vonnie
tökéletesen egyetértek! Ha előbb adnák le, tuti többen megnéznék.
Amúgy szerintem azért sincs olyan nagy nézettsége, mert akit érdekel, az neten megnézni felirattal, akit meg nem, az meg magyarul se nézi meg.
És lehet, hogy hülyeség, de Amerikában bizonyára a Secret Circle-nek is azért nem volt akkora nézettsége, mert rögtön a Vámpírnaplók után adták le.
Visszatér a Vámpírnaplók
2012. május 27. 12:06
Na pont ezért nézem a neten.Mit várnak ,ha szerda késő este adják?Jaj ,majd csütörtökönként kimaradnak az 1.óráról ,mert Elena éppen megtudta ,hogy Stefan vámpír.
Talán az 1. pár részt néztem az RTL-en.
Néha szoktam nézni egy szlovák adót ahol vasárnaponként a Hellcats,PLL és TVD egymás után mennek.Jó,persze vannak a VD-ben olyan részek is ,de a nézettség magas.
Talán az 1. pár részt néztem az RTL-en.
Néha szoktam nézni egy szlovák adót ahol vasárnaponként a Hellcats,PLL és TVD egymás után mennek.Jó,persze vannak a VD-ben olyan részek is ,de a nézettség magas.
2012. május 27. 12:55
|
|
kankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.04. Hozzászólás: 337 Csatolások: 57 Azonosító: 97843 offline
|
úgy volt június közepétől indul a 3.ik évad az TL-en nah mindegy már látta aki akarta.a COOL melett a prizma Tv is adja fogja szintén kedd esténként csak egy órával előbb 22:00kor.. szivesen megnéznék pár adatot hoyg ezeken a csatornákon iyeln idősávokban ki fogja nézni?hányan..
2012. május 27. 16:59
De jó! 
Várom már,és így legalább nyáron sem maradok TVD nélkül!
Várom már,és így legalább nyáron sem maradok TVD nélkül!
2012. május 27. 17:35
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Jah a kis iskolásoknak jó mert nyáron nézhetik de aki dolgozik minden rohadt nap az nézze a főműsoridőben a sok semmirevaló szappanoperákat!Kösssz már megint késő estére teszik a jó sorozatokat.
2012. május 28. 13:47
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Szerintem nagy hülyeség előről levetíteni a sorozatot. Amúgy sem volt nagy nézettsége, most méginkább nem lesz...
2012. május 28. 15:23
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
elkezdem végre nèzni xd
2012. május 28. 19:39
|
|
XDoriginal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 949 Csatolások: 0 Azonosító: 157082 offline
|
fúú,nagyon várom a folytatást
2012. május 28. 20:00
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
király:D
de írták h az rtl-en júniusban lesz a 3.évad most még se?
de írták h az rtl-en júniusban lesz a 3.évad most még se?
2012. május 28. 20:53
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Én valahol azt olvastam, hogy júniustól kezdi leadni a 3. évadot a RTL
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: