A leghíresebb horrorszörnyek
2012. május 31. 20:30
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
Samara hehe:D
Chucky meg Freddy:D
Chucky meg Freddy:D
2012. május 31. 21:52
korrekt nevek de én egy kicsit hiányolom a listáról a kis Regan MacNeil-t az Ördögűzőből!
2012. május 31. 21:55
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Jó ötlet volt erről írni, nagyon tetszik a cikk. A felsoroltak közül a kedvencem Freddy, imádom a Rémálom az Elm utcában összes régi részét, a Freddy vs. Jasont is, csak az új feldolgozás nem tetszik, új szereplővel Freddy már nem volt ugyanaz. A cikkben felsorolt filmek közül még az Aki bújt, aki nem részeit szeretem nagyon, de a többi se rossz.
2012. június 01. 11:56
JÓ KIS CIKK.EZEK TÉNYLEG NAGY NEVEK A HORROR FILMEK TÖRTÉNELMÉBE.
2012. június 01. 13:45
|
|
TVDbiggestFAN 8új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.15. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 162113 offline
|
Friday the 13th
2012. június 01. 14:11
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
Szerintem ezek közül Samara és Freddy Krueger a leghíresebb
Amúgy én nem nagyon nézek horrofilmeket, de jó a cikk : D
2012. június 01. 14:55
A Kört kiskoromban néztem meg a szüleimmel, és annyira nem voltam besz*rva tőle, csak amikor Samara előjött, akkor csak annyit mondtam, hogy ,,de csúnya kislány"
de a Horrora akadva filmeket imádom 
Amúgy én nem nagyon bírom a horrort, általában nem félek tőlük, a Végső állomás 5-ön is röhögtem xD
Amúgy én nem nagyon bírom a horrort, általában nem félek tőlük, a Végső állomás 5-ön is röhögtem xD
2012. június 01. 14:56
Idézet (Enaa @ 2012.06.01. 14:55)
A Kört kiskoromban néztem meg a szüleimmel, és annyira nem voltam besz*rva tőle, csak amikor Samara előjött, akkor csak annyit mondtam, hogy ,,de csúnya kislány"
de a Horrora akadva filmeket imádom
Én az egész VÁ-n
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: