Lady Gaga minden idők legnépszerűbb sztárja lett
2012. június 02. 15:15
hümhüm nem vagyok oda gagáért de, annak azért örülök hogy nem justin csakatini3,14chákésovisok(k)rajonganakérte bieber lett az első
2012. június 02. 15:20
Ez az egész lista egy nagy vicc!!! Na és hol van Taylor Swift???Ezt elcseszték,de nagyon !
2012. június 02. 15:23
Hát..én másokat ragtam volna bele!! De mindegy! :/
2012. június 02. 15:23
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem nincs baj a listával, inkább a címmel. Akkor szerintem senki nem kötne bele, ha mondjuk az lenne , hogy "Napjaink legnépszerűbb sztárjai " pl. Amúgy gratulálok neki(k)
2012. június 02. 15:24
Az én listám:
1. Justin Bieber♥
2. Selena Gomez
3. Miley Cyrus
4. Lady Gaga ^^
1. Justin Bieber♥
2. Selena Gomez
3. Miley Cyrus
4. Lady Gaga ^^
2012. június 02. 15:25
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
hát nem csodálom hogy ő a legnépszerűbb
2012. június 02. 15:29
hellorl, azzal a címmel se lenne okés! inkább lenne az, hogy napjaink legnépszerűbb sztárja a 12 éven aluliak körében -__-"
2012. június 02. 15:31
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Csak a lényeg maradt ki a cikkből és megint férlevezetjük a bólogató birkacsordát: A lista nem sztárokról szól, ezt még a hülyének is látnia kellene a listából (hírszerkesztőknek mindenképpen) hiszen akkor nem szerepelne rajta olyan, hogy Facebook vagy Youtube.
Komolyan kérdezem, ezen a fórumon senki nem gondolkozik?
Néhány embernek sántított ugyan egy két dolog, pl , hogy minden idők ... hát igen, ez egy baromság lenne akkor is, ha a lista valóban arról szólna, amiről ez kiforgatott cikk be akarja állítani.
A lista a KÖZÖSSÉGI MÉDIÁK LEGNÉPSZERŰBBJEIT állította össze.
Nem részletezem, hogy ez a lista kb annyira hiteles, mint ahogy én elindítok egy weboldalt, majd ugyanezt a listát közzéteszem fordítva, hogy nekem ez az eredmény jött ki - azt lehet majd cikket írni róla ...
Néhány embernek sántított ugyan egy két dolog, pl , hogy minden idők ... hát igen, ez egy baromság lenne akkor is, ha a lista valóban arról szólna, amiről ez kiforgatott cikk be akarja állítani.
Nem részletezem, hogy ez a lista kb annyira hiteles, mint ahogy én elindítok egy weboldalt, majd ugyanezt a listát közzéteszem fordítva, hogy nekem ez az eredmény jött ki - azt lehet majd cikket írni róla ...
2012. június 02. 15:33
Ocean Soul igazad van a 12 éven aluliak körében!!!
2012. június 02. 15:34
toto teljesen mindegy az első 6 helyet húsvér személy birtokolja.
2012. június 02. 15:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2012.06.02. 15:31)
Csak a lényeg maradt ki a cikkből és megint férlevezetjük a bólogató birkacsordát: A lista nem sztárokról szól, ezt még a hülyének is látnia kellene a listából (hírszerkesztőknek mindenképpen) hiszen akkor nem szerepelne rajta olyan, hogy Facebook vagy Youtube.
Az eredeti cikkben is az van írva, hogy 'star', ám a weboldal már közösségi média címet mutat. Akárhogy is van, szomorú, hogy ezek a személyek ennyire népszerűek de ez van. Ilyen világban élünk.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. június 02. 15:36
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
shakira lehetett volna előrébb, de igy is jo:
2012. június 02. 15:41
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.06.02. 15:35)
Az eredeti cikkben is az van írva, hogy 'star', ám a weboldal már közösségi média címet mutat. Akárhogy is van, szomorú, hogy ezek a személyek ennyire népszerűek de ez van. Ilyen világban élünk. 
Nyilván elírás, mert akkor saját maguknak mondanak ellent. Universal Music, Texas Poker, FC Barcelona, A Simpson család - ilyenek vannak még a listán - Ezek sztárok? Személyek?
Be ne küldjétek valamelyiknek az adatlapját, mert morcos leszek
2012. június 02. 15:43
Örülök h Justin lett a második,de megérdemelte volna azt első helyet is
...
látom sokak nem értenek egyet a lista helyezettjeivel...okés az egy doog h nem értetek a listával egyet,de az már egy másik dolog,h még szidjátok s őket,h mit keresnek itt meg stb... -.-' :S egyeseket nem értek ://
látom sokak nem értenek egyet a lista helyezettjeivel...okés az egy doog h nem értetek a listával egyet,de az már egy másik dolog,h még szidjátok s őket,h mit keresnek itt meg stb... -.-' :S egyeseket nem értek ://
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.