Leégtek a Linkin Park tagjai!
2012. május 26. 19:40
|
|
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6255 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline
|
Jaj, srácok.:/ Megmondom őszintén többet vártam a srácoktól, mármint ez a szám se rossz, de nem erre vagyok ráhangolódva velük kapcsolatban. A Linkin Park egy rock együttes, ne menjenek már át popba... könyörgöm. Klasszisokkal jobbak a régi számaik.
2012. május 26. 22:47
|
|
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline
|
ez valami ki*aszott jó lett
mondjuk Likin park számait mind szeretem
2012. május 27. 10:57
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nagyon jó szám!
A klip is szuper!
2012. május 27. 10:57
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
Leégett a Linkin Park.Nem lehet szépíteni a dolgokat.Ez a szám valami halál unalom.Hol a bánatban gitárcentrikusabb ez a dal?Hol vannak a nagy refrének?Zseniális pop számot kaptunk tőlük már megint.Persze sokaknak bejön ez a stílus,de kérem,hasonlítsuk már össze a Hybrid Theory-val.A nyomába se érhet.Ha az egész album ilyen lesz akkor kapunk egy Thousan Suns-hoz hasonló valamit.Ez nem Nu-Metál,ez nem Linkin Park.
Mielőtt valaki letámadna,én nagy fan voltam csak az utolsó album megrendített,ez a szám meg egyenesen elborzasztott.Ha nem tudnám,hogy Linkin Park akkor azt mondanám,hogy zseniális,így viszont siralmas.A Korn dubstep hülyesége után nem hittem,hogy érhet még negatív meglepetés.Erre tessék jött ez
Mielőtt valaki letámadna,én nagy fan voltam csak az utolsó album megrendített,ez a szám meg egyenesen elborzasztott.Ha nem tudnám,hogy Linkin Park akkor azt mondanám,hogy zseniális,így viszont siralmas.A Korn dubstep hülyesége után nem hittem,hogy érhet még negatív meglepetés.Erre tessék jött ez
2012. május 27. 14:22
|
|
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline
|
Jo most mindenki azzal jön,hogy már a Korn és Linkin Park se a régi:) könyörgöm senki se szeret évtizedeken keresztül csak ugyan azt csinálni.Egy kis változást akartak:) Van akinek tetszik van akinek nem.
de ők szeretik ezt csinálni: D És szerintem jó szám lett:33
2012. május 27. 18:51
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (iowa96 @ 2012.05.27. 10:57)
Leégett a Linkin Park.Nem lehet szépíteni a dolgokat.Ez a szám valami halál unalom.Hol a bánatban gitárcentrikusabb ez a dal?Hol vannak a nagy refrének?Zseniális pop számot kaptunk tőlük már megint.Persze sokaknak bejön ez a stílus,de kérem,hasonlítsuk már össze a Hybrid Theory-val.A nyomába se érhet.Ha az egész album ilyen lesz akkor kapunk egy Thousan Suns-hoz hasonló valamit.Ez nem Nu-Metál,ez nem Linkin Park.
Jézusom, végighallgattad te a Thousand Suns-t?? Köze nincs annak az albumnak ehhez a számhoz. Nem tudom, hogy az a lemez mi volt, de hogy nem Linkin Park, az tuti. Viszont ez a szám már emlékeztet azokra a szép időkre, mikor a Meteorával a csúcson voltak. Még hogy pop szám
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. május 27. 20:36
|
|
Devil93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.18. Hozzászólás: 775 Csatolások: 32 Azonosító: 129498 offline
|
En csalodtam bennuk ez nagyon nem az a Linkin Park akit regen megismertem , sokkal utosebb volt most meg tulsagosan is kovetik a divatot, ez inkabb egy tul elektronikusra sikerult vmi.
2012. május 27. 21:19
|
|
iowa96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 67 Csatolások: 2 Azonosító: 154516 offline
|
Christo valóban igazad van.Meg kell újulni egy bandának.De nem úgy hogy felrúgja az addigi eredményeit,seggbe rúgja a rajongókat és csinál egy pop albumot.Igen végig nyomtam a Thousand Suns-többször is.Végig olvastad amit írtam?Ígérték,hogy vissza térnek a gyökerekhez.Szerinted ilyen hangzással kezdtek?Én is mellettük voltam az előző albumnál még,próbáltam védeni őket de nem ment.Ha a Minutes To Midnight stílusát adná vissza a szám akkor semmi baj nem lenne.
Miért van az,hogy ha valaki itt kimondja a véleményét akkor az hülye?És ezt kérlek ne vedd magadra.Más is csinálja bármelyik más cikknél.Csak annyit kérek,hogy nézz meg pár bandát akik változtattak a stílusukon de nem drasztikusan.Pl:Slipknot,Killswitc Engage,Disturbed,Lostprophets,Mudvayne.
Nem akarlak bántani elhiheted.Szeretem az LP-t de ez csalódás tőlük.6-7 éve még hallgattam pop zenét,azóta viszont csak kemény metált és sajnálom ha megsértettelek téged és más rajongót de ez a véleményem.Ha nem tetszik akkor küldjetek el a francba.Nem akarok konfliktust de kiállok amellett amit gondolok.
Miért van az,hogy ha valaki itt kimondja a véleményét akkor az hülye?És ezt kérlek ne vedd magadra.Más is csinálja bármelyik más cikknél.Csak annyit kérek,hogy nézz meg pár bandát akik változtattak a stílusukon de nem drasztikusan.Pl:Slipknot,Killswitc Engage,Disturbed,Lostprophets,Mudvayne.
Nem akarlak bántani elhiheted.Szeretem az LP-t de ez csalódás tőlük.6-7 éve még hallgattam pop zenét,azóta viszont csak kemény metált és sajnálom ha megsértettelek téged és más rajongót de ez a véleményem.Ha nem tetszik akkor küldjetek el a francba.Nem akarok konfliktust de kiállok amellett amit gondolok.
2012. május 27. 21:28
|
|
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline
|
Szerintem jó szám, és a klip is jó. Olvastam egy riportot, hogy végülis mi lesz a "témája" az új albumuknak, és szerintem ez a szám jól tükrözi. Akinek meg nem tetszik, az ne hallgassa
2012. május 28. 17:59
|
|
Christo |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline
|
Idézet (iowa96 @ 2012.05.27. 21:19)
Christo valóban igazad van.Meg kell újulni egy bandának.De nem úgy hogy felrúgja az addigi eredményeit,seggbe rúgja a rajongókat és csinál egy pop albumot.Igen végig nyomtam a Thousand Suns-többször is.Végig olvastad amit írtam?Ígérték,hogy vissza térnek a gyökerekhez.Szerinted ilyen hangzással kezdtek?Én is mellettük voltam az előző albumnál még,próbáltam védeni őket de nem ment.Ha a Minutes To Midnight stílusát adná vissza a szám akkor semmi baj nem lenne.
Senki sem hülyézett le. De szerintem már a Minutes to Midnight albumukon is volt jó pár könnyedebb szám, a Burn It Downhoz hasonló. Én nagyon bízom ebben az új albumban és mivel eddig csak 2 számot hallhattunk róla, (a másik a Lies, Greed, Misery ami egyébként szerintem állati jó) én még nem ásnám el a bandát.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.