Meztelenül pózol Rihanna parfümreklámjában
2012. május 27. 11:10
Kicsit elég már ebből a csajból. Lassan nem a hangjáról lesz híres hanem a botrányaitól. Csinálhatna végre normális és elfogatható dolgokat , minek ennyire kihívó képeket készíteni egy parfüm kedvéért?
2012. május 27. 11:16
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
gyönyörű <3
az illat pedig isteni lesz
az illat pedig isteni lesz
2012. május 27. 11:33
A vörös jobb volt!
És aztán ha mutogatja magát!
Akkor mivan ő döntése
én ugyan úgy szeretem
És aztán ha mutogatja magát!
Akkor mivan ő döntése
én ugyan úgy szeretem
2012. május 27. 11:34
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ez aztán a reklám
2012. május 27. 11:53
|
|
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline
|
ez most nemnagyon tetszik.. :|
2012. május 27. 12:49
Tényleg elég már ebből a csajból minek ennyi kihívó képet csinálni magáról már kezdem azt hinni hogy feltünési viszketegségben szenved!!!
Bár lehet hogy igaz!!!
Bár lehet hogy igaz!!!
2012. május 27. 12:56
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Ezen már meg sem lepődöm, az utóbbi hónapokban Rihannáról csak akkor van cikk, ha valamit villantott. Most már dalokat is "villanthatna"...
2012. május 27. 13:00
|
|
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline
|
Egyre jobb hírek vannak erről a nőről...kezd egy kicsit elveszni az én szememben...attól méghogy vetkőzik és úgy pózol, nem lesz nagyobb hírneve. Talán ebből csak mégnagyobb botrányokat lesznek később...
2012. május 27. 13:10
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Régebben bírtam Rihannát, a zenéje nem állt hozzám túl közel, de szimpatikus volt, most viszont...már elegem van belőle, meg a magamutogató viselkedéséből.Nemrég még azt mondtam volna rá hogy tehetség, most már csak egy celeb.
2012. május 27. 13:28
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
nem a legjobb képek , és nem áll jól neki a szőke :|
2012. május 27. 13:50
érdekes....a képekről nekem se egy parfümreklám jutna először az eszembe....de én azért nem szólom le ririt!
itt van ez a pár kép..ezek csak pillanatképek a reklámból,egyáltalán nem biztos hogy olyan megbotránkoztató lesz! elég sok parfümreklámban meztelenkednek mostanság(nem azt mondom hogy ez jó,de azért annyira ezen nem kell meglepődni) én kíváncsi vagyok az illatra,amúgy nem is tudtam hogy van már neki kettő!
2012. május 27. 13:55
Bezzeg Brad Pitt talpig ruhában lesz a Chanel reklámban...pedig..ohhh
Nem szólom le, csinos, hadd mutogassa, ha ő ettől boldogabb. Ha egyszer "Naked" lesz a parfüm neve, akkor minek legyen ruhában?! Sokan meztelenkedtek már a parfümük népszerűsítése érdekében. A lenőtt tövű szőke pedig valóban előnytelenül áll neki.
Nem szólom le, csinos, hadd mutogassa, ha ő ettől boldogabb. Ha egyszer "Naked" lesz a parfüm neve, akkor minek legyen ruhában?! Sokan meztelenkedtek már a parfümük népszerűsítése érdekében. A lenőtt tövű szőke pedig valóban előnytelenül áll neki.
2012. május 27. 13:56
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Lehet vki szexis és mutogathatja a testét művészien is, ezek a képek egy útszélire emlékeztetnek akit mielőtt meghúznak lefotóznak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: