Mentálisan módosítani akarták Adam Lambertöt
2012. május 30. 16:34
Na jó, most már biztos vagyok benne, hogy Adam is azon sztárok közé torozik számomra, akikben zenei téren sose kell csalódnom. Egyszerűen zseniális lett ez a klip is, és a dal is nagyon nagyon tetszik!
2012. május 30. 18:06
|
|
b.vicike010új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 61 Csatolások: 1 Azonosító: 174752 offline
|
Nekem így jobban tetszik és így is ismeretem.
http://www.youtube.com/watch?v=lxqXewDmu6U
De így is naon jó <3
Imádom Bruno-t is és Adamot is <3
http://www.youtube.com/watch?v=lxqXewDmu6U
De így is naon jó <3
Imádom Bruno-t is és Adamot is <3
2012. május 30. 18:15
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
A klip utolsó fél perce jobban illik a dalhoz, mint a többi (ezt a szöveg miatt jelentem így ki), és pont ez a rész nem tetszett annyira benne. De maga a klip nekem tetszik, a hangulata elég klassz
a dal is elég jó
2012. május 30. 18:20
|
GoldenTearvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 163990 offline
|
Nothingcanstopmeme, egyet értek, én is ezt akartam mondani, csak nekem minden illik mindenhez. 
LOL!!! <33
LOL!!! <33
2012. május 30. 20:43
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Egyszerűen imádom. Fantasztikus lett. És szerintem nagyon is illik az összes része a dal szövegéhez. Hisz arról szól, hogy az élet minden percét ki kell élvezni, és ezt a klippben is így csinálták meg...Ez az "elején még tűrünk, de a végén már lázadunk" sztori ott van benne. Igen, a mondani valóját BB ebbe a klippbe is beletette és szerintem ezért is lett ilyen elképesztő. A tempó pedig a végén stimmel 100%-osan szerintem. Egyébként színésznek is simán eltudnám képzelni. Miközben néztem, úgy éreztem, "mintha egy filmet néznék csak zenével van aláfesteve." TÖKÉLETES LETT!
2012. május 31. 11:03
|
|
Erika77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 144609 offline
|
Hát először is nem vagyok már egy mai csirke, de ezt a pasit egyszerűen imádom, mindent, amit csinál. Nagyon vártam a klippet, és nem csalódtam, nagyon tetszik. Szerintem egy "beteg" ember ilyet nem csinál. A lányom tanárnője szerint, aki meleg azt nem lehet se megérteni, se elfogadni, mert ők beteg emberek, akiken segíteni kell. Ez az ember itt nem beteg, és szerintem simán el lehet fogadni. Személy szerint én elfogadnám.....
bocsi, ha hosszú lett
bocsi, ha hosszú lett
2012. május 31. 15:41
jóóóó klipp lett
D mondjuk az elején milyen kis kicsin tátog, és hogy énekel, az ugy nem stimmel, de amugy jóó :DDDD *-*
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.