Svédország nyerte az Eurovíziót
2012. május 27. 16:37
|
|
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline
|
Aki ismeri az európai történelmet és földrajzot, az 90%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy az egyes országok kinek adják a pontjaikat. A produkciók minősége harmadlagos tényező, lásd orosz nénik, aranyosak meg minden de inkább cirkuszba illettek volna.
2012. május 27. 16:39
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Orosz volt a legjobb
2012. május 27. 17:06
Jedward eléggé hátul volt... és hát US..... a legkevesebb ponntal... hát ez.. vitték volna Adele-t vagy One Directiont :DDD
2012. május 27. 17:33
24.?
TELJESEN mindegy kit küldünk, lehet bármilyen jó kutya nem szavaz ránk sajnos.
2012. május 27. 17:38
Tényleg elég jó volt a svéd Loreen.. Így megértem hogy ő nyerte..
Bár azt nem hittem volna hogy a Compact Disco 24. lesz :/:/ Ezeknél még Wolf Kati is jobb volt, hiába csak 22. lett..
Nem tudom kit kellene kiküldeni hogy ő meg is nyerje..
Bár azt nem hittem volna hogy a Compact Disco 24. lesz :/:/ Ezeknél még Wolf Kati is jobb volt, hiába csak 22. lett..
Nem tudom kit kellene kiküldeni hogy ő meg is nyerje..
2012. május 27. 17:41
Ugye ez attól is függ, hogy melyik ország mennyire támogatja a másikat, tavaly is ez volt a helyzet..
2012. május 27. 18:54
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Idézet (N.Adri @ 2012.05.27. 17:06)
Jedward eléggé hátul volt... és hát US.. a legkevesebb ponntal... hát ez.. vitték volna Adele-t vagy One Directiont :DDD
A Jedward írek, Adele meg a 1D britek. És nem US hanem esetleg UK. Amúgy a britek tényleg nem voltak jók, utolsó előttiek lettek, valami idős bácsi unalmas dallal.
2012. május 27. 19:01
|
anabell888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 165472 offline
|
Megérdemelten nyert a svéd lány.
Mi meg megint leszerepeltünk.
Talán nem tucatdalokkal kellene indulnunk és akkor lenne esélyünk.:/
Mi meg megint leszerepeltünk.
2012. május 27. 19:06
Szerintem mi ezerszer jobbak voltunk ennél , de most komolyan. Az orosz nagyikák szerintem vállalhatatlanok voltak , a Jedwardról pedig inkább ne is beszéljünk.Kár, hogy ez a verseny már régóta nem a dalokról szól....
2012. május 27. 19:15
|
NudliiKaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 176637 offline
|
A mi dalunk elég gyenge volt,de itt a pontozás arról szólt,hogy melyik ország kivel szimpatizál.A svédek annyival jobbak voltak a mezőnynél,hogy őket nem lehetett leszavazni,nekik szerencséjük,hogy tudnak dalt írni.:-)
2012. május 27. 19:16
Radics Gigit kéne kiküldeni,ha 18 éves elmúlna
bár így igaz,ez rég nem a dalokról szól...
2012. május 27. 19:20
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Szánalom az egész...
A Compact Disco is bűn sz*r. Többet értünk volna Tóth Gabival! Nem mintha az egész pontozás a tehetségről szólna inkább az országokról. Arról meg inkább nem is mondok semmit, hogy 80 év és a halál közötti nagyik dobogósok lettek! Ehhez tényleg csak gratulálni tudok! Loreen nekem amúgy tetszett.. talán a legjobban és tényleg csak gratulálni tudok!
A Compact Disco is bűn sz*r. Többet értünk volna Tóth Gabival! Nem mintha az egész pontozás a tehetségről szólna inkább az országokról. Arról meg inkább nem is mondok semmit, hogy 80 év és a halál közötti nagyik dobogósok lettek! Ehhez tényleg csak gratulálni tudok! Loreen nekem amúgy tetszett.. talán a legjobban és tényleg csak gratulálni tudok!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: