Megérkezett a két rapper közös lemezéről, a Watch The Throne-ról a legújabb videó, mely a No Church in the Wild című szerzeményhez készült el. A kisfilm premierje május 29-én volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új klippel jelentkezik Jay-Z és Kanye West
2012. május 30. 17:10
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Szerintem nem ez a legjobb dal az albumról, de a jobbak közé tartozik
Nagyon szeretem ezt a dalt
szerintem JAy-Z és Kanye külön-külön is isteni előadók, de a közös munkájuk egyszerűen fenomenális! Imádom őket! A klip tükrözi a dal mély és komoly mondanivalóját, szerintem nagyszerűen sikerült
Kicsit hiányolom őket a klipből, legalább egy másodperc erejéig szerepelhettek volna a kisfilmben..mindegy, így is tetszik, bár nem hiszem, hogy többet meg fogom nézni a klipet, mert nekem túl kemény...
1 felhasználónak tetszik:
Mia
2012. május 30. 18:28
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Azt hittem SP a legsikeresebb rapper. :'D
Na mindegy.
A véleményem:
UTÁLOM! Már magát J izét sem kedvelem, de ez a szám elég ömm...khmm... Na mindegy, nem akarom megsérteni a rajongókat.
Na mindegy.
UTÁLOM! Már magát J izét sem kedvelem, de ez a szám elég ömm...khmm... Na mindegy, nem akarom megsérteni a rajongókat.
2012. május 30. 20:00
Huu régen hallgattam már ilyet, először nagyon fura volt, de a végére már egészen megtetszett.
2012. május 30. 20:19
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
A klip nem rossz, de ha a cikkben nem lenne említve M.I.A. akkor is iszonyatosan feltűnő a Born Free jelleg, és így akaratlanul is ahhoz hasonlítom, ahoz képest meg nem tetszik. De önmagában nem rossz. A dal rémes...
2012. május 31. 13:04
Egyszerűen IMÁDOM a számot. Nonstop ezt hallgatom, nagyon bejön.
2012. május 31. 14:08
|
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Ezért kár volt témát indítani...
2012. május 31. 14:09
|
|
Bubo85 egyet értek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.