Jennifer Lawrence Kristen Stewarttal száll harcba
2012. május 28. 18:06
Remélem Jennifer kapja meg a szerepet, sokkal jobb színésznő, mint Kristen. Jobban megérdemelné ezt a szerepet, Kristen csak elbaszná, mint az összes szerepét eddig.
2012. május 28. 18:15
Semmi bajom Kristennel, de Jennifer sokkal jobb színésznő, legalábbis szerintem. Ha Ő kapná meg a szerepet biztosan megnézném a filmet
2012. május 28. 18:17
|
|
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline
|
Látom Jennifer nagyon akarja a szerepet,Bella szerepére is pályázott de Kristen kapta....:/
2012. május 28. 18:29
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Én egyik filmjét sem láttam ennek a Jennifer nevű leányzónak, azt nem tudom,hogy milyen színésznőként,lehet tehetséges,viszont nagyon nem szimpatikus.
Kristent mindig is kedveltem,nem volt vele soha semmi bajom,úgyhogy inkább Kristen.
Kristent mindig is kedveltem,nem volt vele soha semmi bajom,úgyhogy inkább Kristen.
2012. május 28. 18:42
Jennifert eddig még csak az X-menben láttam (amiben nagyon-nagyon jó volt mellesleg) és tervezem hogy megnézem a Hunger Games és még egy pár filmjét, nagyon szimpi csajszi, ő jobb választás lenne Kristennél szerintem, hiszen Kristen olyan semmilyen... olyan kifejezéstelen arcot vág mindig, és nem tehetséges!!
2012. május 28. 18:44
|
|
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline
|
Kristennek kell megkapni a szerepet.Ő a kedvenc<3 ha ez a Jenifer kapja meg..akkor.,...fúúú><
2012. május 28. 18:51
Mivel Kristen Stewart színészi arzenálja kimerül a bárgyú nézésben, egy partvis is jobb választás lenne nála.
2012. május 28. 18:58
|
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline
|
Kristen egyértelmü
2012. május 28. 18:59
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Én mindkettőjüket nagyon tehetségesnek tartom, úgyhogy nekem mindegy
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: