A siker kulcsa — ahogy a nagyok tanították
2012. május 27. 11:20
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
unicum95 én is egyetértek!
2012. május 27. 13:16
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
mind az 5.öt eddig is csináltam
2012. május 27. 15:54
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
"Én még azt is hallottam, hogy Einstein megbukott matematikából, tehát tényleg nincs veszve semmi! A lényeg, hogy mindenki küzdjön az álmaiért."
ezt mindenki hallotta,csakhogy Einstein sosem bukott meg.....itt is olvashatod:
http://www.femina.hu/terasz/legnagyobb_tevhitek_tortenelem
ezt mindenki hallotta,csakhogy Einstein sosem bukott meg.....itt is olvashatod:
http://www.femina.hu/terasz/legnagyobb_tevhitek_tortenelem
2012. május 28. 09:46
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Hát igen, ez így van rendjén. A mélypontból hamar ki lehet mászni némi akaraterővel. Ezt nevezik az "akkor is megcsinálom" témának. Mennyi mindennel szegényebbek lennénk, ha pl. az itt felsoroltakat nem utasították volna vissza.
2012. május 28. 11:56
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
erről a cikkről két dolgo jutott eszembe. Az egyik, hogy tudom utánozni Goofy hangját..XD a másik, mikor a qaf-ban Ben könyvét huszonakárhány kiado is visszadobja.
amugy marha jó cikk.
amugy marha jó cikk.
2012. május 28. 13:24
|
|
chibiseutaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174248 offline
|
2012. május 30. 16:35
Akárhányszor vmi nagyot akarok csinálni, és kideríteni mihez értek, mindig rosszul sül el. Ilyen a formám...
2012. június 03. 17:06
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Több ilyen cikket!!!!
Mindenki hibázhat, lehet bukása, de ettől még nincs elásva semmi.
Nekem sokszor szokták mondani, hogy mindig a remény hal meg utoljára.. Igaz. Ezt ne feledjétek ti se!
Mindenki hibázhat, lehet bukása, de ettől még nincs elásva semmi.
Nekem sokszor szokták mondani, hogy mindig a remény hal meg utoljára.. Igaz. Ezt ne feledjétek ti se!
2012. június 09. 21:30
Ez így igaz, tényleg sajnáltam volna, ha nem jön létre a Harry Potter, Donald kacsa és a többiek... de egy valaki mégis csak felnézett rájuk, és most, akik hittek a tehetségekben, büszkék lehetnek azokra, akik különböző cselekedetekkel írták be magukat az idézőjeles történelembe. Ugyanez a helyzet Stephenie Meyer Alkonyat c. könyveivel is, amit először Forksnak nevezett, ezért rengeteg művész vagy nem tudom én, mi a fene, visszautasította.
Mára már bestseller a könyv, sőt, film is készült belőle.
Ennyi!
Mára már bestseller a könyv, sőt, film is készült belőle.
Ennyi!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: