Az amerikai sikersorozat az RTL Klub után hamarosan a Cool TV műsorkínálatát erősíti hétköznap este.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér a Vámpírnaplók
2012. május 26. 11:45
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Nincs Cool-om !!
2012. május 26. 11:52
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
kár hogy nem megy nekem a Cool
2012. május 26. 11:59
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Bárhová pakolják, ilyen kései vetítéssel nem is lesz nézettsége, bezzeg a doktor Csont és társai mentek este fél tíztől az Rtl-en. Ideje volt már ismételni, hisz két évad lement. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem volt nézettsége, hisz annyi fan van idehaza is...országos csatornán ment és mégse.
2012. május 26. 12:04
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
talán azért nincs nézetsége, mert suli időben, nem nmaradhatok fent odáig, h nézzem.. a másik dolog, h anyum nem is engedi, h nézzem a sorozatot, pontosan azért mert azt gondolja ami ilyen későn van, az csak félelmetes és rossz... mondjuk ennek ellenére minden részét láttam az első évadtól a 3. évad finálé epizódjáig xdd
2012. május 26. 12:56
|
|
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline
|
Az jó hír, habár azt igazság szerint szerintem rakhatták volna hétvégére a sorozatot, hiszen hétköznap nagyon kevesen néznék meg, főleg hogy este 11:00-kor van. Viszont örülök neki, hogy újra leadják mert az első évadból két-három részt nem tudtam megnézni, és a második évadból az utolsó két részre sem volt időm.
2012. május 26. 13:04
De jó *_* Mondjuk a neten is megtudom nézni, de VD-ből sosem elég
2012. május 26. 13:30
|
|
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline
|
A MÁSODIK ÉVADOD A VALÓVILÁG MIATT BERAKTÁK SZERDA 23:00-RA ÉS CSODÁLKOZNAK, HOGY ALACSONY A NÉZETTSÉG???? IMÁDOM ÉS MÉG NAGYON SOKAN IMÁDJÁK IS, DE KOLESZOS VAGYOK ÉS CSAK PÉNTEKEN TUDTAM MEGNÉZNI ERRE ÁTRAKTÁK SZERDÁRA....huhh, most nagyon dühös lettem! Bocs mindenkitől!
2012. május 26. 14:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Későbbre nem lehetett volna tenni?!
végülis örülök neki, hogy itthon is adják majd, bár új részeket nem fogok látni
a szinkront nem szeretem, úgyhogy kétlem, hogy nézném...
Kapcsolódó sztárok
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

1 felhasználónak tetszik: