Svédország nyerte az Eurovíziót
2012. május 28. 14:14
|
|
Roxxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 83 Azonosító: 145846 offline
|
Loreen megérdemelte.Nagyon nagy hantartományban mozog és embreileg sem hivalkodó,tök szerénynek tűnik.A Compact Disco is jó volt,bár eélytelen,miveL:
1.Elég nagy a poltikai éra a versenyben.
2.Az összes amerikai filmben ilyenek a háttérzenék.
3.Nem is volt elég a promótálás sem.Tavaly Kati sokkal többet volt a TV-ben,még a X-Faktor adását is az ESC-es szerepléséhez igazították.Ő mondjuk azért bukta el,mert csúszkált a hangja és ott volt a politikai fogás,hogy Orbán kegyeltje
1.Elég nagy a poltikai éra a versenyben.
2.Az összes amerikai filmben ilyenek a háttérzenék.
3.Nem is volt elég a promótálás sem.Tavaly Kati sokkal többet volt a TV-ben,még a X-Faktor adását is az ESC-es szerepléséhez igazították.Ő mondjuk azért bukta el,mert csúszkált a hangja és ott volt a politikai fogás,hogy Orbán kegyeltje
2012. május 28. 14:49
|
|
BorooFalat ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 910 Csatolások: 14 Azonosító: 125871 offline
|
Jó, szép hangja van meg minden, de engem nem nyűgözött le igazán. Egyik sem volt rám túl nagy hatással, de akiknek szurkoltam, az a törökök, a macedónok és az oroszok voltak. Azért a szerbek előadása is szép volt mondjuk. Viszont a ciprusiaktól, a görögöktől és a norvégoktól (meg azért még volt egy-két ilyen) sikítófrászt kaptam.
A magyarok saját véleményem szerint sokkal jobbak voltak most, mint tavaly, de mivel tudjuk, hogy ez nem is igazán a zenéről szól, már nem vártam jobb helyezést.
A magyarok saját véleményem szerint sokkal jobbak voltak most, mint tavaly, de mivel tudjuk, hogy ez nem is igazán a zenéről szól, már nem vártam jobb helyezést.
2012. május 28. 15:11
Boroo: egyetértek
szép hangja volt, de nem az igazi. A Compact Disco-tól jobbat várt mindenki. Hát igy mindegy. Gratulálok Loreen-nek.
2012. május 28. 15:28
Egész műsor már rég nem arról szól, mint amiről kéne
. Ha mondjuk Adele magyar lenne, nem angol és kiküldenénk őt erre, ő is ugyanúgy 24. lenne, mint a Compact Disco.
Bezzeg aki nem tudná 1994-ben a magyarok 4.-ek lettek ezen a versenyen....szánalmas
Bezzeg aki nem tudná 1994-ben a magyarok 4.-ek lettek ezen a versenyen....szánalmas
2012. május 28. 15:58
Lehet, hogy túlzás de sírtam, hogy nem kaptunk jobb helyezést ennél a 24. helynél, pedig nem vagyok elfogult magunkkal szemben, de szerintem jobban érdemeltünk volna, mert ami jó az jó.., persze tudtam, hogy nyerni biztos nem fogunk, mert nagyrészt a politika is szerepet játszik a végső eredményben, de reménykedtem benne, hogy előrébb leszünk, sovány vigasz az, hogy viszont van olyan ország aki még ide sem jutott be:) annyira szeretem a compactot és ezt a számukat is, mert mondanivalója van.. és aki ért a jó zenéhez, annak úgyis tetszik, meg láttam a facebook oldalukon, hogy sok külföldi elismerő szavakat intézett hozzájuk.. tehát biztos sok embernek tetszett, dehát ez van :\\\ egyedül az zavar, hogy olyan országok is megelőztek minket akiknek a számaik egy fabadkát nem érnek és tömegpop kategóriába sorolhatók, példának: la la love (ciprus), aphrodisiac (görögország), nameg nemértem, hogy mit keres előttünk egy moldova... és románia (egyébként az ő számuk nem olyan rossz.. ritmusos, de a mondanivalója szintén nulla), az albán csajszi nagyon irritált. Amik nagyon tetszettek még magunkon kívül, az Olaszország volt, és Norvégia is kicsit, Törökország is, de ott inkább csak a srác:$
, és azok közül akik nem jutottak be Szlovákia!
2012. május 28. 19:19
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Erre lehetett számítani, nem vagyok meglepődve. Nekem inkább valaki azt mondja meg, hogy az angolok hogyan végezhettek utánunk? Nem hiába küldték ki az idős csókát, Indiában született és világszerte népszerűek voltak az albumai, rendszeresen járt Azerbajdzsánba , Ciprusba és Európában több felé jótékonykodni. Anyja angol, apja indiai és mindkét országban népszerű, a mai napig. Oké, idős a csóka, elismerem de ha a fesztivál tényleg a politikáról szól, akkor az egyik alapítótagot miért teszik ennyire hátra ... Fel nem foghatom. Nem neki szurkoltam természetesen csak nem fér a fejembe. Nem mintha nekem nem lenne oly mindegy, de azt olvastam hogy azon gondolkodnak, kilépnek a versenyből és többé nem tartoznak a 'nagyokhoz', nem pénzelik a műsort mert övön aluli volt a támadás ellenük. Ez a politikai ellentét nem világos. Ahhoz képest, hogy a spanyol csaj azt nyilatkozta a rádiókban, hogy nem akar nyerni, mert nincs pénz az országnak megrendezni legközelebb a fesztivált, jól betették a 10-ik helyre, pedig nem érdemelték volna meg.
Valaki írta, hogy a svéd nyerés bunda volt. Én már a kihirdetés előtti percekben láttam tweeteket, amik arról szóltak, hogy a svédek nyertek és ott már ünnepeltek, szóval erről ennyit.
Valaki írta, hogy a svéd nyerés bunda volt. Én már a kihirdetés előtti percekben láttam tweeteket, amik arról szóltak, hogy a svédek nyertek és ott már ünnepeltek, szóval erről ennyit.
2012. május 28. 19:22
|
|
Bercsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 23 Azonosító: 128080 offline
|
sok-sok ugyanolyan melankolikus és semmilyen zene. bocsánat, de nekem ez a véleményem. a Compact Disco egy színfolt volt ebben a mezőnyben és bár illúzióim nem voltak, de hogy 24.??? amúgy a nyertest illetően meg egyetértek azokkal akik az mondják, hogy szép volt, jó volt, de nem az igazi...
2012. május 28. 19:22
Idézet (ophely88 @ 2012.05.28. 19:19)
Én már a kihirdetés előtti percekben láttam tweeteket, amik arról szóltak, hogy a svédek nyertek és ott már ünnepeltek, szóval erről ennyit. 
Igen, mert olyan nagy pontkülönbséggel nyert, hogy ha az utolsó 4-5 országtól nem kapott volna egyetlen pontot sem Loreen, az oroszok meg mindegyiktől 12-t, akkor is nyert volna.
2012. május 28. 20:45
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Nem néztem, de most megnéztem a vidit az első helyezettről és nem rossz.
2012. május 28. 20:50
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.05.28. 19:22)
Igen, mert olyan nagy pontkülönbséggel nyert, hogy ha az utolsó 4-5 országtól nem kapott volna egyetlen pontot sem Loreen, az oroszok meg mindegyiktől 12-t, akkor is nyert volna.
Svédország még nem is kapott egyetlen pontot sem, mikor ezt írták páran twitteren. De oly mindegy, valamiért első lett, mi a lista végén kullogunk és tartom magam ahhoz, amit anno Kati pontozása után is mondtam. SP-t Flourral vagy Pákót Kiszel Tündével kell kiküldeni, akkor jogosan bukdácsolnánk az utolsó helyeken.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. május 29. 02:27
|
|
KateBeckettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 171486 offline
|
Nekem tetszett ez a szám!Mi magyarok is jók voltunk bár én nem a Compact Discot küldtem volna.
2012. május 29. 08:07
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Gratula Loreen 
Szerintem megérdemelte.
Csoffadt Fickók köcc,hogy újra lejárattátok Magyarországot
Bár ez nem csak rajtuk múlik,van ebbe politika is....De legalább leköröztük az angolokat
Szerintem megérdemelte.
Csoffadt Fickók köcc,hogy újra lejárattátok Magyarországot
2012. május 29. 15:52
Hát meg kell hagyni Loreen dala tényleg jó lett szerintem ..
2012. május 29. 16:09
|
|
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3905 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline
|
teljesen egyetértek vele, fantasztikus a dal.

amin én meglepődtem, hogy az angolok olyan "rossz" helyen végeztek. nekem egy-két előbb végzett dalnál jobban tetszett...
amin én meglepődtem, hogy az angolok olyan "rossz" helyen végeztek. nekem egy-két előbb végzett dalnál jobban tetszett...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.