Compact Disco: „A hovatartozás befolyásolta az Eurovíziót”
2012. június 03. 18:57
abban nagyon igazuk van h kicsit pozitívabb légkör kéne az országba és nem gyűlölködés, de azért sztem Rúzsa Magdi, a Nox vagy vagy Bayer Friderika azért sokkal jobbak vtak, nem kéne feltétlen Amerikát majmolni a legtöbb mai magyar énekesnek.
2012. június 04. 15:39
Én teljesen egyetértek velük! Én néztem és az Albán csajtól elégé kikészültem az össze vissza sikítozott és hányadik is lett ??? Ha jól emlékszem 4.
2012. június 04. 16:06
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Mindig is feleslegesnek tartottam ezt a versenyt...Hiszen sosem reális a sorrend. Bár a svéd dal most kivételesen jó volt, de nekem kifejezetten tetszett a Compact Disco dala is, a többihez képest pedig tényleg színvonalas volt. Szerintem a legtöbb dolgot jól látja a menedzserük, bár nem kell mindent a légkörre fogni. Mindenesetre én nem pazarolnék ennyi pénzt erre a versenyre. Szerintem jövőre ne menjen senki Magyarországról, mert ahelyett, hogy pozitív élményben részesülnének, csak az önbizalmuk roncsolódik...
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 04. 19:02
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
hát igen sajnos magyarország nem a világ legjobb helye .... xd
2012. június 04. 19:46
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Hiába ámítjátok magatokat. Rengeteg oldal elemezte a dalokat, és mindegyik megállapította, hogy a CD egy ötlettelen semmi volt, ahol az énekesnek egy deka hangja nincs. Saját tehetségtelenségüket akarják az országra kivetíteni. Kérdem én, Rúzsa Magdi és a NOX miért tudtak elfogadható helyezést elérni?
2012. június 04. 19:47
Ez sajnos nagyonnagyo igaz :/ én azért nagyon büszke vagyok a srácokra <3
2012. június 04. 21:09
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
A végeredmények sosem reálisak. A Compact Disco kimagasló produkciót nyújtott, szerintem a TOP10 kijárt volna nekik. Most kivételesen tetszett nagyon Loreen dala, Ő megérdemelte.
2012. június 07. 19:24
Szerintem az idei Eurovízió fantasztikusnak minősült, egytől-egyig nagyon jó slágereket hallhattunk a jobbnál-jobb előadoktól. Ezek közé tartozott a Compact Disco, aki vajon miért lett 24-dik? Hát természetesen a politika miatt, úgy, ahogyan a cikk leírta. Szóval ennyit változott az ország nézete... klassz. De attól még jók voltak a srácok, s legalább nem csüggednek a nem túl szép helyezés miatt. De azt hozzá kell tennem, hogy Loreenhez nem csak az járult hozzá, hogy remek énekesnő, hanem, hogy maga a számot is hogyan csinálják meg.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.