Beégett Kristen Stewart a kritikusoknál
2012. június 01. 23:09
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Egyáltalán nem nagy színésznő, eddig amikben szerepelt nagyon gyenge alkotások voltak, sőt.
2012. június 01. 23:09
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Én sem a színészi "tehetsége" miatt szeretem őt, szóval..
Amúgy ezek szerint nem csak nekem ironikus a helyzet, hogy a gonosz királynő szépsége magasan veri Kristen-ét.
Amúgy ezek szerint nem csak nekem ironikus a helyzet, hogy a gonosz királynő szépsége magasan veri Kristen-ét.
2012. június 01. 23:23
Jaj már.... érthető, hogy nem a tehetsége miatt, hanem a Twilight-ban elért sikerei miatt szerepeltették. -.-" Erre csak a hülye nem jött rá.
2012. június 01. 23:24
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
hát én remélem, hogy nem lesz bukás a film, mert Kristenen kívül Charlize és Chris Hemsworth is szerepel benne és őket nagyon szeretem. Kristen egyáltalán nem érdekel és nem is szeretem...
2012. június 01. 23:36
|
|
Anny97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 162390 offline
|
Én nagyon szeretem Kristen-t, szerintem szép. Az igaz, hogy a szája folyton nyitva van, ez néha engem is zavar. Bár a filmet még nem láttam, szeretném megnézni! (: Kíváncsi vagyok, miért fújjoljátok ennyire...
2012. június 01. 23:52
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én szeretem Krist és várom már, hogy láthassam a filmet. ^^ A kritikusok meg mindenkit lehúzkodnak...
2012. június 01. 23:54
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Egy cikkíró még azon is elmerengett, hogy vajon miféle rövidlátó tükör találhatja Kristen Stewartot szebbnek, mint a gonosz Ravennaként is lélegzetelállító Charlize Theront.
Ezen már én is elmerengtem
Kristenhez egyébként pont az ilyen karakterek illenek: bárgyú és néha semmit mondó arc.
Egyébként a film már ott bukta, hogy nem az eredeti történetet követték
2012. június 02. 08:10
Idézet (ophely88 @ 2012.06.01. 23:07)
Lesz folytatás mert miért ne alapon, már tervezik is.
Nem viccelek.
Érdekes olvasni a kritikákat. Az a helyzet, hogy Kristen egy nagyszerű színésznő lenne ha nem adná a nevét ilyen popcorn filmekhez. Naná, hogy lehúzzák, gondolom itt sem követeltek meg tőle többet színészileg, mint a Twilightban, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a kritikusok örömmel beszólogatnak a remake, reboot és feldolgozás filmek szereplőinek, akár jogosan akár jogtalanul. Nálam nem oszt nem szorot, mert amúgy sem akartam és nem is fogom megnézni. Kristen az egyetlen, aki ér valamit a castban a rosszul eljátszott karakterek mögött pedig sokszor nem magát a színészt hanem a rendezőt vagy az írót kell okolni.
Érdekes olvasni a kritikákat. Az a helyzet, hogy Kristen egy nagyszerű színésznő lenne ha nem adná a nevét ilyen popcorn filmekhez. Naná, hogy lehúzzák, gondolom itt sem követeltek meg tőle többet színészileg, mint a Twilightban, arról pedig ne is beszéljünk, hogy a kritikusok örömmel beszólogatnak a remake, reboot és feldolgozás filmek szereplőinek, akár jogosan akár jogtalanul. Nálam nem oszt nem szorot, mert amúgy sem akartam és nem is fogom megnézni. Kristen az egyetlen, aki ér valamit a castban a rosszul eljátszott karakterek mögött pedig sokszor nem magát a színészt hanem a rendezőt vagy az írót kell okolni.
A Deadline szerint bőven 50 millió dollár feletti nyitó hétvégéje lesz, úgyhogy nem ok nélkül tervezik azt a folytatást.
2012. június 02. 08:15
|
|
hollóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.30. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 161419 offline
|
Arra nem is gondoltok, hogy nem feltétlenül a külsô szépséget kell figyelembe venni? A tükör is azt mondta, a lány belsô tisztasága és szépsége a kulcs. A belülrôl fakadó szépséget próbáljátok felfedezni. Az egész film a lélek és a szépség közti összeköttetésérôl szólt. Inkább a mögöttes tartalmon is törjétek a fejeteket.
2012. június 02. 08:38
|
|
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline
|
hát,én még nem láttam,majd ha megnéztem,többet tudok írni.remélem,nem lesz csalódás ez a film...
2012. június 02. 08:47
|
|
Gumicukor116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 175410 offline
|
Remélem jó lesz a film de azért én mint hogy szeretem Kristent a twilight miatt eddig nem csalódtam benne. Az lehet hogy a kritikusok így látják de áljjon már meg a menet kit érdekel? Hát engem nem az biztos maradjanak meg maguknak! :/
2012. június 02. 08:53
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
szerintem Kristen szép nő,de az is biztos,hogy vannak nálla szebb szinésznők is
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: