úristen nem is tudtam h együtt vannak,dejóóóóó *.*
nagyon örülök nekik,sok boldogságot <3 Cory <33333
Lea Michele és Cory Monteith közös tetkót csináltat
2012. május 26. 11:31
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
2012. május 26. 13:54
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Nagyon édesek, remélem sokáig együtt maradnak
2012. május 26. 14:58
Aztán ha szakítanak, akkor meg jön a lézer meg a nyafogás, hogy jajj nem kellett volna
2012. május 26. 17:02
Csinálják..Szeretem őket. De Cynthia -val egyet kell értenem.:/
2012. május 26. 17:28
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
olyan kis cukik együtt
2012. május 26. 17:49
|
|
love_lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 163379 offline
|
szerintem aranyosak együtt, de a szerelmüket nem egy tetkóval kéne bizonyítaniuk. amúgy lea miért nem így öltözködik a sorozatban is? ezen a képen olyan jó csaj. a sorozatban meg olyan béna a zokniajival...
2012. május 26. 18:39
|
|
DoooDuuDoreen Tomlinson ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3227 Csatolások: 547 Azonosító: 171198 offline
|
Szeretem őket, és szerintem ez tök romantikus 
Cynthia ma már nemcsak lézerrel lehet leszedetni a tetkót, hanem egy anyaggal kivonják a bőrből, és ez kevésbé fájdalmas
Cynthia ma már nemcsak lézerrel lehet leszedetni a tetkót, hanem egy anyaggal kivonják a bőrből, és ez kevésbé fájdalmas
2012. május 26. 18:42
|
|
lollipop13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 112 Csatolások: 4 Azonosító: 162366 offline
|
Olyan aranyosak igy a valo eletben es a Glee-ben is
2012. május 26. 19:51
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Semmi értelme ezeknek a tetoválásoknak. Ha már egy ideje együtt vannak (és ez nem pár hónapot jelent), és tényleg nagyon szeretik egymást, akkor egy közös szimbólum még elfogadható, és ha szakítanának, akkor az nem olyan gáz, de egymás nevét odatetováltatni, az teljesen hülyeség. Nem kívánok nekik semmi rosszat, szerintem összeillenek, de valószínűleg, előbb vagy utóbb úgyis szakítanak. Még fiatalok, nem hiszem, hogy örökre együtt lesznek. És utána meg majd bánni fogják, mert akkor örökre ott lesz a másik neve. Persze ki lehet szedetni, de attól még nem jó ötlet...
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. május 26. 23:10
De jó az első kép. Amúgy meg szerintem egyáltalán nem rossz egy ilyen tetkó, mert ha szét is mennek nem kell feltétlenül rosszul gondolni rá, hanem hogy az az élete egyik szakasza volt, ami olyanná tette amilyen.
2012. május 27. 18:43
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
A közös szimbólum még oké, de egymás neve. Ha szakítanak ott lesz az a tattoo örökre.
2012. május 28. 12:58
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Idézet (SugarGirl @ 2012.05.26. 19:51)
Semmi értelme ezeknek a tetoválásoknak. Ha már egy ideje együtt vannak (és ez nem pár hónapot jelent), és tényleg nagyon szeretik egymást, akkor egy közös szimbólum még elfogadható, és ha szakítanának, akkor az nem olyan gáz, de egymás nevét odatetováltatni, az teljesen hülyeség. Nem kívánok nekik semmi rosszat, szerintem összeillenek, de valószínűleg, előbb vagy utóbb úgyis szakítanak. Még fiatalok, nem hiszem, hogy örökre együtt lesznek. És utána meg majd bánni fogják, mert akkor örökre ott lesz a másik neve. Persze ki lehet szedetni, de attól még nem jó ötlet...
Egy részben egyetértek veled. Én is hülyeségnek tartom, hogy egymás nevét varrassák oda, hiszen ha szakítanak és lesz következő párkapcsolatuk és mondjuk azzal a másikkal alapítanak családot milyen lesz már mikor megkérdezi valamelyikük gyermeke, hogy ki a fene az a Lea/Cory?
Viszont ha csak ugyanolyan szimbólum díszíti a testüket, az már teljesen más tészta... Szerintem még ha szakítanak is, akkor sem fognak keserű szájízzel ránézni a tetkóra, hiszen valószínűleg életük egyik legszebb időszakát fogja eszükbe juttatni, mert eléggé boldognak tűnnek. Persze ha tényleg nem maradnak együtt lehet, hogy ez az opció is hülyén jönne ki...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.