Visszatér a Vámpírnaplók
2012. május 26. 20:09
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Én már az összes évadot láttam,és nem tervezem h visszanézem az elejétől.
2012. május 26. 20:14
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Én is mindig a neten nézem és a 4. is ott fogom
2012. május 26. 20:15
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Most mit gondolnak ezek? Azért alacsony a nézettsége, mert hétköznap van iszonyat későn. Ami kiakaszt.
2012. május 26. 20:51
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Mi a fasz!!!
Kapják BE!! :@@@@
Kapják BE!! :@@@@
2012. május 26. 20:59
|
|
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349848 Azonosító: 98426 offline
|
Persze, hogy nincs akkora sikere, ha a sz*ros "Való" Világ miatt beteszik szerdán késő estére. Ki a fene nézi azt olyankor?
Eleve ez egy olyan sorozat, amit a tinik néznek, legalábbis többségben. Nem hiszem, hogy azok, akik szeretik, fent fognak maradni hajnalig, úgy, hogy másnap iskola. Mert ugye a színvonalas sorozatokra nincs igény, de a "Való" Világgal lehet butítani a népet. Gratulálok. Ez Magyarország gyerekek.
Komolyan mondom, legalja.
1 felhasználónak tetszik:
Rekahhh
2012. május 26. 22:57
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Eleve ha nem hétköznap késő estére tették volna, nem kellene abbahagyni a vetítést. Az még elmegy, hogy pénteken 11-kor van, de amikor áttették szerdára, mégis mit gondoltak? Egy tinisorozatot ne késő estére tegyenek. Ha az RTL most betennék a híradó vagy a Fókusz elé, ne adj Isten a Barátok közt után egyből és levetítené az első évadtól, akkor talán még 9 után is megnézné valaki a harmadikat. Nyáron pláne. Maximum a 18-as jelenetek jelenthetnének gondot, de azt is adhatnak már este, nem? A pocsék szinkront meg ne részletezzük.
2012. május 26. 23:14
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
nem szerda késő estére kéne tenni, és nőne a nézettség
2012. május 27. 01:07
Na ez fa**a
Az rtl-en is későn volt.Azért nem tudtam soha megnézni. Na jó néztem egy darabig.De állandóan elaludtam rajta. És itt a Coolon meg 23:05.kor lesz
ezek nem normálisak
Ezen is jót fogok aludni xDDD
2012. május 27. 01:16
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Na de jó amikor elkezdeném nézni akkor se pont a legjobb időpontba köszönöm :/
2012. május 27. 09:49
Az RTL Klub az alacsony hazai nézettség miatt, az előzetes információk szerint nem tervezi a folytatás levetítését az idei évben, - már v százezerszer le írtuk h miért, nem jut el a tudatukig v mi?? olyan nehéz lenne akkor szombatra rakni akár még éjfélre is? még azu is jobb lennne
de leánycsatornájukon Június 5-től minden kedden - keddenként mi??? pfffff akkor hamarosan ott is rájönnek h ez nem nagyon fog működni, az meg a másik h ha műr rtl kettőt akarnak a angyokosok, akkor h lehet h semelyiken nem kap helyet normális időben a sorozat? az oké h neten meglehet nézni, de van aki nem tudja, és azokra is gondolhatnának, szerencsére én már átszoktam a feliratosra, de sztem nem mindenki teheti meg h neten vissza nézi
de leánycsatornájukon Június 5-től minden kedden - keddenként mi??? pfffff akkor hamarosan ott is rájönnek h ez nem nagyon fog működni, az meg a másik h ha műr rtl kettőt akarnak a angyokosok, akkor h lehet h semelyiken nem kap helyet normális időben a sorozat? az oké h neten meglehet nézni, de van aki nem tudja, és azokra is gondolhatnának, szerencsére én már átszoktam a feliratosra, de sztem nem mindenki teheti meg h neten vissza nézi
2012. május 27. 10:55
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na ne már! Ez mekkora egy szemétség!
Minek megint levetíteni az első évadot?! Ezerszer láttam.
Hannahmile teljesen egyetértek!!!
Hannahmile teljesen egyetértek!!!
2012. május 27. 11:06
|
|
betti96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 328 Csatolások: 0 Azonosító: 153647 offline
|
Öcsém ne h már ne adják az rtl-en..jó meg tudom nézni neten de az nem olyan, mert nyilván nem fogok ide ülni késő este és nézni, és pedig este lenne a legjobb nézni, és ne mondják már h nem nagy a nézettség pont ennek a sorozatnak, szerintem pedig épp h ennek a sorozatnak lenne a legnagyobb nézettsége! És nem igaz h nem tudnák átrakni vmi normális időpontra...az ilyen NCI-os szarságokból van annyi..de egy normális sorozatot persze már nem tudnak berakni..
2012. május 27. 11:25
mért nem a 3. évadot adják!?
az elsőt már adták, a 2.-at is...
az elsőt már adták, a 2.-at is...
2012. május 27. 11:32
|
|
TheWiraagvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 194 Csatolások: 0 Azonosító: 147234 offline
|
csak nehogy úgy járjon, mint a Grimm... azt is, most hagyták abba, a kevés nézőszám miatt... dehát hogyis ne lenne kevés a nézettség, ha 0:05-re rakják...? de nem rakhatják előbb, mert ,,horrorfilmnek" van minősítve, amit nem rakhatnak főműsoridőbe...(mind a 2-t)
2012. május 27. 11:33
|
|
vonnieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 140574 offline
|
Nem lenne azzal semmi baj ha újraadná egy leánycsatorna az első résztől kezdve, de az RTL meg hülye!!!
Jó hogy nem kapott nézettséget, mikor én utoljára néztem szreda késő esténként volt suliidőbe! Persze hoyg nem nézték annyian!
3.évadot kezdjék el sugározni szombat vagy vasárnap délutánonként és máris nőni fog a nézettség!!!
Jó hogy nem kapott nézettséget, mikor én utoljára néztem szreda késő esténként volt suliidőbe! Persze hoyg nem nézték annyian!
3.évadot kezdjék el sugározni szombat vagy vasárnap délutánonként és máris nőni fog a nézettség!!!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.