Starity

Serena Williams - women's singles first round match France during day three of the French Open at Roland Garros on May 29, 2012 in Paris, France.

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 29. 22:47 #1
- törölt felhasználó -    
hááá elképesztő meccs volt ez a késő délutáni! w00t.gif rég láttam ennyire izgalmas teniszt! meghajolo.gif w00t.gif hihetetlen dráma volt. w00t.gif
a képek magukért beszélnek! sad.gif

1 felhasználónak tetszik: Josh_
2012. május 29. 23:20 #2
Josh_
Josh_
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2374
Csatolások: 4774
Azonosító: 21288
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.29. 22:47)
hááá elképesztő meccs volt ez a késő délutáni! w00t.gif

Első körös meccsnek nagyon durva volt. Úgy ültem le a TV elé, laza 6-1, 6-0.. aha.. picit mellé lőttem. biggrin.gif
Megérdemelten győzőtt az ellenfél, ezt vitatni sem lehet, sőt az előzmények tükrében (haláleset) így is van ez jól. Talán némi gyógyír Razzano számára a gyász után/közben. Oké, ettől még nagyon sz@r érzés nekem, hogy kiesett Serena, de ez a sport. Csupán azért vérzik a szívem, mert általában a nagyobb versenyekről vannak remek képek róla. Mindenestre a 2012 French Open mappa mérete nem lesz túl nagy. biggrin.gif

Köszönöm a képeket! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. május 29. 23:26 #3
- törölt felhasználó -    
természetesen Razzano minden dicséretet megérdemel! meghajolo.gif az ő érdeme volt hogy ebből egy Hollywoodi filmet megszégyenítő dráma keveredett ki! rohog.gif meghajolo.gif

de én is csapkodtam mindent mint Serena! amikor már vagy 5-ször ütötte out-ra és mindig előnybe került Razzano már nem bírtam idegekkel én se! biggrin.gif ez a bíró egyébként rossz ómen neki! rolleyes.gif még ő is szerepet vállalt a végén nem volt elég az hogy pattanásig feszült mindenkinek az idegszála még ő is rá tett egy lapáttal! w00t.gif
kegyetlen meccs volt! w00t.gif de jó volt! rohog.gif
2012. május 29. 23:34 #4
Josh_
Josh_
Kellenek a csodák, ez meg az volt. Igaz az is kellett hozzá, hogy Serena magához képest rosszul játszon. Ha Razzano bárki más ellen játszik, teljes szívvel nek szorítok. Így egy kicsit keserű ez a csoda.

A birónő, na az kész volt. Újra meg újra eljátszotta ugyanazt. "Megölik, biztos megölik, ha leszáll a székből" _nevet.gif
Bátor ember, egyszer beleszadna Serena jobbosába, nem élné túl. _nevet.gif
2012. május 29. 23:46 #5
- törölt felhasználó -    
Idézet (Josh_ @ 2012.05.29. 23:34)
Kellenek a csodák, ez meg az volt. Igaz az is kellett hozzá, hogy Serena magához képest rosszul játszon. Ha Razzano bárki más ellen játszik, teljes szívvel nek szorítok. Így egy kicsit keserű ez a csoda. 
A birónő, na az kész volt. Újra meg újra eljátszotta ugyanazt. "Megölik, biztos megölik, ha leszáll a székből"  _nevet.gif 
Bátor ember, egyszer beleszadna Serena jobbosába, nem élné túl.  _nevet.gif

nem tudom láttad e a tavalyi US Open döntőt biztos láttad! biggrin.gif
szóval ott én tényleg azt hittem hogy lelöki az emelvényről! biggrin.gif meg ha szemekkel ölni lehetett volna a bíró már halott lenne az biztos! biggrin.gif
2012. május 30. 00:05 #6
Josh_
Josh_
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.29. 23:46)
nem tudom láttad e a tavalyi US Open döntőt biztos láttad! biggrin.gif

Volt szerencsém látni. biggrin.gif
Beállás plusz gyilkos pillantás kombó, ez az ő fegyvere. _nevet.gif Tudom a szabály az szabály, de tényleg olyan, mintha ez a nő utazna rá. blink.gif A mai meccsen is volt egy pillanat, amikor Serena megállt, csípőre rakta a kezét, azt hittem levonul a pályáról egy káromkodás után. biggrin.gif Pedig nem mondhatni, hogy affektálós, idegbeteg versenyző lenne. Ha nála szakad a cérna, akkor van is alapja. Legalábbis fanként én ezt mondom. biggrin.gif
2012. május 30. 00:11 #7
- törölt felhasználó -    
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:05)
Volt szerencsém látni.  biggrin.gif 
Beállás plusz gyilkos pillantás kombó, ez az ő fegyvere. _nevet.gif Tudom a szabály az szabály, de tényleg olyan, mintha ez a nő utazna rá. blink.gif A mai meccsen is volt egy pillanat, amikor Serena megállt, csípőre rakta a kezét, azt hittem levonul a pályáról egy káromkodás után.  biggrin.gif  Pedig nem mondhatni, hogy affektálós, idegbeteg versenyző lenne. Ha nála szakad a cérna, akkor van is alapja. Legalábbis fanként én ezt mondom.  biggrin.gif

amikor Razzanoba is belekötött a bíró, már Serena is csak a fejét rázta! rohog.gif az nagyon nagy volt! jahh szerintem is ha dühbe gurul akkor ő inkább mindig csak magát ostorozza kivéve ha nem ez a bíró vezet neki meccset!
Azarenka viszont durvább dolgokat szokott művelni néha nagyon unszimpatikusan viselkedik nem csodálom hogy úgy emlegetik mint a minden idők legutáltabb világ elsője! biggrin.gif
2012. május 30. 00:38 #8
Josh_
Josh_
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.30. 00:11)
Azarenka viszont durvább dolgokat szokott művelni néha nagyon unszimpatikusan viselkedik nem csodálom hogy úgy emlegetik mint a minden idők legutáltabb világ elsője! biggrin.gif

Férfi oldalon még durvább dolgok vannak, szóval női ágon ez még beleférne. Viszont akad, aki túlzásba viszi vagy a reklamálást, vagy annyira látványosan szenved, dobálja magát és az ütőt, hogy azt kívánom ne a földet, magát ütné le. biggrin.gif
Mondjuk minden szimpátia kérdése. Nekem Serena kapcsán magas az a bizonyos léc. Ezek a megnyilvánulásai egy csöppet sem szegik kedvem, ugyanúgy szeretem holnap reggel is. biggrin.gif Biztos akad, aki nézte a meccset és "mekkora gyökér" felkiáltással elkapcsolt. biggrin.gif Sharapova hasonló. Van, aki megőrül a sikolyától, van akit meg cseppet sem zavar. Kinek hova húz a szíve ugye. rolleyes.gif
2012. május 30. 00:41 #9
- törölt felhasználó -    
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:38)
Férfi oldalon még durvább dolgok vannak, szóval női ágon ez még beleférne. Viszont akad, aki túlzásba viszi vagy a reklamálást, vagy annyira látványosan szenved, dobálja magát és az ütőt, hogy azt kívánom ne a földet, magát ütné le. biggrin.gif 
Mondjuk minden szimpátia kérdése. Nekem Serena kapcsán magas az a bizonyos léc. Ezek a megnyilvánulásai egy csöppet sem szegik kedvem, ugyanúgy szeretem holnap reggel is.  biggrin.gif Biztos akad, aki nézte a meccset és "mekkora gyökér" felkiáltással elkapcsolt.  biggrin.gif  Sharapova hasonló. Van, aki megőrül a sikolyától, van akit meg cseppet sem zavar. Kinek hova húz a szíve ugye.  rolleyes.gif

én igazából csak egyetlen női teniszezőt nem kedvelek és az Schiavone egyszerűen fel áll a hátamon a szőr tőle! w00t.gif

régebbről még Amélie Mauresmo, Lindsay Davenport, és Justine Henin voltak azok akiket nagyon nem szerettem! dry.gif
2012. május 30. 00:48 #10
Josh_
Josh_
Idézet (gonzales7 @ 2012.05.30. 00:41)
én igazából csak egyetlen női teniszezőt nem kedvelek és az Schiavone egyszerűen fel áll a hátamon a szőr tőle! w00t.gif

A szépség! biggrin.gif Nem tudom magyar labdarúgásban mennyire vagy otthon: Debrecen, ex játékos, Leandro de Almeida. Mintha őt látnám, amikor Schiavone játszik. _nevet.gif Tudom ez szemét dolog, de annyira adta magát a hasonlóság, állandó poén forrás. biggrin.gif
2012. május 30. 01:05 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet (Josh_ @ 2012.05.30. 00:48)
A szépség!  biggrin.gif Nem tudom magyar labdarúgásban mennyire vagy otthon: Debrecen, ex játékos, Leandro de Almeida. Mintha őt látnám, amikor Schiavone játszik.  _nevet.gif  Tudom ez szemét dolog, de annyira adta magát a hasonlóság, állandó poén forrás.  biggrin.gif

tényleg bazzz valóban hasonlít! rohog.gif w00t.gif w00t.gif biggrin.gif _nevet.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok