Neil Patrick Harris gyermekként is a férfiakat szerette
2012. június 21. 22:30
2012. június 25. 19:37
Engem ez valahogy nem zavar. Hisz nem tehet róla, ha egyszer meleg, akkor az. Az ember így születik és nem tehet ellene semmit sem. Számomra mindig csodálatos színész marad, aki mindig a kedvenceim listája élén lesz.
2012. július 13. 18:37
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Én örülök neki, hogy Neilt van aki boldoggá teszi, hiába férfi az illető! Szerintem példaértékű, hogy úgy veszi ezt az egészet, mint a "hétköznapi" emberek, és nem gyáva mint Ricky Martin... Amúgy látszik a sorozatban, hogy nem undorodik el, ha nőhöz kell érnie, gondolok itt arra, amikor Barney és Robin összejönnek, vagy a fogdosódások...
Az a legjobb benne, hogy vannak olyan színészek, akiken vitatkozni kell hogy melyik a jobb, de nála jobb színészt nem tudok elképzelni!! ♥ Love ya Neil!
2012. augusztus 30. 11:59
|
|
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline
|
Imádom és becsülöm Neil Patrick Harrist! Nagyon jó ember és nagyon tehetséges színész. És szerintem ha az ember okosan csinálja, akkor a gyerekneveléssel sem lehetnek bajok. Annyira utálom, amikor azt hallom, hogy a meleg párok meleg gyerekeket nevelnek. Ez ostobaság. Hiszen egy gyerek sosem ítélkezik, ha kíváncsi, kérdez. és ha elmagyarázzák neki, hogy a két férfi, vagy két nő épp úgy szeretheti egymást, mint egy férfi és egy nő, akkor a gyermek nem a gyűlölködést tekinti majd természetesnek, hanem a szeretetet. és ennél nincs fontosabb.
2012. október 28. 22:27
Nembaj ez sajnos van de ez egy betegség ezt nem tudja megakadájozni és ez egyátalán nem bűn és egyet értek gaga5000 el szerintem sem baj azonkívül hát ha egy nőcsábázst játszik és meleg akkor főleg kiemelkedő nekem például a kedvenc színészem
2012. november 11. 00:05
A másság egyáltalán nem betegség!hogy mondhatnak ekkora baromságot egyesek?-.-" Neilhez visszatérve csak annyit,hogy odáig vagyok a munkásságaiért és magáért az emberért. Barney szerepe alapján nem hittem volna,hogy homoszexuális,de tudván talán mégszinpatikusabbá vállt számomra. Biztosan remek apuka!
2012. december 22. 19:02
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez nem baj!! Az emberek ezt elfogadjàk,ez a lényeg!
2012. december 22. 21:37
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
És ehhez képest remekül játssza a hetero szerepeket! Ebből is látszik milyen jó színész, az egyik kedvencem!
2013. július 19. 18:57
|
|
Viviii99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 202354 offline
|
Én eleinte nem tudtam,de tavaly az egyik barátnőm mondta és engem nem izgat túlzottan,,hogy melyik nemhez vonzódik. A tényen az még nem változtat,hogy remek színész. Az,hogy felvállalja az meg még figyelemre méltóbb. Bár tényleg meglepő,mert a HIMYM-ben nőcsábászt játszik. És a 2 gyerekük is nagyon cuki :3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: