Hamarosan itt a labdarugó Európa-bajnokság!
2012. május 30. 17:23
|
|
cherrycokeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167522 offline
|
Azok aki két vagy akár három válogatottnak is szurkolnak egyszerre, azok fel is tudnák sorolni a keretet google nélkül? ... hát persze, naná, egyből gondoltam. Inkább hagyjátok. Úgy imádom az ilyen hatttalmas focirajongókat. Csak így tovább!
2012. május 30. 17:26
Idézet (cherrycoke @ 2012.05.30. 17:23)
Azok aki két vagy akár három válogatottnak is szurkolnak egyszerre, azok fel is tudnák sorolni a keretet google nélkül? ... hát persze, naná, egyből gondoltam. Inkább hagyjátok. Úgy imádom az ilyen hatttalmas focirajongókat. Csak így tovább!
Nem attól lesz valaki nagy fan hogy 3 válogatott keretet is fel tud sorolni... A spanyoloknak van most rengeteg kis divatrajongójuk, akik csak azért "szeretik" őket, mert milyen cukik, meg mert milyen menő annak szurkolni, aki kb vicc szinten nyert EB-t, VB-t...
2012. május 30. 17:37
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Hajrá Anglia
!!!!
2012. május 30. 18:10
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Őszintén megmondom egyenlőre senkinek sem szurkolok. Nincs kedvencem. majd meglátom. Különben sem vagyok olyan nagy rajongó, ha nézni kell. Játszani sokkal jobban szeretem.
2012. május 30. 18:23
|
|
cherrycokeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 167522 offline
|
Ironia.
Imádom, hogy VB, EB és BL döntő előtt/után/közben mindenki olyan kibaszottul ért a focihoz. De a legtöbbjük a lesszabályt, vagy az előnyszabályt nem tudná elmagyarázni. Én csak azt mondom, hogy ezt a helyükben nem reklámoznám...
Imádom, hogy VB, EB és BL döntő előtt/után/közben mindenki olyan kibaszottul ért a focihoz. De a legtöbbjük a lesszabályt, vagy az előnyszabályt nem tudná elmagyarázni. Én csak azt mondom, hogy ezt a helyükben nem reklámoznám...
2012. május 30. 19:19
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Idézet (cherrycoke @ 2012.05.30. 18:23)
Ironia.
Amúgy... de ez mindig is így lesz és nem csak a focival. Ilyenkor ez menő dolognak számít ha a VB-t vagy az EB-t nézed, közben meg azt se tudod mi a játék lényege. De mindegy is.
Elismerem, nekem is inkább a VB hozta meg a kedvemet a focihoz, viszont én azóta is nézek focit heti rendszerességgel
Jó nem szaporítom a szót, már nagyon várom, hogy elkezdődjön, s Hajrá Németország!
2012. május 31. 14:32
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Már nagyon-nagyon várom. Hajrá Anglia!
2012. május 31. 14:42
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
ariellavettel
Amúgy... de ez mindig is így lesz és nem csak a focival. Ilyenkor ez menő dolognak számít ha a VB-t vagy az EB-t nézed, közben meg azt se tudod mi a játék lényege. De mindegy is.
Elismerem, nekem is inkább a VB hozta meg a kedvemet a focihoz, viszont én azóta is nézek focit heti rendszerességgel
Köbö én is így vagyok
2012. május 31. 16:49
David Villát sajnálom, hogy nem lesz ott, de remélem így a fiatalabb korosztály is tud majd mutatni valamit a spanyol válogatottban.
Hajrá Spanyolország!
Hajrá Spanyolország!
2012. június 01. 07:19
|
|
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline
|
Én általában azt szoktam nézni, hogy a kedvenc klubcsapatom játékosai hol játszanak, és nekik külön szurkolok. Mivel az angol bajnokság meccseit bámulom, ezért Anglia, de kedvelem a német válogatottat is. Számomra furcsa is lenne most így azt mondani, hogy fanatikusan szurkolok bárkinek is, hiszen minden válogatottban vannak olyanok akiket szezon közbe utálok, mert a rivális csapatot erősítik.
2012. június 01. 15:30
Ezek a figurák úgy néznek ki mint a Jedward :'DDDDD
2012. június 01. 22:10
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Natzionalelf über alles!!!!
2012. június 01. 23:16
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Hajrá Spanyolország http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif ! imádom a focit, már nagyon kíváncsi vagyok az EB-re !
2012. június 02. 14:01
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
Alig várom!
HAJRÁ SPANYOLORSZÁG! *.*
2012. június 03. 08:43
Én a spanyoloknak szurkolok , de csak Torres miatt <3 <3 <3
Hajráá Torres
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: