Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhában II.
2012. május 31. 19:46
|
|
musicmurder95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 169543 offline
|
az első és a második ruha nekem nem tetszett. A harmadik szerintem Richie -nek jobban állt. A negyedik egyértelműen Karolina mert azzal a vörös rúzzsal olyan mintha most lépett volna ki a dzsungelből de AnnaSophia is jól néz ki csak szerintem ez Karolinához most jobban illett.Az ötödik szintén egyértelműen Stacy Keibler mert ez az egyenes fazonú hosszú ruha szépen kiemeli a magas vékony alakját.Vanessa már nézett ki jobban isXD. Nekem az utolsó ruha sem tetszik szerintem egyiküknek sem áll jól.De ez az én véleményem
2012. május 31. 20:12
Jó cikk lett, gratulálok és köszönöm. 
Nézzük csak...
1. Jennifer
2. Mindkét csajon borzasztó....
3. Nicole
4. Anna
5. Vanessa
6. Brooklyn
Nézzük csak...
1. Jennifer
2. Mindkét csajon borzasztó....
3. Nicole
4. Anna
5. Vanessa
6. Brooklyn
2012. május 31. 20:44
|
|
ladygagafun |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 660 Csatolások: 0 Azonosító: 143079 offline
|
Jenniferek!!! ♥♥♥
Vany és szép! ♥
2012. május 31. 21:20
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Jennifer csodálatos de Vanessa Tökéletes
.
2012. május 31. 22:18
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
1. Jennifer Lopez
2. Taylor Swift
3. Nicole Richie
4. AnnaSophia Robb
5. Stacy Keibler-nek és Vanessa Hudgens-nek is nagyon jól áll.. szerintem
6. Jennifer Hudson
2. Taylor Swift
3. Nicole Richie
4. AnnaSophia Robb
5. Stacy Keibler-nek és Vanessa Hudgens-nek is nagyon jól áll.. szerintem
6. Jennifer Hudson
2012. május 31. 22:52
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Anna Sophia Robb *-*...szép vagy
))
2012. június 01. 12:01
A legjobb szerintem a Vanessáé és a Nicole Richié
citromsárgaa *--*
citromsárgaa *--*
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: