3 hónapja tudni, hogy Nicole Polizzi, a Jersey Shore botrányhősnője gyermeket vár. Nemrég fény derült arra is, hogy guida vagy guido lesz-e a baba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Snookinak kisfia lesz
2012. május 26. 17:16
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
Idézet
Azt reméltem, hogy kislány lesz, mert minden lány lányt szeretne!
gondolod??
---
szegény kis srác
Idézet
guido vagy guida
2012. május 26. 17:27
Kis Guidó! Vajon mimlesz a neve de az fix hogy nem Mike lesz XD
2012. május 26. 17:42
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Szerintem nincs miért sajnálni a babát...
Pink is eléggé vad vol és róla is mindenki azt hitte, hogy borzalmas anyuka lesz pedig példát lehet róla venni! Sok boldogságot "Snickers"!
Pink is eléggé vad vol és róla is mindenki azt hitte, hogy borzalmas anyuka lesz pedig példát lehet róla venni! Sok boldogságot "Snickers"!
2012. május 26. 17:55
Sok boldogságot!
Remélem, hogy valagogy megvàltozik.
2012. május 26. 18:06
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
azért aranyos Tőle, hogy örül, persze minden várandós nő örül ilyenkor, de azért remélem tényleg megfog változni. egy gyerek komoly dolog ... Oo odakéne figyelnie erre. nem nagyon tudom kinézni belőle, hogy leteszi az alkoholt ... de azért reménykedjünk ...
2012. május 26. 18:11
háát.. amennyire én ismerem Snookit ő nem az az anya tipus de gondolom hogy vigyáz a picire hisz ösztönösen minden normális anya vigyáz a gyerekére
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: