1355
Csatolások: 106
Azonosító: 166064
nem néztem a műsort, csak egyszer-kétszer, úgyhogy nem tudom, ki lehet ez, de annyiban örülök ennek, hogy legalább egyel több lett a magukról sokat gondoló tinisztárocskákból, hanem egy olyan ért el sikert, aki már sok mindent megtett.
1 felhasználónak tetszik: rockgirlfriend
2012. június 03. 16:36 #187
- törölt felhasználó -    
Megérdemelte.Végre nem olyan nyerte aki...hanem olyan aki teljességgel megérdemelte.Tényleg nagyon jó hangja volt,bárki bármit mond!
2012. június 03. 16:37 #188
AmyTurner
AmyTurner
visszatérő vendég

Státusz" Because I'm one hell of a butler"
Hozzászólás: 278
Azonosító: 165135
Baylee, csak egyetérteni tudok smileeee.gif Én is végignéztem a hsz-eket, volt, amin dőltem a röhögéstől. Szereztek nekem egy jó napot biggrin.gif nagy az Isten állatkertje, alacsony a kerítés, ráadásul a hely is egyre kisebb benne. Én megnéztem tegnap, hogy kikkel duetteznek, stb. Azért a Bring me tol life-ot nem kellett volna így elb*szni, már bocsánat. nagyon szeretem azt a dalt és az együttest, de ez szörnyű volt. Meg a Hair-dal... A kedvenc musicalem egyik legjobb dalát tette tönkre az a csaj sad.gif Szerencsére az AC/DC megszégyenítését nem láttam, de el tudom képzelni, mit vinnyogott vele.
Mészáros János pedig egy tehetség. Aki nem tudja elviselni, az így járt. Lehet, hogy bunda volt, de mint írtátok már itt, neki tényleg lesz jövője. Ha a tévében nem is, akkor az operában biztosan. Ilyen hangból nem sok mászkál az utcákon. Nem a legnépszerűbb műfaj, az igaz, de Bíbor meg a többi női hormonnal teletömött "férfiénekes" jobb lett volna? Esetleg Plazma, a bunkóságával? Ja, persze, ő csak kibontakozik. Baylee-nek szerintem igaza van, a legtöbb ember csak azért nézte ezt a műsort (vagy bármilyen tehetségkutatót), mert tetszett a látvány. Aki nem egy szőke herceg, és ő nyer, az már egyből bunda, csalás, miegymás. Én örülök, hogy ő nyert, neki legalább hangja is van, nem csak beszélni tud. A táncos és/vagy énekes csapatoknak sosem volt sok esélyük, nagyon erőltetik az éneklést, különösen a szólóénekeseket. A Quantum XXL jó, de itt nincs esélyük a győzelemre. C'est la vie.
2012. június 03. 16:38 #189
Patricia33
Patricia33
visszatérő vendég

Státusz~ "La vida es como una caja de bombones, nunca sabes lo que hay fuera de él." ~
Hozzászólás: 366
Csatolások: 1
Azonosító: 162171
Gratulálok neki..megérdemelte:)nagyon jó hangja volt.
2012. június 03. 16:44 #190
katka11
katka11

StátuszWR1 forever!! <3 <3
Hozzászólás: 533
Azonosító: 148083
grat neki!!! megérdemelte!! smileeee.gif
2012. június 03. 16:48 #191
PTR.95
PTR.95
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.youtube.com/watch?v=dhiHdON5FdM egyszerűen elképesztő!!! : O
Hozzászólás: 303
Azonosító: 141926
Szerintem megérdemli, tehetséges! Gratula neki! smileeee.gif
2012. június 03. 16:48 #192
Ceesau
Ceesau
új tag

Státusz"A kísértés hosszan nyomja a csengőt, de a lehetőség csak egyszer kopogtat!"
Hozzászólás: 7
Azonosító: 176389
Sok sikert a továbbiakhoz!
2012. június 03. 16:55 #193
Gothica
Gothica
visszatérő vendég

StátuszBehold the rain of stars...
Hozzászólás: 267
Azonosító: 169329
A nagymamám biztos nagyon örül.
2012. június 03. 16:57 #194
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥

StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
Hozzászólás: 4150
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Mondjuk nekem az elején szimpatikus volt, de csak az elején, aztán megismertük, és egyre jobban kezdett idegesíteni. Erre megnyeri!
Nem baj, azért a Quantum XXL elég magasan verte MJE -et. smileeee.gif (na meg a Face team heart.gif )
2012. június 03. 16:58 #195
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
látom mindenki egyetért azzal,hogy ő nerte meg . na megint különcködnöm kell akkor. szóval, szerintem ő jó volt de nem a csillag születikben eltudnám őt képzelni egy opera "ház" színpadján de nem itt én a Quantum XXL-nek szurkoltam magam sem tudom miért biggrin.gif de szerintem ők nagyon jók és jennifer se rossz de én ott reménykedtem ,hogy ne Mészáros János Elek nyerje meg.! jó helyen van nála a pénz de én nem örülök ,hogy ő nyerte meg
2012. június 03. 16:58 #196
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (janet7 @ 2012.06.03. 13:45)
Aki azt mondja, hogy Jenniferből sok van, az nem tudom milyen műsort nézett...sem hangra, sem zeneileg nincsenek ilyenek a magyar zenei iparban és nem is lesznek... Ha meg van egy pár, sajnos mindenki tesz rájuk.
A Csillag Születiket eddig még mindig olyanok nyerték, akik azzal a lendülettel szépen el is tűntek a süllyesztőben és az a vicces az egészben, hogy ezt előre lehetett tudni. Nem a tehetség hiánya miatt, egyszerűen nem olyan alkatok, akik sok mindent fognak tudni kezdeni ezzel. János meg pláne ilyen. Annyiból értem, illetve logikusnak tartom azt, hogy nyert, hogy a Jennifernek, illetve a Quantumnak több esélye van arra, hogy nyeremény nélkül is folytassák, illetve fennmaradjanak vele (nem biztos így sem), mint Jánosnak, aki azért korban, illetve habitusban is kilóg onnan, meg alapvetően a ma népszerű előadók közül, zeneileg meg pláne. Szóval neki mondhatjuk, hogy ez volt az egyetlen esélye. Nem hinném, hogy sok mindent fog vele kezdeni, híresebb nem lesz, aztán hogy színházi, vagy hasonló dolgokat csinálni fog-e...nem vagyok benne biztos. A többi nyertessel mi lett? És ők még nem is lógtak ki ennyire.

És amiért te Jánosra azt mondod, hogy kilóg, az azt bizonyítja, hogy ma a tökéletesség teljesen más úton jár, mint ahol kéne. Amiről ma mindenki azt hiszi, hogy normális, azt hívjuk eltorzult társadalomképnek. Apropó, attól, mert valaki zenél, nem biztos, hogy érdekli a hírnév, amire - véleményem szerint - undorító játszani. Ja és amiért Jennifer tovább a köztudatban maradhat, az csak a két szép szeme lesz, nem a tehetsége. Ő semmi mást nem fog csinálni, minthogy "pop"csirkéskedik, és az egyetlen emlékem róla, egy Whitney Houston dal megszégyenítése pardon.gif
általában egyetértek veled, de ebben az esetben... rolleyes.gif
2012. június 03. 16:58 #197
- törölt felhasználó -    
Baylee és AmyTurner teljesen egyetértek. Szerintem teljes mértékben megérdemelte azt, hogy megnyerje ezt a versenyt. Lehet hogy a Jennifer-nek nagyon jó hangja van, de valahogy nem tud meghatni a csaj. Semmi kisugárzása nincs az énekléshez. A döntőből csak a Bring me to life-t hallottam, mivel szeretem azt a számot, érdekelt hogy adják elő, de meg kell mondjam egy rakás sz*r volt. Ezt nem tudom szebben kifejezni, az volt. A Quantum XXL pedig nem volt rossz, de tényleg rengeteg ilyen csapat van manapság, és ők is csak egyek a sok közül.
2012. június 03. 17:00 #198
- törölt felhasználó -    
nem láttam sajnos...azért gratulálok neki!!!!! smileeee.gif
2012. június 03. 17:00 #199
Kittus 091
Kittus 091
új tag

Státusz<3
Hozzászólás: 16
Azonosító: 172629
Örülök hogy ő nyert mert megérdemelte. Láttam már nagyon sokszor élően is énekelni, és nagyon tehetséges.
2012. június 03. 17:02 #200
Szonja666666
Szonja666666
visszatérő vendég

StátuszLégyszi szavazzatok!:D!
Hozzászólás: 109
Azonosító: 166413
Én Jennifernek szurkoltam,de végül is mindegy.
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok