A Starcount weboldal összeállított egy listát, melyen a legnépszerűbb emberek, illetve oldalak szerepelnek. Az első helyet Lady Gaga kapta. Mögötte szerepel még Shakira, Katy Perry, a Facebook és a Youtube is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga minden idők legnépszerűbb sztárja lett
2012. június 02. 14:51
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Az én listám nem így nézne ki
Kizárólag az elsővel és az ötödikkel értek egyet, hogy szerepel a listán.
2012. június 02. 14:53
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Nem azért de az a cikk címe hogy minden idők legnépszerűbb sztárjai akkor hol van például Kurt Cobain,Paul McCartney,Bono,Axl Rose vagy éppen Slash
2012. június 02. 14:54
Ugyanmár, az első hat helyezett mind senki olyan sztárokhoz képest mint a tizedik (!!) Michael Jackson, vagy a listára/top 10-be be sem került legendákhoz képest mint a Beatles, Elvis, vagy éppen Madonna hogy csak néhány nevet mondjak. A Facebook és a Youtube meg mióta sztár?
2012. június 02. 14:59
|
|
nikcsike12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 163797 offline
|
Hát szerintem Gaga megérdemli mert nagyon tehetséges <3
2012. június 02. 15:00
Vicc az egész lista! Hol van Elvis, Bob Marley, 2Pac, Cobain, Lennon, Mercury, akik azért a mai napig "élnek". Ha máshogy nem is, de az emberek szívében. Élők közül is vannak, akik sokkal népszerűbbek és többet tettek a popzenéért, mint Katy vagy a Buborka.
2012. június 02. 15:06
2. J. B.??? Ez mi...és csak utána Rihanna? Ez most komoly? :@
Gaga egész normális azon a képen.
Gaga egész normális azon a képen.
2012. június 02. 15:06
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Michael Jackson a tizedik??!!
Ez most valami vicc?
A többit inkább meg sem említem...
A többit inkább meg sem említem...
2012. június 02. 15:07
cynthia , én is így gondolom, mint ahogy már előttem is írta hápszicsajszi 
a youtube meg facbook is nagyon népszerű, az a korral halad...ez van!!!!!
a youtube meg facbook is nagyon népszerű, az a korral halad...ez van!!!!!
2012. június 02. 15:07
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Ím az ékes példa arra, hogy milyen világot élünk. Csak gratulálni tudok ehhez a teljesítményhez. Tudok énekelni de azért a hülye öltözködésemmel hívom fel a figyelmet magamra és a botránmyaimmal miközben 'én csak önmagam vagyok, fogadjatok el így'.
Jövőre legyen Rebeka Black vagy Pákó!
2012. június 02. 15:08
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Michael Jackson lett az utolsó? Ennél mélyebre már nem süllyedhetünk... 
Dszásztínka meg lady gaga meg az első helyen parádéznak?Erre egy hatalmas NO COMMENT-et tudok csak mondani...
Dszásztínka meg lady gaga meg az első helyen parádéznak?Erre egy hatalmas NO COMMENT-et tudok csak mondani...
2012. június 02. 15:08
|
|
divaft |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 129459 offline
|
Hát igen. Meg is érdemelte! Elég sok mindent tett le az asztalra, olyan sztárokkal dolgozott együtt mint Marilyn Manson, David Bowie, Oprah, Britney Spears, Beyonce, Tony Bennett, Elton John, Sting, Bruce Springsteen, Cher, Stevie Wonder, Cyndi Lauper és még Michael Jackson-nal is(turné)!Gratulálok Gaga!
2012. június 02. 15:09
Hihetetlen nevetséges lista
Ha már MINDEN IDŐK legnagyobb sztárjairól beszélünk, nekem a top10-be minimum benne van Freddie Mercury, Whitney Houston, Audrey Hepburn, Elvis Presley, Marilyn Monroe, John Lennon, Michael Jackson, és ha az újakat nézzük, akkor valóban ott a helye Gagának, Katynek, Eminemnek és a többieknek, de hogy az előbb említett sztárokat megelőzzék az nevetséges.. Főleg Justin Bieber!
Ez valami vicc?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: