Kat Graham: „Claire Holt hivatásos táncos is lehetne”
2012. május 28. 12:38
szerintem jó lenne.(: legalább lenne ismerős arc is a klipben. de hát ő tudja. és folytassa is az éneklést, mert nagyon jó a hangja, és a zenéi is.(;
2012. május 28. 12:43
Még nem láttam táncolni, sőt fura is lenne, de ha jól táncol..
2012. május 28. 13:15
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (LadyAlexa @ 2012.05.28. 11:17)
Idézet
Idézet
Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: Claire Holt.
Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: Claire Holt.
na hát ezen én is néztem. nem tudom, hogy én voltam ennyire szerencsétlen és félreírtam tegnap éjjel vagy a szerkesztőség írta át, de ez így elég érdekes...
2012. május 28. 13:16
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nem is tudtam, hogy Claire ilyen jól táncol. Örülnék neki, ha egyszer Kat-tel táncolnának a videoklipjében.
2012. május 28. 13:31
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én nagyon szívese látnám Claire-t Kat egyik videoklipjében:)
2012. május 28. 13:48
Szerintem is jól táncol. Remélem fog táncolni Kat valamelyik klipjében, mert az csúcs lenne.
2012. május 28. 15:29
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
"Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: Claire Holt."
Már ki lett javítva, csak éppen rosszul :D
Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: „Kat Graham.
mindegy.. aki elolvassa a cikket érti, hogy mit akartak írni, de a legbiztosabb, ha mindenki megnézi a videot :)
Már ki lett javítva, csak éppen rosszul :D
Claire Holt azt is elmondta, hogy szerinte rajta kívül ki a legjobb táncos a csapatban: „Kat Graham.
mindegy.. aki elolvassa a cikket érti, hogy mit akartak írni, de a legbiztosabb, ha mindenki megnézi a videot :)
2012. május 28. 16:44
Én sem gondoltam volna,hogy ennyire jól táncol! Minden esetre, ha lesz egy ilyen közös klip, én mindenképp meg fogom nézni!
2012. május 28. 17:08
Kiváncsi vagyok!Már nem szőke ,remélem csak átmeneti volt.
2012. május 28. 18:14
Szivesen megnézném, hogy Claire hogy táncol.
Tehát remélem, hogy majd egyszer Kat valamelyik klipjében feltűnik.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: