Én sosem tartottam baglyot és nem is szeretnék!
És sajnálom őket,amiért így kidobták őket!
Az ilyenek nem is emberek,mert nincsen szívük!
Magukra hagyják baglyaikat a Harry Potter-rajongók
2012. május 27. 18:04
En nagyon sajnalom oket.Ha ezt teszik az emberek a bagjokkal,ennyi erovel mar meg se vegyek!Ilyen hulyeket...
2012. május 27. 22:25
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
ki az a rögeszmés rajongó aki "csak egy film" miatt egy baglyot vesz? Vett volna egy seprűt és írta volna rá a végére, hogy Nimbusz 2000 és szinte ugyan ott tartana..
1 felhasználónak tetszik:
timea15
2012. május 29. 07:40
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Gratulálok minden kedves "Rajongónak"!
1: Ha valamit szeretek, azt akkor is szeretem, amikor már véget ért a film/sorozat/stb...
2: Az ilyen állatvásárlást sosem támogattam. Kb hasonló jellegű ez, mint amikor húsvétra nyuszit és csibéket vásárolnak, aztán viszik menhelyekre-állatkertekbe őket...
1: Ha valamit szeretek, azt akkor is szeretem, amikor már véget ért a film/sorozat/stb...
2: Az ilyen állatvásárlást sosem támogattam. Kb hasonló jellegű ez, mint amikor húsvétra nyuszit és csibéket vásárolnak, aztán viszik menhelyekre-állatkertekbe őket...
2012. június 08. 17:40
|
|
Courantevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.05. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 177239 offline
|
Hát, jó.
Én hiába vagyok hpfan, nem veszek meg egy
BAGLYOT.
Egy baglyot b..., és nem is ez a baj,hallottunk már durvábbat, hanem hogy ha már eldöntötte, hogy neki bagoly kell, akkor ne hagyja csak úgy magára!
Én hiába vagyok hpfan, nem veszek meg egy
BAGLYOT.
Egy baglyot b..., és nem is ez a baj,hallottunk már durvábbat, hanem hogy ha már eldöntötte, hogy neki bagoly kell, akkor ne hagyja csak úgy magára!
2012. július 21. 08:34
|
|
Horváth Jankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 180795 offline
|
Nekem nem kéne bagoly, az biztos. Elég nekem a macska meg a kutya.
2012. július 29. 09:26
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Gratulálok nekik! Addig imádják a bagjokat mert trendi azt tartani amíg megy a film aztán pedig szerencsétlen állatot szélnek ersztik. Abba bele sem gondolnak hogy egy ketrechez szokott madár hogy fog élni a szabadban.
2012. július 29. 09:34
Egyesek nem veszik észre, hogy azok élőlények?!
Milyen emberek vannak ma már..
2012. július 29. 09:52
Csak gratulálni tudok az olyan embereknek, akik kidobják az állataikat, ha már megunják őket. Akkor ne tartsanak! Az állat nem tehet róla, hogy megunják, vagy véget ér a rajongó kedvenc filmsorozata. Ilyenkor örülök, hogy nálunk a bagolytartás nem engedélyezett. Mondjuk, én szívesen tartanék, ha lenne rá helyem.
2012. július 29. 09:53
CanDus: Vagy ha már megnő a nyuszi, mehet a fazékba. Sajnos az én húsvéti nyulaimmal ez történt annak idején, mert öregapám folyton szélnek eresztette őket a kertben, aztán rámfogta, hogy én engedtem ki őket. Ami nem volt igaz.
2012. július 30. 09:05
|
|
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline
|
Jesszus, ekkora marhakat! Nagy gratulacio az ilyen idiotaknak! Milyen dolog, hogy most a bagoly a meno s veszunk egyet de mihelyt kimegy a divatbol szelnek eresztjuk oket!?
Arra nem gondoltak, hogy az a madar mit fog odakint csinalni?Ahhh, sok hulye!!
2012. szeptember 20. 08:13
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
hogy lehetnek a szülők is ilyen felelőtlenek,hogy megengedik a gyerekeiknek,hogy baglyot tartsanak???a bagoly amúgy sem ketrecbe való,lakásba meg pláne nem...
2012. október 09. 13:45
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
na hát ez jellemző. baglyot venni csak azért, mert az menő. és később mi lesz, ha megunja a kedves gazdija? erre nem gondolt a félőrült rajongó? amúgy meg ha szeretek egy sorozatot, akkor az nem múlik el, mikor vége a sorozatnak.
2014. február 03. 11:10
|
|
Vandaa7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 662 Csatolások: 0 Azonosító: 218286 offline
|
1.Vége a filmsorozatnak és már nem is szeretik az a filmet?
2. Szegény baglyok,de istenem egy bagoly nem házba való!!! És csak úgy kidobják őket amikor már "megunták2 őket..chh szégyen.És amúgy is így túl háziasodtak és nem birnak normálisan élni a vadonban..meg vadászni se birnak..akkora nagy barmok az emberek ez a felfogás..veszek egy baglyot,mert az menő..höhö aztán meg kidobom..ezt gondolják vagy mi?!ehhez csak gratulálni tudok.. -.-
3.Ha,pedig hp-s háziállatot akartak akkor miért nem vettek egy macskát vagy egeret?! És azt talán nem dobták volna ki + egyszerűbb a gondozása..Meg ez talán "nem megy ki a divatból"..
2. Szegény baglyok,de istenem egy bagoly nem házba való!!! És csak úgy kidobják őket amikor már "megunták2 őket..chh szégyen.És amúgy is így túl háziasodtak és nem birnak normálisan élni a vadonban..meg vadászni se birnak..akkora nagy barmok az emberek ez a felfogás..veszek egy baglyot,mert az menő..höhö aztán meg kidobom..ezt gondolják vagy mi?!ehhez csak gratulálni tudok.. -.-
3.Ha,pedig hp-s háziállatot akartak akkor miért nem vettek egy macskát vagy egeret?! És azt talán nem dobták volna ki + egyszerűbb a gondozása..Meg ez talán "nem megy ki a divatból"..
2014. február 03. 11:15
Szegény baglyok. Az állat nagy felelősség, és egy életre szól.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.