Sztárok és előnytelen fotóik
2012. május 29. 13:46
Van aki smink nélkül is fel lehet ismerni, de ha van akivel ha összefutnék az utcán meg se ismerném. Eléggé furcsák smink nélkül, de a kedvenceim nekem így is szépek.
Rihanna szerintem egész normális, nincsenek bőrhibái...Avril szeplősnek látszik, Lady Gaga szerintem mindig így néz ki.
2012. május 29. 13:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Basszus vannak nagyon durva képek!!! Katy Perryt fel sem ismerném szerintem....!!!
2012. május 29. 13:52
Nem értem miért kell az ilyeneken ennyit lovagolni, akármily hihetetlen, ők is emberek. Nyilván ha valakit két kiló vakolattal szokott meg az ember, akkor durva utána a smink nélküli arca az illetőnek, de nyilván nem nonstop sminkben szaladgálnak.
Nem csúnyák, csak furcsák, sokan eléggé keverik a kettőt.
Illetve Manson undorító így is, úgy is, tökmindegy milyen irányzatú zenét csinál, egy férfi ne fesse magát
Nem csúnyák, csak furcsák, sokan eléggé keverik a kettőt.
Illetve Manson undorító így is, úgy is, tökmindegy milyen irányzatú zenét csinál, egy férfi ne fesse magát
2012. május 29. 13:54
|
Dalmati Edinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 154655 offline
|
Miley, Demi, és Rihanna mg így is szépek ;-)
2012. május 29. 14:11
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Miley Cyrus második fotója még hagyján, hiszen bárki nézhet így ki egy rossz éjszaka után,de a harmadik valami eszméletlen. Még a grimasza is borzasztó. Ez,azt hiszem,már a menthetetlen kategória:semmivel nem lehet megmagyarázni,hogy miért így néz ki rajta az énekesnő.
Brineyről ennél sokkal cikisebb képeket is láttam már.
Adele hibája pedig a kialvatlanság, mert a bőre nem tűnik csúnyának.
Beyoncé mintha férfi lenne smink nélkül.Mondjuk a szájfény azért natúr állapotában is befigyel…
Demi Lovato sminknélküli képei(főleg az utolsó) egész jók.Azárt ő elég szerencsés az előtte lévőkhöz képest.
J.LO,Katy és Kelly borzalmasak.
Brineyről ennél sokkal cikisebb képeket is láttam már.
Adele hibája pedig a kialvatlanság, mert a bőre nem tűnik csúnyának.
Beyoncé mintha férfi lenne smink nélkül.Mondjuk a szájfény azért natúr állapotában is befigyel…
Demi Lovato sminknélküli képei(főleg az utolsó) egész jók.Azárt ő elég szerencsés az előtte lévőkhöz képest.
J.LO,Katy és Kelly borzalmasak.
2012. május 29. 14:25
|
|
nagyalbivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.19. Hozzászólás: 207 Csatolások: 1378 Azonosító: 143606 offline
|
Jennifer Lopezről smink nélkül forog a neten jó néhány kompromittáló pillanatfelvétel, de ezt a képet betenni ide övön aluli ütés volt. A fotó ugyanis a kórházban készült közvetlenül az ikrek születése után. Igazán megnézném azt, aki több órás vajúdást követően "jó passzban" van.
2012. május 29. 14:27
|
|
Szonja666666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 166413 offline
|
katyt nem is lehet felismerni ezen a képen.
A többieket felismerném.
A többieket felismerném.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: