Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 02. 12:04
hát én ha már meglátom ezt a lányt... tényleg nem őt kellet volna választani egy ilyen szerepre...
2012. június 02. 12:05
|
|
boszilady98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 164745 offline
|
Én attól függetlenül kiváncsí vagyok a filmre és igenis tehetséges.Én ennyit mondok.
2012. június 02. 12:27
Kristen-nek pedig van tehetsége, ezek a 'kritikusok' olyan nagyra vannak magukkal! 
* Kiss My Ass *
* Kiss My Ass *
2012. június 02. 12:30
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Szerintem Kristen tehetséges szinésznő.A kritikusok véleményétől függetlenül a film biztos jó lesz,meg fogom nézni
2012. június 02. 12:33
|
|
hugica1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 175256 offline
|
Én láttam a tévében a film elözetesét és jónak tünt.És szerintem biztos az lesz.a kritikusok tényleg nagyra vanak magukkal.Kristen pedig nagyon jó szinész nő ugy hogy már nagyon várom a filmet
2012. június 02. 12:45
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
A filmet minden esetre megnézem Charlize miatt. Az a nő fantasztikus. Az hogy Kristen gyengén teljesít azon nem vagyok meglepve. Azon lennék elképedve ha jól alakított volna. És az On The Road-ot is feltétlenül megnézem Sam Riley miatt. Hát ez van :/
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. június 02. 12:49
Várom a filmet, de lehet Kristen miatt meg sem nézem. -.-
2012. június 02. 12:52
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
nekem már a előztes elvette a kedvem ettől a filmtől kb 80% hogy nme fogom soha megnézni.kristen átvette patiszontól a "szorulásom van adjatok már guttalax-ot "nézést és kb állandoan azt használja..
2012. június 02. 13:03
|
|
standorkiravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.23. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 159056 offline
|
"miféle rövidlátó tükör találhatja Kristen Stewartot szebbnek, mint a gonosz Ravennaként is lélegzetelállító Charlize Theront"
hát erre a válaszom az hogy MINDEGYIK tükör !! egylapon sem lehet említeni öket Kristen sokkal szebb!
hát erre a válaszom az hogy MINDEGYIK tükör !! egylapon sem lehet említeni öket Kristen sokkal szebb!
2012. június 02. 13:26
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Mindig is kétségeim voltak Kristen színészi tehetségét illetően... eddig bármit láttam tőle a játéka kimerült a szájtátásnál és a bambán bámulásnál. Azt meg én nem értem, hogy gondolhatta bárki is hogy szebb mint Charlize. TÁVOLRÓL SEM szebb mint Charlize.
2012. június 02. 13:33
|
|
RossioWrong Omen ▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 1146 Csatolások: 56 Azonosító: 135191 offline
|
Charlize lehengerlő színésznő, de egyet kell értenem a "jó lelkű" kritikusokkal: vele nem sok színésznő veheti fel a versenyt. Kristen pedig a legkevésbé. Nem akarom bántani sem őt, sem a rajongóit, mert egy időben én is oda voltam érte, de a szenvedésen és a gyötrődő tekinteten kívül nem sokat alakított egyik filmjében sem. A legjobb alakításának Sarah-t tartom, a Pánikszobából. Az egy jó mozi.
2012. június 02. 13:42
|
|
Mrs. Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.13. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 173382 offline
|
a Hófehérke mese, nem pedig horrorfilm... Ez pedig koppintása a tükröm tükrömnek... nem hiszem hogy megnézem...
ophely88
2012. június 02. 13:45
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Ami azt illeti én már alig várom a filmet, de nem Kristen miatt, hanem Chris Hemswort a fő oka, hogy megnézem. Történetileg is érdekes filmnek ígérkezik, bár abban egyet kell értenem a kritikusokkal, Kristen egyáltalán nem szebb, mint a gonosz királynét alakító Charlize Theron.
Mindemellett Kristen rendelkezik a legkevesebb tapasztalattal, továbbá színészi tehetséggel a szereplők közül. Mert ki látott többet Kristentől, mint méla szájtátást, meg elgyötört tekintetet? Mindegyik filmjében így mered a kamerába. (Már bocsi a rajongókatól, de ez sajnos így van!)
Mindemellett Kristen rendelkezik a legkevesebb tapasztalattal, továbbá színészi tehetséggel a szereplők közül. Mert ki látott többet Kristentől, mint méla szájtátást, meg elgyötört tekintetet? Mindegyik filmjében így mered a kamerába. (Már bocsi a rajongókatól, de ez sajnos így van!)
chelseagirl18
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.