a képek magukért beszélnek!
Serena Williams - women's singles first round match France during day three of the French Open at Roland Garros on May 29, 2012 in Paris, France.
2012. május 29. 23:20
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.29. 22:47)
hááá elképesztő meccs volt ez a késő délutáni!
Első körös meccsnek nagyon durva volt. Úgy ültem le a TV elé, laza 6-1, 6-0.. aha.. picit mellé lőttem.
Megérdemelten győzőtt az ellenfél, ezt vitatni sem lehet, sőt az előzmények tükrében (haláleset) így is van ez jól. Talán némi gyógyír Razzano számára a gyász után/közben. Oké, ettől még nagyon sz@r érzés nekem, hogy kiesett Serena, de ez a sport. Csupán azért vérzik a szívem, mert általában a nagyobb versenyekről vannak remek képek róla. Mindenestre a 2012 French Open mappa mérete nem lesz túl nagy.
Köszönöm a képeket!
1 felhasználónak tetszik:
gonzales7
2012. május 29. 23:26
természetesen Razzano minden dicséretet megérdemel!
az ő érdeme volt hogy ebből egy Hollywoodi filmet megszégyenítő dráma keveredett ki!
de én is csapkodtam mindent mint Serena! amikor már vagy 5-ször ütötte out-ra és mindig előnybe került Razzano már nem bírtam idegekkel én se!
ez a bíró egyébként rossz ómen neki!
még ő is szerepet vállalt a végén nem volt elég az hogy pattanásig feszült mindenkinek az idegszála még ő is rá tett egy lapáttal!
kegyetlen meccs volt!
de jó volt!
de én is csapkodtam mindent mint Serena! amikor már vagy 5-ször ütötte out-ra és mindig előnybe került Razzano már nem bírtam idegekkel én se!
kegyetlen meccs volt!
Josh_
2012. május 29. 23:34
|
|
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline
|
Kellenek a csodák, ez meg az volt. Igaz az is kellett hozzá, hogy Serena magához képest rosszul játszon. Ha Razzano bárki más ellen játszik, teljes szívvel nek szorítok. Így egy kicsit keserű ez a csoda.
A birónő, na az kész volt. Újra meg újra eljátszotta ugyanazt. "Megölik, biztos megölik, ha leszáll a székből"
Bátor ember, egyszer beleszadna Serena jobbosába, nem élné túl.
A birónő, na az kész volt. Újra meg újra eljátszotta ugyanazt. "Megölik, biztos megölik, ha leszáll a székből"
gonzales7
2012. május 29. 23:46
Idézet (Josh_ @ 2012.05.29. 23:34)
Kellenek a csodák, ez meg az volt. Igaz az is kellett hozzá, hogy Serena magához képest rosszul játszon. Ha Razzano bárki más ellen játszik, teljes szívvel nek szorítok. Így egy kicsit keserű ez a csoda.
nem tudom láttad e a tavalyi US Open döntőt biztos láttad!
szóval ott én tényleg azt hittem hogy lelöki az emelvényről!
Josh_
2012. május 30. 00:05
|
|
Josh_ |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.29. 23:46)
nem tudom láttad e a tavalyi US Open döntőt biztos láttad!
Volt szerencsém látni.
Beállás plusz gyilkos pillantás kombó, ez az ő fegyvere.
gonzales7
2012. május 30. 00:11
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:05)
Volt szerencsém látni.
Tudom a szabály az szabály, de tényleg olyan, mintha ez a nő utazna rá.
A mai meccsen is volt egy pillanat, amikor Serena megállt, csípőre rakta a kezét, azt hittem levonul a pályáról egy káromkodás után.
Pedig nem mondhatni, hogy affektálós, idegbeteg versenyző lenne. Ha nála szakad a cérna, akkor van is alapja. Legalábbis fanként én ezt mondom. 
amikor Razzanoba is belekötött a bíró, már Serena is csak a fejét rázta!
Azarenka viszont durvább dolgokat szokott művelni néha nagyon unszimpatikusan viselkedik nem csodálom hogy úgy emlegetik mint a minden idők legutáltabb világ elsője!
2012. május 30. 00:38
|
|
Josh_ |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.30. 00:11)
Azarenka viszont durvább dolgokat szokott művelni néha nagyon unszimpatikusan viselkedik nem csodálom hogy úgy emlegetik mint a minden idők legutáltabb világ elsője! 
Férfi oldalon még durvább dolgok vannak, szóval női ágon ez még beleférne. Viszont akad, aki túlzásba viszi vagy a reklamálást, vagy annyira látványosan szenved, dobálja magát és az ütőt, hogy azt kívánom ne a földet, magát ütné le.
Mondjuk minden szimpátia kérdése. Nekem Serena kapcsán magas az a bizonyos léc. Ezek a megnyilvánulásai egy csöppet sem szegik kedvem, ugyanúgy szeretem holnap reggel is.
gonzales7
2012. május 30. 00:41
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:38)
Férfi oldalon még durvább dolgok vannak, szóval női ágon ez még beleférne. Viszont akad, aki túlzásba viszi vagy a reklamálást, vagy annyira látványosan szenved, dobálja magát és az ütőt, hogy azt kívánom ne a földet, magát ütné le.
Mondjuk minden szimpátia kérdése. Nekem Serena kapcsán magas az a bizonyos léc. Ezek a megnyilvánulásai egy csöppet sem szegik kedvem, ugyanúgy szeretem holnap reggel is.
Biztos akad, aki nézte a meccset és "mekkora gyökér" felkiáltással elkapcsolt.
Sharapova hasonló. Van, aki megőrül a sikolyától, van akit meg cseppet sem zavar. Kinek hova húz a szíve ugye. 
én igazából csak egyetlen női teniszezőt nem kedvelek és az Schiavone egyszerűen fel áll a hátamon a szőr tőle!
régebbről még Amélie Mauresmo, Lindsay Davenport, és Justine Henin voltak azok akiket nagyon nem szerettem!
Josh_
2012. május 30. 00:48
|
|
Josh_ |
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.30. 00:41)
én igazából csak egyetlen női teniszezőt nem kedvelek és az Schiavone egyszerűen fel áll a hátamon a szőr tőle! 
A szépség!
gonzales7
2012. május 30. 01:05
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:48)
A szépség!
Nem tudom magyar labdarúgásban mennyire vagy otthon: Debrecen, ex játékos, Leandro de Almeida. Mintha őt látnám, amikor Schiavone játszik.
Tudom ez szemét dolog, de annyira adta magát a hasonlóság, állandó poén forrás. 
tényleg bazzz valóban hasonlít!
Josh_
Kapcsolódó sztárok
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.