Megjelent a rockzenekar legújabb klipje, a Burn It Down.
Mint a legtöbb videójuk, ez is látványos lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leégtek a Linkin Park tagjai!
2012. május 26. 13:09
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Szeressük Linkin Parkot <3
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. május 26. 13:19
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Az LP mindig is nagyon király banda volt, viszont ahonnan kezdték és ahova ma eljutottak zenei stílusban az nem kicsit furcsa, gitártémák az előző lemezen is már maszatolásnak tűntek. Félek, mi lesz ebből a lemezből is.
2012. május 26. 13:40
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Nem foglalkozom azzal, hogy régen milyen zenét játszottak, hanem tetszik a dal vagy nem. Nekem tetszik. Pedig óriásinagyiszonyat LP fan voltam tini koromban. Imádtam őket. Nem mondom jobban elhallgatom az első két albumukat, de hát most ez van ilyen zenét nyomnak, nincs mit tenni. Nekem bejön a dal. Kiváncsi vagyok az új albumra, mert azért az előző tényleg nem sikerült valami jól.
Amúgy szerintem a Minutes to Midnight féle zenei vonalat kellene erőltetniük, mert az már egy érettebb Linkin Park volt, és ugye ez volna a céljuk.
Amúgy szerintem a Minutes to Midnight féle zenei vonalat kellene erőltetniük, mert az már egy érettebb Linkin Park volt, és ugye ez volna a céljuk.
2012. május 26. 13:45
ezeknek egyetlen egy hallgatható jó albuma volt a Hybrid theory!
a többi mehet a levesbe!
a többi mehet a levesbe!
2012. május 26. 14:15
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Imádom
Már nagyon rég óta Linkin Park fan vagyok.Én is elismerem hogy az újabb dalaik teljesen másmilyenek mint anno, de ez engem különösebben nem izgat.Mindenki változik, így a srácok is változtak a Hybrid Theory óta és velük együtt a zenéjük is, de ez nem baj. A videó pedig (mind eddig az összes) szerintem fantasztikus.Még mindig ők a legjobbak
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. május 26. 14:25
|
|
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6278 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline
|
Imádom.*-*;3
Már 2 napja kb a klipet nézem egy huzamban. Tudom vannak akik megutálták őket meg hasonlók,de én ugyan nem! De vannak akik épp,most szerették meg őket. Változnak és ez természetes,mert az emberek idővel változnak Te is és Én is fogunk. Az lenne a furcsa ha nem!
Jó,igaz a tavalyi albumuk nem a legjobb ezt aláírom. De az idei nagy durranás lesz,hisz Mike mondta,hogy keverik a régi és az új stílusukat is. *-* Erre itt a Burn It Down.
*-*
Már 2 napja kb a klipet nézem egy huzamban. Tudom vannak akik megutálták őket meg hasonlók,de én ugyan nem! De vannak akik épp,most szerették meg őket. Változnak és ez természetes,mert az emberek idővel változnak Te is és Én is fogunk. Az lenne a furcsa ha nem!
2012. május 26. 15:28
|
|
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline
|
az ő zenéjükön nőttem fel és öregszem is meg ! imádlak titeket fiúk (L)!
2012. május 26. 16:05
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Öhm, ez egy kalap... a régi számaikhoz képest. Miért kell radio-friend-be átmenni? Nekem megvan a Meteora albumuk, és azt rongyosra hallgattam kisebb koromban. Ezt meg inkább leállítottam.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.