Svédország nyerte az Eurovíziót
2012. május 27. 07:42
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
Magyország hanyadik lett????
2012. május 27. 08:17
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
Néha úgy érzem, Európának nincs füle...Tény, hogy Loreen nem volt rossz, de szerintem annyira nem volt hű de szuper, hogy majdnem minden ország első helyre tegye. Valamint a Szerb helyezést sem értem. A daluk nyálas és unalmas volt.
Nekünk mi a tanulság? Legközelebb küldjünk valami tucatsza*t, azzal több esélyünk lenne. Mert úgy tűnik Európa a mondani való nélküli, tucatokat szereti!
Az orosz nagyikhoz meg annyit fűznék, hogy aranyosak meg minden, de ha ezt egy fiatalabb valaki énekelte volna el, nem is emlékeznénk rá. Itt a merészség lett pontozva. Mégcsak nem is egyszerre énekeltem.
Nekünk mi a tanulság? Legközelebb küldjünk valami tucatsza*t, azzal több esélyünk lenne. Mert úgy tűnik Európa a mondani való nélküli, tucatokat szereti!
Az orosz nagyikhoz meg annyit fűznék, hogy aranyosak meg minden, de ha ezt egy fiatalabb valaki énekelte volna el, nem is emlékeznénk rá. Itt a merészség lett pontozva. Mégcsak nem is egyszerre énekeltem.
2012. május 27. 08:20
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
Egyértelmű volt,már a Melodifestivalen előadásait is látva,hogy az idei győztes toronymagasan Loreen lesz,amit nem is bánok,mert személy szerint nagy rajongójuk vagyok a svédeknek. 
De azért MI sokkal-sokkal jobbak voltunk a 24. helynél...
De azért MI sokkal-sokkal jobbak voltunk a 24. helynél...
2012. május 27. 08:31
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Nekem nagyon tetszett Wolf Kati dala is tavaly, megérdemelte volna, hogy benne legyen a top 15-ben, de a Compact Disco nála is jobb volt véleményem szerint. Azt nem mondom, hogy elsők lehettünk volna, de a top10-ben bent lehettünk volna, csak hát sajnos ez nem mindig arról szól, hogy milyen a dal...
1 felhasználónak tetszik:
Fonzie
2012. május 27. 08:45
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
mért nem lepődöm meg h még a 20-ba sem kerültünk be? :/ na mind1 amugy szerintem Loreen nem is volt akkora nagy produkció legalábbis nekem nem jött be,bár a miénk se nagyon de azért csak jobb volt.Nekem személy szerint Görögország tetszett legjobban.
2012. május 27. 08:53
Az orosz nagyikat biztos csak a trollkodás kedvéért küldték be, és milyen jó helyezést értek már el.
Nekünk is hagyni kéne az ilyen békéről szóló dalokat és beküldeni pár falusi mamát, hogy köpüljenek vajat a színpadon. Lehet, hogy nagyobb sikerünk lenne.
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2012. május 27. 08:56
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
jól meg volt bundázva..
mi az h az írek 19.ek lettek?!-.-:@ tavaly 8.ok voltak, ugyancsak a Jedwarddel..-.-" meg mi is 24. helyezés?! ez valami vicc, ugye?! a svédek egyáltalán nem voltak jók, a norvégok viszont nagyon jók voltak és hanyadikok is lettek?! ja meg van. UTOLSÓK.
2012. május 27. 08:57
|
|
Fruzsiinahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 150982 offline
|
u.i.: Jővőre beküldjük majd Fekete Pákót aztán az elénekli angolul az 'add ide a didit' (vagy ha nem megy magyarul, angol felírattal) és akkor megnyerjük..
csupán ennyi
2012. május 27. 08:59
|
|
kriszteehúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.29. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 106500 offline
|
Számomra az a legszánalmasabb, hogy Oroszország ezzel a szeméttel 2. helyezést ért el... Az mondjuk már mellékes, hogy szerintem az albán csaj is csak kiabálni tudott, mégis 4. lett. A Compact Disco nem volt kiemelkedő, de a 24. helynél jobbat érdemeltek volna (bár első 10-be nem tettem volna be őket, mert az énekesnek élőben nincs igazán jó hangja). Szerintem kicsit erőltetett volt a show, annak ellenére, hogy a szám alapból jó lenne. Igazából azt nem értem, hogy mit akarunk mi még mindig az Eurovízión. Hiába küldünk ki bárkit is, úgyis az utolsó helyeken végzünk. Tény, hogy Európában a mostani politikai helyzetek miatt mindenki utál minket. Az meg a másik, hogy sem pénz, sem pedig hely nem lenne egy ilyen rendezvény lebonyolítására az országban.
2012. május 27. 09:05
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Idézet (LizzBerry @ 2012.05.27. 00:41)
Meg lehet kövezni, nekem nem tetszett Loreen dala. Hangja szép, meg a tehetségével sincs gond... Igazából az Eurovízió még mindig a politika és a pénz keveréke, és ez mindig is így lesz...
Erről van szó!
Nagyon tehetséges ezt nem vitatom,de nem őt képzeltem az első helyre. Pedig a TOP 10-et azért megálmodtam magunknak...
Sajnálom,hogy nem jött össze olyan szinten bunda volt,hogy nem igaz! Jövőre lehet nekünk is valami nagyi kórust kéne küldeni vagy valami hasonlót,sokkal népiesebbet.
Pl:2005-ben a Nox 15. lett...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.