Thomas Dekker meglepő kijelentést tett a napokban, miszerint a The Secret Circle sorozat megszűntetése egyáltalán nem érinti rosszul.
A teljes cikkhez kattints ide!
Thomas Dekker örül a végnek
2012. június 01. 17:36
sok igazságot mondott most, többek között azt h adam karaktere nem fejlődött eléggé, meg a sorozatot is kicsit nagyobb odafigyeléssel jobbra is meglehetett volna csinálni, de az elég lehangoló, h számra egy kicsivel nem fáj jobban h vége a sorozatnak,
rengeteg ember próbálta megmenteni, jobb lett volna ha inkább nem is mond semmit
h lehet elégedett? én meg még azon gondolkoztam h milyen rossz nekik h megszüntetik a sorozatukat, legalábbis nekem rosszul esne, de hát úgy tűnik ők annyira nem bánnják
rengeteg ember próbálta megmenteni, jobb lett volna ha inkább nem is mond semmit
h lehet elégedett? én meg még azon gondolkoztam h milyen rossz nekik h megszüntetik a sorozatukat, legalábbis nekem rosszul esne, de hát úgy tűnik ők annyira nem bánnják
2012. június 01. 17:55
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Tényleg elég röhejes amúgy. Nem ezt várná tőlük az ember... főleg a rajongók akik tényleg mindent megtesznek, hogy újra legyen TSC... :S ezek szerint ha a rajongók akarnának is folytatást, lehet hogy 1-2 színész nem is vállalná el...
2012. június 01. 18:08
|
|
MisDoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 158772 offline
|
Hogy ez a Thomas mekkora f*sz (bocsi azoktól akik szertik) én nem ilyennek gondoltam. Hogy örülhet annak hogy vége a sorinak? Arra bezzeg nem gondol hogy ha nem lett volna a sorozat akkor még mindig csak mellékszereplő színészke lenne valamelyik filben és alig ismerné valaki mint ahogy a sori előtt. Nagyon hálátlan. Remélem hogy lesz TSC mivel az ABC Family érdeklődik a sorozat iránt és azt is remélem hogy ezután a kijelentése után mást keresnek a szerepére ha tényleg folytatódna a TSC ...
2012. június 01. 18:30
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nos, a srác elég objektíven átlátta a saját suta karakterét. Gale Harold is fuldoklott ebben a boszorkányos közegben....Britt Robertson pedig egyáltalán nem tudta eladni a sorozatot. Sem az arcával, sem a játékával. Ez van.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. június 01. 18:41
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hogy kiben van a hiba azt hiába firtatnánk, úgysem derülne ki. Viszont ha azt írta,hogy sosem érezte igazán magáénak a karaktert, akkor az bizony az ő hibája is. Hiába jó színész. De szerintem ha a készítők figyeltek volna erre is, nem ez lett volna a dolog vége.
Alig ismerné?
Lehet, hogy te most hallottál róla először, de nem a TSC az első tévés szereplése. Figyelmedbe ajánlanám Thomas filmográfiáját.
Idézet (MisDori @ 2012.06.01. 18:08)
Arra bezzeg nem gondol hogy ha nem lett volna a sorozat akkor még mindig csak mellékszereplő színészke lenne valamelyik filben és alig ismerné valaki mint ahogy a sori előtt.
Alig ismerné?
2012. június 01. 19:35
Ez elég bunkóság volt tőle, hiszen legtöbben ebből a sorozatból ismerik, ha nem lett volna a TSC akkor valószínűleg most nem ennyi rajongója lenne. Nekem egyébként soha nem volt szimpatikus se ő se a karaktere, olyan semmilyen az egész pasi.
2012. június 01. 19:47
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Én is örülök hogy vége, végre Gale nem alázza abban a kritikán aluli sorozatban
2012. június 01. 20:04
Ebből az jött le, hogy nem is szerette forgatni a sorozatot.
2012. június 01. 20:08
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Pedig én imádtam a sorozatot, és folytatást akarok!
2012. június 01. 20:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Ezek szerint nem volt nagy kedvence a sorozat... 
Pedig én annyira imádom.
Pedig én annyira imádom.
2012. június 01. 20:16
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
imádtam ezt a sorozatot. én is folytatást akarok!!!
2012. június 01. 20:38
|
|
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline
|
háát ezt csalódottan hallom hogy így gondolja..ugyanis nagyon imádtam őt és a karakterét is...és egy világ omlott bennem össze hogy az egyik kedvenc sorozat ér véget :/ :S
2012. június 02. 00:17
Pedig néztem volna még, ahogy vívódnak a szerelemtől. Minden esetre, kár, hogy vége lett a TSC-nek. Remélem lesz valami hasonló boszorkányos/vámpíros sorozat helyette.
2012. június 02. 08:23
|
|
MisDoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 158772 offline
|
Bessie: Tudom hogy nem a TSC volt az első tévés szereplése de a TSC előtt csak mellékszrepei voltak. Ha nincs a sorozat akkor most nem lenne olyan ismetr és nem kapna sorra főszerepeket a sorozat vége óta , én ezt ajánlom a figyelmedbe !
2012. június 02. 08:59
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
na ezt nem gondoltam volna Thomasról,hogy csak igy semmi hagyja a sorozatot s még örül annak hogy beszüntették
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.