Zendaya Coleman pszichológus lesz
2012. május 31. 14:51
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
sok sikert! nagyon illik hozzá ez a foglalkozás
2012. május 31. 14:57
Bevallom,én szeretem Zendaya-t,és nem szégyellem.Az,hogy gyermek pszichológus szeretne lenni,csak bizonyítja hogy értelmes lány.Sok sikert neki!
2012. május 31. 14:59
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
hát, ahhoz sokat kell tanulni, és ilyen utak, meg minden mellett nem nagyon fog neki menni... xd de szerintem inkább menjen pszichológusnak, mert amit most csinál, ahhoz nincs tehetsége.. xdxd
2012. május 31. 15:00
sokkal jobb arc mint az a vörös izgága kiscsaj, okosabbnak is látszik. bár a 6 év orvosit+ x év szakosodást nem nézem ki belőle.
2012. május 31. 15:34
Hát végre tényleg egy értelmes Disney-s akit nem csak a nagy népszerűség meg az éneklés érdekel!!!
Sok sikert!!!
Sok sikert!!!
2012. május 31. 15:35
Szép , én imádom őt és Demit is meg Selt , és ezen a képen tényleg hasonlít Selenára , szép gondolkodása van , de énekelhet amíg kedve tartja a táncolást leszámítva , hát Madonna is hány éves már , de sok sikert neki , és remélem ha már Bellával Európát járják benéz hozzánk is
2012. május 31. 15:56
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Dehogy lesz az ! xD Soha az életbe nem lesz pszichológús .. 15 évesen mindent lehet mondani ..
2012. május 31. 15:57
|
|
boszilady98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 39 Csatolások: 1 Azonosító: 164745 offline
|
Okos,hogy gondol a jövőjére.Nem mindenki ilyen értelmes.
2012. május 31. 16:18
|
|
adelaiideúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 175246 offline
|
Nem gondoltam volna róla... de azért van esze, mert előrelátó. Sok sztár azt hiszi, hogy örökké sikeres lesz... De ez nem mindig így vagy. Egyébként IMÁDOM Zendaya-t!
2012. május 31. 16:19
Én eltudnám őt képzelni pszichológusként. Egyébként is nagyon kedves lánynak néz ki.
2012. május 31. 16:20
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
szeretem az agyturkászokat:D olyan dolgot tudnak rólad amit te nem is
valamikor én is az akartam lenni..
2012. május 31. 16:21
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
noha nem szeretem,sokkal értelmesebbnek tartom,mint bellát.a vörös hajú csajtól a falra mászom,süt róla számomra a beképzeltség.
szerintem nem rossz ötlet,főleg ha tényleg ezt szeretné csinálni és örömét leli benne.
pluszban ha ez azzal jár,hogy nem fog majd "énekelni",az meg bónuszpont
szerintem nem rossz ötlet,főleg ha tényleg ezt szeretné csinálni és örömét leli benne.
pluszban ha ez azzal jár,hogy nem fog majd "énekelni",az meg bónuszpont
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: