Sztárok és előnytelen fotóik
2012. június 04. 14:08
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Demi télleg szép smink nélkül 
Mindenkinek valamilyen szinten vannak pattanásai, és zsíros arca
Mindenkinek valamilyen szinten vannak pattanásai, és zsíros arca
2012. június 04. 15:00
|
|
Szamóca-8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 160748 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Érdemes megnéznie ezeket a képeket azoknak akik azt hiszik magukról, hogy rondák, mert Hollywoodban mindenki csodás és gyönyörű. Nem! A képek bizonyítják, hogy nem. Ők is pattanásosak, zsíros a bőrük és néha borzalmas a hajuk. A szépségkirálynőknél is hasonló a helyzet, bár ott valamivel jobb, mert ők azért mégis csak szépségkirálynők. Én is megtanultam, hogy ne hasonlítgassam magam agyonsminkelt csodásan szexi nőkhöz.
2012. június 04. 16:15
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Idézet (Hugi1212 @ 2012.05.30. 16:28)
Demi ígyis úgyis jól néz ki
Akit még felismernék az Lady Gaga, Beyoncé és Rihanna. A többiek persze furcsák, mert akármikor látjuk őket mindig ki vannak sminkelve. Anélkül max a limuzinról és a testőrökről ismerném fel őket 
Demin, Gagán, Beyoncén és Rihannán is mindig 6 kilónyi vakolat van.
2012. június 04. 16:19
fúúúúúj Marilyn Mason még sminkkel is ronda!!!
amúgy egyik se szép smink nélkül. az egyetlen ember aki még smink nélkül is szép, az Selena!! ♥♥ szóval jobb ha mindegyiken van smink...
amúgy egyik se szép smink nélkül. az egyetlen ember aki még smink nélkül is szép, az Selena!! ♥♥ szóval jobb ha mindegyiken van smink...
2012. június 04. 16:26
|
|
lilifehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.20. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 147673 offline
|
Smink smink az a jó öreg smink . Ugye ugye ?
Senki ne érezze rosszul magát amiatt hogy nem olyan szép mint Britney (kíváló példa). Én amondó vagyok vannak olyanok akik csak sminkel néznek ki jól van aki természetesen szép .
Senki ne érezze rosszul magát amiatt hogy nem olyan szép mint Britney (kíváló példa). Én amondó vagyok vannak olyanok akik csak sminkel néznek ki jól van aki természetesen szép .
2012. június 04. 17:13
Erre képes a smink. 
Amúgy nem értem, hogy Demi képével mi a gond. Ő smink nélkül is gyönyörű. Egyébként Szincsuu tény, hogy Manson nem a legszebb ember a Földön, de azért nem kell fújolni. Valamint azt még megjegyezném, hogy Katy képe mindent visz.
Amúgy nem értem, hogy Demi képével mi a gond. Ő smink nélkül is gyönyörű. Egyébként Szincsuu tény, hogy Manson nem a legszebb ember a Földön, de azért nem kell fújolni. Valamint azt még megjegyezném, hogy Katy képe mindent visz.
2012. június 04. 20:30
|
|
zitta a giziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.09. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 140430 offline
|
úúúú Miley hogy néz ki... pfúj
2012. június 04. 21:13
|
csajszika11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 156399 offline
|
rihanna nem olyan szornyu...de Britney az ijeszto!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: