A leghíresebb horrorszörnyek
2012. június 02. 13:54
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Én még ide vettem volna Ed Gein azaz a Texasi láncfűrészes gyilkost is
Habár ő sajnos nem egy kitalált karakter
Nagyszerű cikk lett
Én hatalmas Horror rajongó vagyok, a felsoroltak közül mindenképpen Freddy a kedvenc
Tőle kitör a frász
Nagyszerű cikk lett
Én hatalmas Horror rajongó vagyok, a felsoroltak közül mindenképpen Freddy a kedvenc
2012. június 12. 14:59
imádom ezeket a filmeket:DD ajánlom mindenkinek még annak is aki fél az ilyesmitől
2012. június 23. 22:43
Hannibal Lecter és Bőrpofa, Letherface, Texasi láncfűrészes gyilkos, vagy ahogy akarjátok - hiányzott. A többi jó, kivéve: Sikoly, Creeper és Chucky. 11 vagyok de ezek nem ijesztőek pedig láttam tőlük a filmeket. A legjobbak Samara és Jason Voorhes
2012. július 01. 17:49
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Ezek közül Freddy a legbénább. Még egy 10 éves sem ijedne meg tőle. Látszik, hogy nagyon mű az a maszk.
A legijesztőbb nekem Samara, mindig is a csúnyára kifestett gyerekszellemektől féltem a legjobban, meg esetleg a felnőtt női szellemektől. Nem tudom, ez miért van.
A legijesztőbb nekem Samara, mindig is a csúnyára kifestett gyerekszellemektől féltem a legjobban, meg esetleg a felnőtt női szellemektől. Nem tudom, ez miért van.
2012. július 08. 18:21
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
nagyon szeretem ezeket a filmeket
nagy kedvencem a KÖR ! egyszerűen nem tudom miért,de amikor még kicsi voltam,akkor Samara filmjét szoktam nézegetni a youtubon,csak azért,hátha idejön hozzám Samara
hülyén hangzik,de én csak akkor féltem tőle,amikor először láttam és még akkor,miután láttam azutáni éjszakán
utána már csak azt akartam,hogy eljöjjön xD de nem megölni ! sztm. szép lány volt Samara (szép lány Samara )
örökkedvenc !
2012. november 18. 13:57
|
|
csinicsajmintteúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 182159 offline
|
KÖR!!!
2013. augusztus 04. 11:01
|
|
thomasjoinerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207530 offline
|
Freddy és Chucky nagy klaszikusok.
2013. augusztus 04. 11:06
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Chucky-tól valamiért mindig féltem, mert az iskolámban az a hír járta, hogy nem szabad a szemébe nézni, mert akkor vele fogok álmodni. Nem tudom, hogy miért hittem a sok hülyének, de mára már teljes horror rajongó lettem.
Samara és Freddy örök kedvenc marad, de azért kiegészíteném a listát a Sziklák vére c. filmből Babyface karakterével. Nála nem ismerek félelmetesebb alakot...
2013. szeptember 16. 18:49
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én kiskoromban láttam a Kör reklámját a Tv-ben, és akkor még nappal is reklámozták, erre emlékszem, és anyukám mondta, hogy ezt nem nézhetem, mert csúnya és ijesztő.
Aztán csak-csak belekukkantottam amikor adták a Tv-ben, és akkor nagyon féltem.
El is csaptam máshova. De még mái napig félek Samarától, pedig a film nem ijesztő, se a kislány, csak ez megmaradt bennem régről.
A Sikoly csak valami vicc lehet. Egyáltalán nem félelmetes.
Az aki bújt aki nem, ezt kb. 1 hónapja láttam ELŐSZÖR! Azelőtt nem is hallottam a filmről, pedig bazi régi már.
Elég hülyeségnek tartom.
Chucky szerintem cuki. Alsóban egyik barátnőm nézte és ő mesélte, hogy van egy ilyen gyilkos baba. Amúgy akkor tök másmilyennek képzeltem el Chucky-t. Nem olyan régen láttam egy Chucky-s filmet, azelőtt nem néztem.
Michael Myers fogalmam sincs, hogy ki.
Nem láttam és nem is hallottam róla soha.
Freddy...őt bírom.
Bár csak 2-3 részt néztem meg a Rémálom az Elm Utcában-ból. Az egyik az amelyikben Johnny Depp is szerepelt fiatal korában.
És Jason Voorhees...hát őt se ismerem, sajnos.
A Sikoly csak valami vicc lehet. Egyáltalán nem félelmetes.
Az aki bújt aki nem, ezt kb. 1 hónapja láttam ELŐSZÖR! Azelőtt nem is hallottam a filmről, pedig bazi régi már.
Chucky szerintem cuki. Alsóban egyik barátnőm nézte és ő mesélte, hogy van egy ilyen gyilkos baba. Amúgy akkor tök másmilyennek képzeltem el Chucky-t. Nem olyan régen láttam egy Chucky-s filmet, azelőtt nem néztem.
Michael Myers fogalmam sincs, hogy ki.
Freddy...őt bírom.
És Jason Voorhees...hát őt se ismerem, sajnos.
2013. szeptember 16. 18:52
Chucky valami eszméletlen cuki. Bekell szereznem egy olyan babát valahol <3
2013. november 03. 20:26
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Chucky Mike és Freddy a legjobbak
2014. január 03. 18:02
Én mindet bírom, kivéve ezt a Creepert. Mi ez a Creeper?
2014. június 30. 18:35
Jaj, Samara... Mikor két éve néztük meg először egy táborban, már nem mertünk belenézni a tükörbe, sőt még a fürdőszobába is legalább 3-an mentünk xDDD
2014. július 05. 00:05
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Egyébként nem tudom, miért csodálkoznak azon, hogy nem lett nagy siker a Fredd-rajongók körében a remake. Nincs egyikünknek sem baja ezzel a Jackie Earley Haley fickóval, de nekünk akkor is Robert Englund az igazi Freddy Krueger. Ezt a Creeper-t nem ismertem össz-visz, de a többieket imádom <3
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: