Shenae Grimes a napokban elárulta egy interjúban, hogy szeretné, ha sorozatában a karaktere ismét összejönne Liammel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shenae Grimes örülne, ha a 90210 karakterei újra összejönnének
2012. május 26. 12:57
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Az tnylef jó lenne
Nagyon szerettem azt a sorozatot kár h már véget ért :/
2012. május 26. 12:59
Annievel voltak a legcukibbak.Az új évadot kíváncsian várom.
2012. május 26. 13:13
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Jó lenne
De most a lelkésszel nagyon összeillik Annie,rem összejönnek ..
<3
2012. május 26. 13:51
Ez igaz!! Én még Naomival is szívesebben látnám Liamet, mint Silverrel (hisz ha azt nézzük Silver a legnagyobb r*banc benne...) engem ebben a sorozatban egyedül az zavar, hogy már mindenki-mindenkivel együtt van de már komolyan, én is nagyon szeretném ha Liam végül újra Annie mellett kötne ki, hiszen egyszer már megkérte nem?! Jó, nem sült el a legjobban, de akkor is!!
2012. május 26. 14:28
|
csillaglány▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 1420 Csatolások: 37 Azonosító: 174497 offline
|
úgy néz ki csak én nem örülnék neki hogy ha összejönnének
szerintem Naomival sokkal aranyosabak voltak
2012. május 26. 14:31
Hát nem tudom, én nem igazán szerettem őket együtt. Igazából nekem kicsit zavaros már, mert tényleg mindenki kavart már mindenkivel, úgyhogy eldönteni sem tudom, ki kivel lenne a legjobb. Szerintem nem illenek egymáshoz, attól függetlenül, hogy szépek voltak együtt
2012. május 26. 15:11
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Ajh, annyira jó lenne ha újra együtt lennének:)
2012. május 26. 18:10
|
|
heni06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172732 offline
|
Én osztom a véleményt,hogy Naomi és Liam páros lenne a legjobb! Nekem az a Liam akit először megismertünk nagyon hiányzik. Az aki Naomi mellett volt egy sokkal izgalmasabb és helyesebb Liam volt!Viszont mikor már Annievel összejött kevésbé lett érdekes... de ez csak az én véleményem szóval ezért kérlek ne vegyétek le a fejemet.Ám ami tény,hogy nem csak kizárólag a srác változott hiszem Naomi sem az a buta lány aki volt,ami viszont nem lenne hátrány hiszen régen a kapcsolatuk azért is nem ment mert teljesen külön személyiségek voltak más-más igényekkel,de most Naomi is sokat komolyodott ezért hiszek benne,hogy most talán jobban kijönnének.Ám úgy olvasom mindenki annak örülne a legkevésbé ha Silverrel jönne össze ami szerintem sem lenne bölcs döntés! Silver szerintem az a fajta lány aki szeret mindenbe belekóstolni és könnyeden átlép a kapcsolatokon ezért félnék,hogy Liamet komolyan megsértené ,ha éppen a fiú komolyan gondolná ezt az érzelem dolgot!
2012. május 27. 11:00
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Aranyosak együtt.
2012. május 28. 08:36
|
|
vikimumus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 984 Csatolások: 68 Azonosító: 125739 offline
|
Szerintem Liam Annie-hez, Silverhez és Naomihoz is illik. Úgyhogy nekem mindegy, hogy kivel fog összejönni. Amúgy ha a sorozatbeli kapcsolatokat nézzük, akkor úgysem lesz tartós, akárkivel jön is össze, mert valahogy ebben mindneki összejön mindenkivel (én ezt Melrose Place-effektusnak nevezem, mert abban volt még ilyen). De amúgy drukkolok a szereplőknek, hogy a sorozat végére rendeződjön az életük.
2012. május 28. 19:36
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
hát én is ezt szeretném
2012. július 04. 09:50
Az ő karaktereik passzolnak, Naomival annyira nem illettek össze, Silverről meg már ne is essen szó.
Linnie 4ever! ♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: