16 országtól kapott lemezszerződést a Compact Disco
2012. május 29. 16:53
Gratulálok a lemezszerződéshez! Kár viszont hog y az eurovíziót nem nyerték meg.
2012. május 29. 16:53
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Gratulálok nekik szerintem maximálisan megérdemelték
és bárki bármit mond szerintem akkor is mi voltunk az egyik legjobbak
2012. május 29. 16:57
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
ügyesek (y) grat :DDDDDDDDD
2012. május 29. 17:05
Élő példája annak, hogy nem veszít el mindent senki azzal, ha nem nyer, vagy ha hátul levő helyezést ér el.
2012. május 29. 17:11
|
|
N.Noncs98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.06. Hozzászólás: 276 Csatolások: 0 Azonosító: 160151 offline
|
Na és akkor az Eurovision-ba meg csak 4 ország szavazott ránk. Hol itt az igazság? Sehol... Ez mind politika :/
A cikkhez kapcsolatosan örülök, hogy ennyien kértek tőlük felkérést. Csak gratulálni tudok
A cikkhez kapcsolatosan örülök, hogy ennyien kértek tőlük felkérést. Csak gratulálni tudok
2012. május 29. 17:15
arra lennék kíváncsi hogy azok az előadók/együttesek akik előttünk végeztek hány ajánlatot kaptak? felháborító az egész úgy ahogy van. meghallgattam a svéd előadót aki első lett hát no comment...
2012. május 29. 17:17
Hát, sajnos itt is az van, hogy nem az nyer, aki ténylegesen a legjobb.
2012. május 29. 17:28
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Sajnálom őket, de nem a helyezés miatt. Mióta meg volt, hogy ők mennek dobálták őket kakival, most meg ismét ezt teszik. Kívánok nekik nemzetközi karriert a közel jövőben! Én személy szerint untam a fesztivált, az a sok bárgyú dalszöveg...nem jött be a győztes szélgépes produkiója sem.
2012. május 29. 17:34
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Wow ez azért nem semmi csak gratulálni tudok.Amúgy is nagyon szeretem őket szóval ennek csak örülni tudok.És én nem bántam meg h ők képviselték MO-t jók voltak
2012. május 29. 17:55
Hát igen , ennél a versenynél az is nagy szó h részt vehetsz benne ! Grat nekik !
2012. május 29. 18:00
|
|
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 969 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline
|
Nos, azt hiszem az Eurovízióról mindenkinek megvan a maga véleménye..ami nem feltétlenül pozitív...Ezen nem is csodálkozom. Azt mondják sokan, hogy politika van a dolog mögött ugye, illetve hogy hazánk nem túl népszerű a többi ország szemében...ebben van valami de...szerintem nem emiatt lett végül 24. a compact Disco. Nézzétek, ez egy verseny, ráadásul popdalverseny volt, és Európában rengeteg ország van..én nem értek egyet azzal a váddal hogy ez az egész a politikáról szólt!! Legjobb példa: Anglia. Ők még Magyarországnál is szarabb helyezettek lettek..pedig milyen hiper szuper hatalom..Vagy Svájc...ők is tel vannak lével, de még csak döntősök se lettek..Szóval nem hiszem hogy politika miatt végeztünk ott ahol. Az ok inkább abban lehet, hogy a compact Disco nem bonyolította túl az előadást: magyarul jöttek láttak énekeltek egy nagyon jó számot és kész is. Semmi bohóckodás, feltűnősködés.. Nem lehetett őket könnyen megjegyezni. Nem úgy mint a visiítozó albán nőt, vagy a nyertes svéd csajt is. Ja, és ahogy néztem a műsort arra kellett rájönnöm, hogy idén sokkal keményebb ellenfelek voltak mint tavaly! Most tényleg sok jó volt..Neekm ez a véleményem, és szerintem nem állhat messze az igazságtól..nem kell itt belemagyarázni semmit se a dolgokba, néha sokkal egyszerűbb, mint hinnénk..
2012. május 29. 18:06
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
aZ A 16 ország szavazhatott volna ránk
2012. május 29. 18:11
|
|
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline
|
Adricole10 egyetértek!!Ebből is látszik,hogy nem kell feltétlenül megnyerni az eurovíziót ahhoz,hogy felkapjanak egy dalt!!Grat!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: