A svéd dal is tetszett, de az oroszok a nagyikkal nálam kicsapták a biztosítékot...
Svédország nyerte az Eurovíziót
2012. május 27. 21:43
|
|
bellenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 176647 offline
|
A Compact Disco szerintem nagyon jó volt és min. az első 10 között kellett volna lenniük! :/
A svéd dal is tetszett, de az oroszok a nagyikkal nálam kicsapták a biztosítékot...
2012. május 27. 21:54
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Néztétek a CD videói alatt a kommenteket? Vagy itt ez a cikk alatt? Azért sem szeretnek bennünket, mert azt látják, hogy a magyar a magyart támadja. A mentalitásunkkal is baj van, mert mindig csak panaszkodni tudunk, meg szidni a másikat. Pl. egy szerb ember írt a szerb dala alá, hogy mennyire szar? Persze, hogy nem, mert van benne ennyi hazai önérzet! Nem azt mondom, hogy kötelező, hogy tetsszen, de ne álljuk le szarozni őket... a magyar a magyart nem támogatja, akkor mit várunk? Amúgy ez meg egy baromság, hogy "a finnek szavaztak ránk tavaly, mi rájuk nem." Nem azért kell valakire szavazni, mert ő is szavazott ránk! Nem szimpátia szerint!
Nem akarok belemenni a politikába, de ott fent nagyon elérték, hogy utáljanak bennünket. És nem azért szarnak le, mert mondjuk nem tetszik a dal, hanem mert vannak dolgok, amik miatt ellenszenvesek vagyunk nekik! Ennyi...
és igen, mindig könnyebb azt mondani, hogy jaj a magyar szám szar volt. Nem volt az, csak a mai sok buta tinibe beleivódott az, hogy ami magyar az szar. pedig nagyon nem! ezen kellene elgondolkozni!
Nem akarok belemenni a politikába, de ott fent nagyon elérték, hogy utáljanak bennünket. És nem azért szarnak le, mert mondjuk nem tetszik a dal, hanem mert vannak dolgok, amik miatt ellenszenvesek vagyunk nekik! Ennyi...
és igen, mindig könnyebb azt mondani, hogy jaj a magyar szám szar volt. Nem volt az, csak a mai sok buta tinibe beleivódott az, hogy ami magyar az szar. pedig nagyon nem! ezen kellene elgondolkozni!
2012. május 27. 22:18
|
|
Alexa15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.23. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 137019 offline
|
Szerintem igenis az oroszok csinálták jól. Ők poénra vették ezt az egészet, ugyanis ez a dalfesztivál csak egy vicc. Nem szól másról csak a politikáról és akármilyen jó dalt küldhetnénk ki sem tudnánk nyerni.
2012. május 27. 22:21
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Az azért vicces volt h ők kaptak 300 valamennyi pontot, a magyarok meg 17-et xd látszik h a magyarokat nem szeretik. Am nekem egyátalán nem tetszett ez a produkció.. Na mind1 ők tudjáák
Akkor is, nagymamák forever
<3
2012. május 27. 22:51
|
|
xo.Lona.xo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 695 Csatolások: 348 Azonosító: 171167 offline
|
Júhuu
D dejoo.. lenne ha néztem volna xd
2012. május 27. 23:01
|
|
Zsófy0Kóczánúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 176582 offline
|
Idézet (zsofici99 @ 2012.05.27. 13:49)
Gratulálok Loreen!
Megérdemelte, mert nagyon jó hangja van! De Magyarországot nagyon lehúzták, nem tudom, mi a francért. Lehet azért, mert a szavazás az ilyen "ország barátság" elv alapján megy végbe, és így persze, hogy semmi esélyünk a győzelemre. De Albánia... az egy fos volt az a nő! Én is elmehetnék, rikonyálok pár sort, aztán benne vagyok a Top5-ben. Ennyi!
Amúgy jók voltatok fiúk! Gratula, Compact Disco!
Amúgy jók voltatok fiúk! Gratula, Compact Disco!
Tényleg nagyon jó volt Loreen
Szerintem Cyprus is nagyon jó volt de Albánia valami iszonyat volt, de anyukámnak tetszett :/
2012. május 28. 01:05
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
tiszta politika egyébként... egyáltalán nem volt jó a daluk sem - szerintem.
2012. május 28. 01:05
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
én is a babuskáknak szurkoltam, iszonyatosan édesek voltak!
2012. május 28. 01:07
|
|
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline
|
ez LOL volt!!!
A magyaroknak vagy a Jedward-nak kellett volna győznie!! Meg akár a Cyprus vagy Norvégia vagy Románia is nyerhetett volna!
nem örültem a svédeknek.....
A magyaroknak vagy a Jedward-nak kellett volna győznie!! Meg akár a Cyprus vagy Norvégia vagy Románia is nyerhetett volna!
2012. május 28. 10:55
Én azt hittem, hogy most a Compact Discoval jobb eredményt érhetünk el.
2012. május 28. 11:00
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
én nagyon örültem Loreennek ,nagyon megfogott a hangja,igaz hogy kicsit furcásn tááncolt de szerintem látszott rajta mennyire örül és élvezi ezt csinálni,szóval szerintem jó hoyga svédek nyerték.
2012. május 28. 12:16
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
sztem svédország is jó volt, Loreen megrdemelte, de a magyarok száma volt a legjobb-.- ez az ország szar helyzetét mutatja, még a kutya se szavazna ránk
am jedward is jó hátul volt, meg én norvégiát se az uccsó helyre raknám. na meg az orosz nagyik, az már röhelyes-.- szerbia lehetett volna a 2. inkább
2012. május 28. 12:41
|
|
Dreamer 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 167224 offline
|
Nekem tetszett a dal, viszont az előadás szörnyű volt...az a vonaglás a színpadon, az kikészített engem. Viszont, a dal...megyek is letölteni!:"D
2012. május 28. 13:32
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nem néztem a műsort, így én nem tudok arról nyilatkozni, hogy ki milyen jó volt. Azt tudom, hogy a Compact Disco-nak sokkal előrébb kellett volna lennie. Megérdemelték volna.
2012. május 28. 13:35
Ó, kár hogy nem mi. Mert a Copact Disco dala nagyon jó!^^
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: